hmmm mam nadal dłuższe włoski z grzywka i czarne,ale pocieniowane sa i mam pazurki niby nic szczegolnego ale zmienilo mi buzke teraz to lepiej wyglada:) I pokaz sie pokaz jestem bardzo ciekawa jak wygladasz:)
hej dziewczyny!! jakos mi tak strasznie smutno... rybcia jak ty sie czujesz ??? sabcia jak twoje starnaka??? moze ciząwych fluidków potrzebujesz??? specjalnie od mojej córci ################################################
słyszałyście co sie stało w grudnióweczkach ???jakos mnie to strasznie przygnębiło.......
zoola27, kochanie no co ci nie smutkuj, a co sie stało ja nic nie wiem kurcze lece poczytac a ty mi nie smutkuj prosze, dziekuje za fluidki jak najbardziej dawaj ile wejdzie :)
słyszałyście co sie stało w grudnióweczkach ???jakos mnie to strasznie przygnębiło.......
Doczytalam na grudniówkach co sie stało.Boże jaka tragedia.Co się na tym świecie dzieje.Nie wyobrażam sobie bólu Karoliny i jej męża. To takie niesprawiedliwe.Jej dzidziuś miał być za kilka dni na świecie.
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
geheimnis, brak słów rozne słowa cisna sie na usta ale ja to przemilcze a ty kochana lepiej nie czytaj takich wątków sama jeszcze bardzo cierpisz a tu jeszcze taka tragedia rany boskie......
Jezus kochany popłakałam się czytajac te słowa...takie maleństwo czym zawiniło,ze nie dane było mu się urodzic I gdzie jest na tym świecie sprawiedliwość.strasznie mi przykro:( nie wyobrażam sobie co teraz czuje karolina..eh Boze Boże