[ Dodano: 2008-12-11, 10:30 ]
a mialam Was pytac jeszcze o kapanie, jak u Was wyglada??
bo u nass od jakiegos czasu to sie odbywa na stojaco, chyba ze sie ja kapie z malym to go dluzej przytrzymam zeby siedzial
raz sie przytrafifo jak byla malenka1.czy zmieniacie dzieciom pieluchy w nocy?
tak zizi pije okolo 200ml2. Czy wasze szkraby tez tak duzo pija herbatki czy wogole plynow?
pewnie ze takOlo je po kapieli okolo 20tej jakies 150, a potem na noc tak kolo polnocy jeszcze raz ze 150 ml. Czy to normalne?
no wlasnie mialam huggiesy, to byly malo chlonne, potem kupilam pampersy slleep & play, to samo bylo, wczoraj kupilam zwykle papmpersy, bo nie bylo innych i to smao znow... On po prostu pije szklanke herbaty na noc i to chyba dlatego...anuszka moze sprobuj innych pieluch? chociaz na noc inne? moj na noc o19 zjada 210 mleka z kaszka i pozniej juz je dopiero o 8 rano.
DZIEWCZYN Z GÓRY PRZEPRASZAM ŻE U WAS ALE PRYWATNIE NIC DO NIEJ NIE DOCIERA!!
Malgoska jeśli tak bardzo Cię interesuje mój zarobek z allegro to powiedz ja ci prześlę miesięczny raport. Mam nadzieję że tym razem mi nie wyliczysz na co wydałam kasę.Zejdź ze mnie kobieto i zastanów się nad swoim "MĄDRYM" zachowaniem. Chyba się z choinki urwałaś.
Dziewczyny jeszcze raz sorry.
mysle ze jednak powinnyscie zalatwic to miedzy soba!!!DZIEWCZYN Z GÓRY PRZEPRASZAM ŻE U WAS ALE PRYWATNIE NIC DO NIEJ NIE DOCIERA!!
Malgoska jeśli tak bardzo Cię interesuje mój zarobek z allegro to powiedz ja ci prześlę miesięczny raport. Mam nadzieję że tym razem mi nie wyliczysz na co wydałam kasę.Zejdź ze mnie kobieto i zastanów się nad swoim "MĄDRYM" zachowaniem. Chyba się z choinki urwałaś.
Dziewczyny jeszcze raz sorry.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość