Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 10:07

To i ja sie przywitam :-D

Dziś miałam akcję od 5.00 rano, Kacper się zatrół i wymiotował, nie poszedł do szkoły.

Zborra Ty byś się nie cieszyła z :ico_ciezarowka: a ja bym się bardzo cieszyła z Twojej :ico_ciezarowka: , a jak Hania by się cieszyła :-D No ale idź kobieto do lekarza, tak czy siak musi się wyjaśnić.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 10:42

Hej! hehehe, no widzę, że wszystkie nastawione optymistycznie w stosunku do dzieci i ciąż...ale mi to tylko tak śmignęło po głowie...cycki ciążowe były zupełnie inne...wielkie od razu..a to wczoraj to tylko takie chwilowe...nie wiem. jutro się dowiem...hehehe. W sumie jeśli mam się dowiedzieć o jakiejś chorobie, to wolałabym o :ico_ciezarowka:
u nas nocka normalna, czyli ok. północy musiałam przynieść Hanię i spała...potem się obudziła po 2 i płakała...ale jak powiedziałam, że może iść zaraz do siebie to od razu się kładła i spałą :ico_haha_01:
Kate katar? oj, niedobrze...zdrówka życzę!!!
Juli a co on tak kupka w nocy? biedna, nie wyspałaś się co?a zęby mu nie wychodzą?
SIkorka :ico_olaboga: współczuję!!! to masz dziś szpital mały...

ej, a Kamizela to dziś do pracy szłą nie? ciekawe jak sobie poradzi...pewnie bezbłędnie, tylko będize o WIktorze myślała...ale on sobie też świetnie poradzi, w końcu mądre dziecko z niego.

no miłego dnia, ja znikam!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 10:45

halo z ranca...
a ja obudzilam sie z bolem na dole ale z prawej strony a nie z lewej jak zawsze i tak niezbyt sie z tym czuje..
Maya spala bardzo fajnie mimo iz z katarem bo tak naolbasowalam w sypialni ze i mi sie lzej oddychalo :-)
matko ide sie polozyc bo az mnie zaciska...

[ Dodano: 2008-12-08, 10:23 ]
dobra,juz puscilo troche wiec moge popisac dalej :ico_oczko: wzielam tablete bo tak na wszelki wypadek...pomyslalam ze wyrostek moze...no ale tego by bylo juz troche za duzo co? :ico_noniewiem: i z wyrostkiem to ciagly bol a nie tak na chwilke co chwilke nie?

Sikorko,zatruty?oby nie wirusowo bo wiesz jak to sie przenosi swinstwo :ico_olaboga: kuruj syna wiec nalezycie!!!

Zborra,ja mowilam dokladnie tak samo...zeby byc w ciazy a nie chorowac....i widzisz...dalej czekam a dolegliwosci sie zmieniaja...dochodza nowe stare znikaja...oszalec mozna :ico_olaboga:

Maya pije wapno ale z sokiem -mozna tak podac?bo inaczej nie wypije a nie wiem czy wlasciwosci nie traci to wapno :ico_noniewiem: i je tosty dzis na rano,taki chleb kupil Arek tostowy bo juz wieczorem w tesco express nic innego nie bylo przy niedzieli a widze ze Mayci smakują :ico_haha_01:

mialysmy isc dzis do sasiadki no ale nie wiem czy isc z Maya,przy tym katarze,wiem ze Nicus tez ma katar wiec hmmm...pogorszy im sie ?
i ciekawa jestem czy dzis dojda prezenty do PL...bo kurka juz tydzien ida...i martwie sie bo juz kilka razy przy swietach nie doszly :ico_zly: oby sie teraz powiodlo... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 11:53

witajcie
u nas pobudka wpół do 7 wiec baaaaardzo wczesnie :ico_nienie:

ale tatus pozwolił pospać chociaz ja jakos nie moge

sama nie wiem co mam wam pisac
jetsem jak w jakims snie i sama nie moge sie pozbierac

michal na mnie krzyczy ze syf w domu a ja poprosut nie moge sie za nic zabrac
dobrze ze chociaz pranie wstawilam bo ciuchy sie koncza

jagoda dostala kilka prezentów od mikolaja
od mojej mamy piórnik w misie na kredki
od siostry pluszowego kotka a od tesciowej poduszke swiąteczną :ico_szoking:
czyli kolejny badziew który bedzie mi lezał i kurzył sie po kątach

