Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 22:35

kamizela, no super, wiesz że aż Ci zazdroszczę, ja bym chciała już z dziećmi pracować, bardzo.

GLIZDUNIA, Ty się nie dziw Kochana, naszej May, że ona tak walczy o wszystko. To już tak jest ze wszystkimi dziećmi między 1 a 3 rokiem życia wszystkie dzieci są egocentryczne. Dlatego na przykład w przedszkolu w grupie maluchów powinny być jednakowe zabawki, 25 sztuk jednakowych lalek, 25 jednakowych samochodzików itp., bo dzieci w tej samej chwili chcą to samo, jedne z większym temperamentem i charakterkiem silniej to okazują inne słabiej ale wszystkie są takie, nie bawią się razem tylko osobno ale musza mieć to samo. Fachowo gadam, bo niedawno miałam to na wykładzie :-D Znów się wymądrzyłam.

zborra, wrzuć fotkę taty bez brody, ja tak lubie brodaczy, a on zgolił, no ale może bez brody jest też taki mmmmmmmhhhhh jak z brodą :ico_oczko: I pogoń i mnie do sprzątania.

Kacprowi całe szczęście już przeszło. Ja dzis napisałam pracę na zajęcia, bo w ten weekend niestety znowu mam zjazd. I poprasowałam sporą górkę. To chyba jutro zabiorę się w końcu za jakieś porządki, bo naprawdę się ze wszystkim nie wyrobie i dopiero będzie wstyd, baba w domu siedzi i nic nie robi :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 22:40

ach Sikorko wiem ze masz racje i madrze gadasz...i oslicie mi to juz ktorys raz a co ja poradze ze ja niereformowalna jak moja Maya :ico_puknij: normalnie wstyd jak ona sie zachowuje i przeciez nie moge tak ciagle za nia przepraszac a ona postepow nie robi...ma i tak szczescie ze Nicus jest spokojny i ugodowy bo inaczej byloby zle... :ico_wstydzioch:

no ja jutro moze tez umyje lazienki jakos tak specjalnie skoro tak sie wszystkie mobilizujecie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 22:49

Daria- ja wiem,ze to sie nie liczy i nie jest tak istotne..Ale apropo rodzinki .. to naprawde jest kiepsko. Z chrzestnymi jeszcze jako taki kontakt jest..Ale reszta:/ słaaabo.Tescia mam tak porabanego.. Radiomaryjowiec, skrajniak, nie lubi dzieci,rozwiedziony z zajebista tesciowka, caly czas gada o swoich chorobach, zarabia mnostwo kasy i nic nikomu nigdy.. Wymysla sobie choroby, jezdzi po calym swiecie na pielgrzymki i kupuje sobie materace CUD- masujace za 10tysiecy :/ wrrrr... :ico_zly: I mowi, ze dzieci to małpki - wszystkie z ADHD..
Ajj.. szkoda słow.
Ide po herbatke i poprasuje przy Majewskim - bo tez mam pokazna górkę..

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

GLIZDUNIA, no widzisz i dobrze, że się tak z Nikusiem dobrali przeciwieństwami. może coś z tego będzie :ico_oczko: A skoro sie zaprzyjaźniliście to starajcie się, żeby dzieci mialy jak najwięcej jednakowych zabawek, będzie łatwiej, al jak Maya robi akcję, to nie przepraszaj, tylko staraj się odwrócić jej uwagę, podejść popatrzeć w śliczne oczka, podac coś ciekawego, coś co lubi do rączki i zagadać do niej, może a nóż zainteresuje się czymś innym i da sobie spokój i Nikusiowi :-D

