Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 20:37

Jestem :ico_haha_01: Mój huspend baluje na Barbórce a ja otworzyłam sobie piwko i relax :-D

Agata no nie, teraz to dopiero jesteś skołowana, co ? :ico_szoking: A lekarz, ile daje ci sznasy na to, że ciąża się rozwinie ? :ico_sorki: :ico_sorki: Trzymam kciuki bo jednak już tyle czasu minęło i pewnie zdążyłaś przywyknąć do myśli, że nosisz pod sercem fasolkę :ico_noniewiem: Fasolko, obyś się pojawiła !!!!!!!!!!! Masz umówione kolejne usg ?

Wiktor jak zauważyłyście poprawił mi się z jedzeniem :ico_sorki: Wcina, aż miło :ico_oczko: Teściowa jest nim zachwycona bo twierdzi, że gdy mnie nie ma to on jest grzeczniutki - ogląda sobie podwórko przez okno lub bawi się cichutko brumamami a ona może sobie w spokoju ugotować :ico_sorki: Tak więc w ogóle nie obawia się jak to będzie z moją pracą :ico_sorki: Ja już dziś napomknęłam małemu, że mamusia idzie do pracy, a on zostanie z babą :ico_oczko:

Dziś teściówka była u mojej fryzjerki, świetnie ją ścięła i uczesała i chodzi taka dumna :ico_oczko: Umówiła się nawet na kolejną wizytę :-D A jak na nią to cud bo moja fryzjerka bierze za ścięcie 35 zł a nie 15 hehe :-) Przy okazji i ja umówiłam się na ścięcie na 7 stycznia dopiero :ico_olaboga: Takie ma terminy :ico_olaboga:

Daria zakupy zrobione ? Cieszę się, że kartka doszła :ico_oczko: Nawet szybko :ico_oczko:

massumi Wiktor śle swojej narzeczonej gorące buziaki na wyzdrowienie :-D Bidulka znowu zasmarkana :ico_noniewiem:

Karola kochanych masz rodziców :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Miło wiedzieć, że o was pamiętają :ico_brawa_01: I nie panikuj, zdążysz im też zrobić jakąś niespodziankę :ico_sorki:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 gru 2008, 20:41

Lady,wcale Ci sie nie dziwie....tez bym sie obawiala ze zostana ale jak mowisz ze szybko sie zmyli to ok.Ja ogolnie to tez nie lubie miec kogos na glowie obcego czy mniej obcego-to jest meczace dla wszystkich ,no ale jakby np. Kamila z mezem i Wikusiem wpadli na weekend to nie mialabym nic przeciwko :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 20:51

Daria hehe no nie wiem czy nie mówiz tego z grzeczności :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 gru 2008, 21:02

Kamila,no jak to nie wiesz? :ico_haha_01: nie no mialam na mysli ze jak ktos na kogo czekasz wpada w odwiedziny to sie cieszysz a nie czekasz az pojdzie :-D :ico_oczko:

ale to Wam powiem co nam Maya zrobila po zakupach,A wnosil reklamowki do kuchni a Maya tam sobie lazikowala i zabrala jedna reklamowke taka rozladowana a ja myslalam ze tam tylko w niej ogorek zostal a potem jak A. wszedl to tylko sie zasmial bo Maya miala cala kobialke jejek :ico_szoking: i tak sie nimi bawila i caly czas koko powtarzala :ico_haha_01: za jej sie jedno zbilo na wykladzine :ico_noniewiem: no nic,tatus posprzatal a ja wytlumaczyla ze jajka lubia w lodowce siedziec :ico_haha_01:

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

05 gru 2008, 21:07

witam sie wieczorkiem

u mnie się znów dzieje.... pisałam Wam że w Srodę miałam mieć szkolenie, no i oczywiście je miałam ale oprócz szkolenia miałam trochę innych zajęć a właściwie to jednego, w środę rano T dzwoni o 8 do mnie i mówi że miał wypadek , no to ja już zdenerwowana dobrze że w tym czasie Mata nie było no ale wsiadlam w lanosa który ledwo jeździ i pojechałam i okazało się ze była stłuczka wjechał komuś w tyłek... jak dobrze pójdzie to w 3 tys się zmieszcze a jak nie no to czry mary będą... mikołaj już jutro, kupiłam małemu taką matę grającą i lwa który śpiewa i tańczy... w sumie to dostałam od teściow 30 zł i od szwagierki też 30 na prezent dla mata, była taka umowa zze każdy składa się na dziecko po 30 zł. zobaczymy jak zareaguje,

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2008, 21:14

To co Dziewuchy, moge z wami czasem popisac? Mam duuuuzo czasu.. az za duzo.. Iuwielbiam gadac/ pisac/ dzwonic.. Wiec jakbym mogla sie dolaczyc.. Z moim Malym Krzysiem.. Byloby mi strasznie miło.. :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 21:33

Juli , śmiało , rozgość się :ico_haha_01: Mój D. wyjeżdża za 4 tygodnie więc też będę słomianą wdową :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Daria no to fajnie wytłumaczyłasz Mai , że miejsce jajek jest w lodówce :-D Ja np. jak chcę wyciągnąć małego z wanny to teraz mówię mu , że auta z którymi się kąpie idą spać i jakoś się udaje :-D A dziś jak wracaliśmy ze spacerku ( zawsze wtedy jest krzyk :ico_olaboga: ) to powiedziałam, że będzie jadł pierożki ... poskutkowało :ico_szoking: Nie uronił ani jednej łezki :ico_brawa_01:

kate matko jedyna :ico_olaboga: Czyli zawinił twój T. :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 gru 2008, 21:46

Kamila,hehe to mamy wytlumaczenia na zawolanie widze :ico_haha_01:

Kate,no niezle...wiesz co?ja bym nie chciala chyba zyc w obawie ze moj maz znow cos nabroi,on jest bardzo nieuwazny chyba albo ma takiego pecha bo to juz ktorys raz nie?ach wspolczuje bo to ciagle podoszenie go z upadkow na nic sie nie zdaje... :ico_noniewiem:

wystawilam 3 ogloszenia na ebayu :ico_noniewiem: niby latwe a jednak musze sie glowic zeby po ludzku ujac to co trzeba...i bledu nie walnac,wiec moje ogloszenia sa bardzo krotkie i zwiezle :ico_haha_01: reszte widac na zdjeciach :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 21:50

Daria podaj mi jednego linka, zobaczę twoje dzieło :ico_sorki: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2008, 21:55

Glizdunia- podziwiam zapał,ze zaczelas wystawiac rzeczy po Mayci. Ja kiedys handlowalam ciuchami na allegroi poprawie roku odpuscilam.. Zdejcia, mierzenie, opisy, obrobka zdjec.. Mialam dosc. I zawsze opoznialam wysylke paczek, bo nie chcialo misie jechac na poczte :ico_wstydzioch:
Ostatniowystawilam kilka zabawek Miska - z bdb skutkiem.. ale i tak mam lenia :):

Kamila- Ja jestem regularnie słomiana wdowa. Duzy ( Duzy Krzys i Maly Krzys) wyjezdza tak co kilka tygodni.. na 5-6 tyg. I wtedy jest nuda, za duzo czasu..ikupowanie zbytwielu rzeczy:P bo po sklepach spaceruje sie najlepiej!
Zreszta... na allegro tez bije rekordy..

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”