Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 gru 2008, 16:19

Doris,dzieki za fotki,no to teraz moge pogratulowac mieszkanka z duza garderoba i praktyczna kuchnią!!!!dokladna data przeprowadzki juz okreslona?mezus podpisal papiery?a necik tam bedzie tak? :-) bo bedziesz miala duzo wolnego czasu skoro do pracy nie pojdziesz narazie nie?czy tez bedziesz zalatwiala takie rozladunki nocne?no i prawko nie?bedziesz dojezdzac az zdasz? :ico_noniewiem:

Juli,bardzo ciekawa propozycja zajec...niespotykane zeby ktos wzial taka organizacje na swoe barki i w swoim mieszkaniu,ale to tylko na plus dla Was...!!!!

lazienki umyte,kuchnia ogarnieta w polowie i okno umyte od srodka....bo na zewnatrz to ktos Mayci musi pilnowac....kanape probowalam doszorowac-nie udalo sie :ico_zly:

makaron w piekarniku wiec nawet sporo nieplanowanych rzeczy dzis zrobilam-jestem zadowolona :ico_haha_01: :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2008, 16:21

Juli, nie czytałam :ico_wstydzioch:

tylko tak rzuciłam okiem co naskrobałyście, bo czasu nie mam, ale dzisiaj do pracy nie idę więc będę nadrabiać zaleglości

[ Dodano: 2008-12-09, 15:28 ]
GLIZDUNIA, dzisiaj A. podpisuje umowę :) klucze ma dostać już 18 grudnia, chyba, że coś się przedłuży, ale ja i tak do końca grudnia pracuje i mam jazdy więc przeprowadzka na dobre po 1 stycznia :)
nie będę tam szukać takiej pracy, bo nie dam rady chodzić na nocki i w dzień normalnie funkcjonować. ale chce wrócić do prowadzenia zajęć fitness, zobaczymy co z tego wyjdzie.
jeżeli chodzi o jazdy to do końca grudnia mam tak zaplanowane jazdy, że wyjeżdżę 20h.
w styczniu będę przez tydzień w Gdańsku, żeby wyjeździć te 10h, zdać egzamin wewnętrzny i się umówić na egzamin Państwowy.
necik tam jest więc będę tu częstym bywalcem :)

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2008, 16:34

Doris- to doczytaj wieczorkiem, bo pisalam o spotkanku w GaleriiBałtyckiej - codziennie sa jakies atrakcje dla Maluchow, spiewanie kolęd, jasełka, zajecia plastyczne.. Mozna by najpierw zaliczyc plac zabaw, a pozniej kawke w łapke i pochodzic, poplotkowac :): Musimy wykorzystac Twoje ostatki mieszkania w 3miescie!

[ Dodano: 2008-12-09, 15:36 ]
Wiecie co? Kupilam w listopadzie na allegro swiateczna pizamke dla Misia.. Izgubilam ja u siebie w domu! Normalnie przekopalam wszystko i nonono!!! Ja jestem czasami nierozgarnieta doreszty :/

[ Dodano: 2008-12-09, 15:39 ]
Dziewczyny, co myslicie o tej sukience? Wylicytowalam ja na sylwestra.. bo mimo ze w pracy, tojakos wygladac trzeba w taka noc. Pierwszy raz bede tak elegancka izastanawiam sie czyw ogole oplacalo sie...
http://www.allegro.pl/item492064099_atm ... 34_xs.html

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2008, 16:41

Juli, ja często nie mogę czegoś znaleźć. i znajduję to w najmniej odpowiednim momencie... hihihi
za spotkaniem jestem jak najbardziej za :) może w przyszłym tygodniu?? jak ci pasuje?? ja generalnie jestem za popołudniowymi godzinami.