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Sikorko jutro ok? bo nie mam jego foteczki...ale jak masz ochote to go poszukaj na NK przez moich znajomych...zboralski... :-D
Glizdunia no tak, u nas za to nie przepraszają...jeszcze mój ostatni gin to miał czasem dziwne żarty...pytał mnie np o pracę a potem mówił...no przydałby się czasem jakiś masaż erotyczny! :ico_szoking: :ico_wstydzioch: potem już do niego nie poszłam. A teraz jadę pierwszy raz w życiu do kobiety ginekologa!!! jakoś mi dziwnie, ale babka dobra, bo jest równocześnie onkologiem i moja mama do niej jeździ...jedyny minus taki, że nie ma usg i trzeba jechać gdzie indziej zrobić no i płacić 2razy...ale trudno. No ale stres mimo to mnie nie opuszcza...
Juli wiesz co...no generalnie na matę się składa mój brat czyli chrzestny i moi rodzice, bo wolą kupić 1fajny prezent niż byle co, arkę dostanie od nas, na upsy daisy namówiliśmy drugich dziadków, a kuchnię dostanie od J siostry. a że u nas rodzina wielka, to pewnie od reszty ciotek też coś dostanie, bo z małych dzieci tylko ona i moja bratanica...więc rozpieszczane są!
a u Was mówisz kiepskawo? no bywa...jak ktoś ma kłopoty z kasą to cieżko z nich wyjść. A brak gustu i skąpstwo jeszcze gorsze...ja bym też obkupywała tę małą jak piszesz...biedna...mnie by serce pękło, jakby Hania taka oberwana chodziła! nawet nie lubię jej w chłoppięcych bluzach i zaraz je odkładam jak już dostanę po kimś. i stroję ją na wyjście oraz w domu, bo lubię jak ładnie wygląda! przecież w lumpie można coś fajnego za grosze kupić też!

[ Dodano: 2008-12-08, 21:52 ]
Juli to współczuję Ci z całego serca!!! okropność...a odwiedzasz ich często? ja bym unikała jak ognia!
kutwa, przegapiliśmy buty na allegro dla Nutki! :ico_zly: i nic znów nie mogę znaleźć...a mnie szał ogarnia na samą myśl że wystąpi w kapciach na Wigili!!!
zaraz będą zdjęcia! :-D

[ Dodano: 2008-12-08, 21:54 ]
sesja kartkowa :-D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
i anioł się wkur... :ico_haha_01:
Obrazek

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 22:56

Zborra- no wlasnie! Ja kupuje generalnie tylko w lumpie! Mam takijeden, gdzie jade godzine itarabanie sie z Misiem bimbajami,busamiitp.. Ale w czwartki jest dostawa i są takie cudenka!!! Sliczne, niezniszczone, tanie.. Bluzki po 6zł, bluzy po 8-10,spodnie tez do 10 zł.. Wychodze zawsze z wielka torba- zreszta dla siebie tez glownie w lumpach kupuje, a wpracy zawsze jakies nonono i pytaja "Gdzie Pani to kupiła". A ja :" w lumpie za 6 zł ":):
Szukajcie a znajdziecie.. hehe :-)
Super miec duza rodzine.. Zawsze to cudnie tak zjechac sie na Swieta..
Duzy ma duza rodzinke i u niego jest wesoło! Ale tojednak 400 km wiec kawał drogi.. Ale Tesciowka jest zajebista! Kocham tą kobite!

[ Dodano: 2008-12-08, 21:57 ]
Boooze... Jaa piekna HAnuta! Anioł! Iona ci tak pozuje!?!?! Moj by juz darł skrzydła i chowal sie gdzies pod stołem!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 23:00

zborra, ale śliczny aniołek, nawet ten wkur.....Pewnie też bym się wkur... jakby mnie tak przebierali i foty pykali :ico_oczko: Ale pomysł świetny, naprawdę super!!!!

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 23:00

no udało się nawet 3razy zmienić strój..ale ile było proszenia, poprawiania skrzydeł i aureioli...oczywiście wszystko robione w biegu ,przed kąpielą, skrzydła wycinane w pośpiechu, przymocowane spinaczem, spinką... :ico_haha_01: ale wytrwała...a to z podpisu chcę na kartki wydrukować, może być? mówcie szczerze!!! bo chciałam poprosić Mordezckę o scrapka, ale nie ma czasu, JPo mi nie odpisała jeszcze...więc chyba se takie druknę co?
Juli a gdzie Dużego rodzinka mieszka?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 23:10

Zborra :ico_szoking: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: usmialam sie niesamowicie jak Twego Aniola zobaczylam :-D :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: masz babo pomysla!!!nie,no rewelacja ale ten wyjacy jest The best...powalila mnie normalnie!!!!!!niesamowta modelka :-D ..hmmm szczerze to ja bym inne tlo zrobila,moze taka jakby wychodza z promieni z jasnosci....albo przekornie diabelska Hanka...no nie wiem...jak Ci sie nie chce kombinowac to zostaw takie i tak slicznie wyglada sama Hanutka!!!!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 23:10

zborra, jest śliczna, sama bym chciała dostać taką kartkę na Święta :-D

Zmykam już, bo gary do zmycia jeszcze w zlewie czekają :ico_zly:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”