Jestemmmmmmmm ! Piszę w Wordzie
Także .... dziś w przeciwieństwie do dnia wczorajszego nie nudziłam się ! Ledwo weszłam do pracy dostałam polecenie pojechania z wychowankiem do jego szkoły w celu odbycia rozmowy z p.dyrektor. Później brałam udział w posiedzeniu Zespołu Wychowawczego, i po tym, jak odebrałam dzieciaki ze szkoły zajmowałam się nimi do końca swojego dnia pracy. W piatek pojadę na wywiady środowiskowe, dostałam też polecenie odwożenia i przywożenia dzieci z internatu.
P.sekretarka spytała mnie dziś czy mi się u nich podoba .... bo mogłaby istnieć szansa pracy .... krucho u nich z kadrą i chyba będą kogoś przyjmować w styczniu ... Oczywiście nie jest powiedziane, że będę to ja bo mogę nie spełnić wymagań ale jeśli dostałabym taką propozycję to będę smutna musząc odmówić ;-/ Wychowawca zarabia 1500 zł ...
Nadrabiam !!!
Juli Wiktor w tym roku dostanie dużo prezentów bo od nas, od babci, od dziadków, od chrzestnej, od chrzestnego oraz od cioci - mojej siostry. Cieszę się, że wszyscy o nim pamiętali i podarują mu pod choinkę bo właśnie tak jak pisze Daria, pewnie po wyjeździe do UK pozostaną mu upominki od nas ;-/
Karola jaką ty masz w domu śliczną Anielicę hehe !!!!!!!!!!!
Było o romantyzmie. Hmmm mój D. ma czasami jakieś przebłyski, ostatnio np. ustawił mi pobudkę w telefonie z tekstem "Wstawaj, kochanie"

, albo wysłała smsa z wyznaniem miłości
Daria z Karolą ok, ale pewnie zaraz zajrzy i sama napisze.