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 11:54

Zborra- No wszystkie sie zachwycaja kolejna ciaza, kazda z nas troche otym marzy.. tylko jak juz sie ma zajsc, tojakis strach ogarnia.. Ja tez marze o drugiej fasolce.. tylko poki co-trzeba poczekac!

Pytalas o to co Mis moze jesc- duzo rzeczy.. Tylko zadnego nabialu, mleka,smietanki, malusko masła, zadnej czekolady i jako takich slodkosci.. Duzo owocow, warzyw - bo to mu ani troszke nie szkodzi :-) no niestety - nutramigen u nas rzadzi!

A co do kup - napewno od zębow.. Problemy z zasypianiem i pobudki w nocy tez niestety od tego.. Nurofen zaaplikowany, tyle ze na to chyba nie ma idealnego lekarstwa! Oby do 2 roczku!!! :ico_sorki:

Sikorko - biednyKacper.. ObyKArolek sie nie zarazil!!!

[ Dodano: 2008-12-08, 11:01 ]
Jagódka- idz do tego lekarza, pogadaj z M.. Przeciez nie moze tak byc. Nie zadreczaj sie. Wszystko sie niedlugo okaze! Wiesz, ze tu masz wsparcie i baby Cie zrozumieja.. Ale zrob cos dla siebie. Dla swojego spokojnego sumienia. Zwariujesz kobieto od tej niepewnosci!

Daria- A kiedyTy masz jakies wyniki? Powiedza Ciw koncu coci dolega?
Ja mialam w pazdzierniku zabieg usuwania polipa z szyjkimacicy.Czekam na wynikihistopatologii.. I boje sie jak choelra. Ja mialam 12 lat mialam guza na krtani i nacierpialam sie strasznie.. Martwie sie, ze cos moze sie okazac, ze bedzie zlosliwy, ze jakies leki mocne trzeba bedzie brac. Ech..Co sie dzieje? Czemu my takie slabiutkie?

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 12:15

Juli, wiesz co nie ma sensu narazie isc do lekarza ob bylam w piątek
musze poczekac conajmniej tydz zeby mozna bylo powiedziec czy cos sie tam rozwija czy nie
neistety tylko czas

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 12:41

jednak idziemy do sasiadki bo Maya jak uslyszala tpo juz z butami chodzi :ico_haha_01:

Jagodka,podusia :ico_haha_01: no niezle :ico_oczko: ...kolekcja sie niezla zaczyna zbierac....ciekawe co na swieta :-D :ico_puknij:

i wiem jak to jest w tej "agoni"takiej..jak ja mialam kryzys niepewnosci co do mojego zdrowia to tylko na kanapie lezalam i do kompa podchodzilam ...a sprzatnie i inne nawet mi w glowie nie bylo zeby palcem ruszyc... :ico_noniewiem: tak wiec rozumie Cie doskonale... :ico_wstydzioch:

Juli,w srode dzwonie po wynik wymazu,jak bedzie dobry to umowie sie znowu i poprosze o skierowanie na usg....i czekam na list do dermatologa....no wiec czekam...przyspieszyc sie nie da,i isc prywatnie tez nie...czekam jak Jagodka :-)

wogole z tym drematologiem to taki inny sysem tu maja do specjalisty sie nie idzie ot tak sobie :ico_nienie: musisz byc wpisana na liste gdzie obowiazuje kolejka,zapisuje Cie GP i czekasz...przychodnia wysyla CI list z numerem tel.do rejestracji i osobistym haslem.....dzwonisz i podajesz haslo to Cie moga zapisac do wybranego specjalisty u ktorego czekasz max 11 tyg. na wizyte..i ja czekam na list kiedy mam sie u niego stawic....dobre nie?wiec bez hasla sie nigdzie nie dostaniesz tak wiec jakiekolwiek prywatne "zalatwianie"odpada :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 13:54