[ Dodano: 2008-12-09, 15:43 ]
Juli, sukienka fajna, ale ja bym się w taką nie wbiła. źle bym się w niej czuła.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2008, 16:57

hello
w pracy znow kicha..matko ci ludzie czekaja chyba na wypłaty..a jak dostana wypłate to porobia opłaty i zas nie beda mieli na zakupy :ico_olaboga: ale coz..dobrze ze to nie moj interes :ico_noniewiem:
a ja teraz siedze w stresie bo zaraz mam jazdy tzn o 17, 3 godz po miescie w ktorym bede zdawc egz..matko to juz w sobote, a ja jeszcze tyle nie umie :ico_olaboga: :ico_olaboga: i juz mam glupie sny.. :ico_noniewiem:

Julii kiecka fajna, ale nie ten kolor, tzn mi ten kolor nie pasi, ale jaka tania :ico_szoking:
zborra zajefajny anioł z naszej Hanutki, szczegolnie ten wkur.. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kamila no to pierwsze koty za płoty.. :-)
doris ciesze sie na te wasze nowe mieszkanie, dobrze ze wypaliło, a z prawo jazdami wspołczuje, bo jak od razu wyjezdzisz sobie wszystkie godziny to przed samym egz bedziesz miała kredki, tak jak ja teraz..niby zostały mi 4 godz na sam koniec a ja juz drze jak ja pojade tym autem jak ost raz jechałam po miescie w połowie wrzesnia :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 gru 2008, 17:03

Juli,dla mnie kiecka jak najbardziej odpowiednia bo ja zawsze dopasowane lubilam i lubie...i kolorek ok. bo my z ciemnymi wlosami to raczej zywe kolorki lepiej tolerujemy chyba :ico_oczko: .....podoba mi sie i cena odpowiednia chyba nie?ladny makijaz i fryzurka i mozesz isc sie bawic w pracy :-D a nie macie strojow ze tak powiem"sluzbowych"?

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2008, 17:03

Podziwiam was za prawko.. Inapewno zdacie. Moze nie za pierwszym razem.. bo tojuz prawie nierealne.. Ale bedziecie smigac po miescie, rzucac kurwami,spiewac na glos, trąbic na baranow.. I bedziecie samodzielne. Ja poki co nie mam kasy na prawko. Ale w kolejnym roku napewno zrobie. Chocbym miala kupic,tow 2009 bede mobilna!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2008, 17:06

ladybird23, ja niestety nie mogę sobie zostawić godzin na "przed" egzaminem. muszę mieć wyjeżdzone 30h zaliczony egzamin wewnętrzny by dostać papier, że skończyłam kurs. ale na pewno przed egzaminem praktycznym się umowie na dodatkowe jazdy

ladybird23, dasz radę! ja tam w ciebie wierze! a egzamin w sobote masz teoretyczny czy praktyczny?
bo u nas sie wycwanili i robią teoretyczny, potem czekasz znowu jakiś czas i praktyczny

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 gru 2008, 17:06

Lady,wiem ze latwo sie mowi ale nie denerwuj sie niepotrzebnie bo stres Cie zgubi przy egzaminie-mowie powaznie :ico_noniewiem: .....staraj sie z tych jazd jak najwiecej wyniesc...skup sie,przypomnij sobie zwyczajnie jak to bylo,i moze pogadaj z instruktowem o czyms milym zeby odciagnac umysl od glupich mysli :ico_noniewiem: powodzenia!!!

[ Dodano: 2008-12-09, 16:09 ]
powiem Wam ze nie chcialabym robic teraz prawka,powaznie...dobrze ze zrobilam go jak jeszcze nie bylo mi do niczego potrzebne...taka 18latka to bierze bardziej na jaja niz na powaznie-przynajmniej ja i moj kolezanki tak dla nowych wrazen to robilysmy i oplacalo sie...mam zglowy!!!i Wy tez bedziecie mialy,wiadomo czym czlowiek starszy tym bardziej sie obawia i denerwuje....

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2008, 17:10

Ale bedziecie smigac po miescie, rzucac kurwami,spiewac na glos, trąbic na baranow..
dobre hihihi

ja wczoraj do mojego instruktora mówię, że mój kuzyn ostatnio zdał za pierwszym razem. a on mi na to, że ja też mam duże szanse. :ico_szoking: ponoć nieźle mi idzie. :ico_haha_01:
no ale ja mu powiedziałam by tak nie chwalił, bo zaraz źle mi będzie szło :P

[ Dodano: 2008-12-09, 16:14 ]
GLIZDUNIA, ja tam wyluzowana na te jazdy chodzę. a mam tak fajnego wyluzowanego instruktora, że aż miło.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”