helo
w koncu troche czasu zeby z wami popisac..
bylam dzis w pracy, z leksz kicha, ja nie wiem zeby na targ chodzic pospacerowac i to jeszcze w taka ciulata pogode to trzeba miec troche z gorki nie?chodza marudza i nic nie kupuja :ico_puknij:
weekend nam minał bardzo obficie..w sobote wiadomo Mikołajki, a my na dwoje urodzin mielismy isc, wiec A zabrał Mile i poszedł do babci, a ja poszłam do mojej siostry, bo bez sensu było isc na chwile tu i tu, u babci był Mikołaj, Mila zachwycona nic sie ponoc nie bała, a teraz jak sie ja pytamy gdzie jest Mikolaj to chodzi i wyciaga takie z czekolady :ico_haha_01: no prazenty dostała ładne nie powiem, ale zbyt kosztowne, ale jak dziadki maja niech daja :-D pizamke z frotki, konia na biegunach, odkurzacz mowiacy, znikopis..z czego znikopis jej sie najbardzij podoba i jakie zdziwko zrobiła jak pisała po tej tablicy i cos sie pojawiało a jak popisała po rece to nic nie bylo, normalnie z niedowierzaniam patrzyła :ico_haha_01: a na konika wsiada sama i chce od razu galopowac, jakby przez przeszkody chiała skakac tak sie wypina :ico_haha_01:
ja troche u siostry sie odchamilam, mogłam spokojnie posiedziec i sie napic i nie martwic o Mile, a A przyszedł ładnie na kapiel z nia do domu i potem grzecznie patrzył na film na kompie i czekał na mnie :-D
a wczoraj jechałam pocwiczyc na placyk manewrowy i A stwierdził ze po placu to ja na 1 umie jezdzic, ale potem jak chciałam wyjechac troche na droge to stwierdzil ze marnie mnie widzi bo nie wiem kiedy mam 2 wrzucac :-/ :ico_noniewiem: jutro mam kolejne jazdy przed egz wiec obejrze jak mi to pojdzie..

glizdunia choinka ładna i bardzo szybko postrojona..a Maya sie nia interesuje, tzn czy chce sciagac z niej ozdoby itp??ja juz sie boje jak my swoja wystroimy co to bedzie.. :ico_noniewiem:

zbora ale by byly jaja jakbys była w :ico_ciezarowka: fajnie :ico_oczko: no i :ico_brawa_01: dla Hanutki za gadulstwo..

moja ost nauczyła sie mowi "tsi"(czyt. trzy)jak widzi teraz jakas liczbne to mowi "tsi" :ico_haha_01:

no i sie własnie obudziła wiec reszta potem bo musze obiad jej naszykowac

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 14:51

Lady - a czym handlujesz? Ludzie tak niestety maja, ze wybrzydzaja i marudza..
A Mikołaj - rzeczywiscie bardzo bogaty :-) Co dopiero bedzie na Swieta! U nas na Mikolaja dostaje sie drobiazg.. Wiec my kupilismy Miskowi takiego konika- latarke z tesco, puzzle drewniane ze zwierzatkami i mandarynki - bo slodyczy nie moze.

Ja w koncu poskromiłam Robaczka ispi. Bylismy w delikatesach po wedlinki, zaliczylismy szybki spacer, Mis zjadł pomidorową i spi od godziny. Ja dzieki temu ogarnelam cale mieszkanie, wytarlam kurze, posortowalam pranie i odkurzylam wszystko. Takim oto sposobem bycze sie teraz na forum,ale widze ze znowu nie mam z kim pogadac. Zrobie sobie kawke i zapraszam!

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 15:21

Hello,
Ja jestem chociaż trochę poczytałam to ciężko coś spamiętać. Zapamiętałam że pojawiła się u nas Juli witam serdecznie.
I czekamy z Jagodką dalej :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-12-08, 14:52 ]
No tak. Ja zajrzałam i nikogo nie ma :(

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”