GRATULUJE CI TAK DOROSLEGO SYNKA

Magda grarulacje z okazji zdobycia pracy

niema za co dziekowac kochanadzieki Monia ta praca to tylko po to zebysmy jak najwiecej przez rok nazbierali i zeby sie spelnilo moje marzenie takie samo jak tobie-zeby wrocic do Pl
no superaj mam jeszcze jedno marzenie zeby![]()
-to super,moje gratulacje,to sie nazywa zrzadzenie losu,wlasnie tak mialo byc,ze poprosze cie o ta fatyge a tam bedzie czekac na ciebie tak dlugo wyczekiwana praca i nie denerwuj sie bo wszystko sie ulozy-dasz rade-moje gratulacjewiesz co Emalia poszlam dzisiaj do tego sklepu i niestety nie bylo tej znajomej ale za to.... dostalam tam prace
ojejkuu nas tak saobie, grypa żołądkowa panuje ja edwie żyję, mały już lepiej bo nie wymiotuje, ale ma rozwolnenie mam nadzieje, ze szybko przejdzie
to super,moje gratulacje,to sie nazywa zrzadzenie losu,wlasnie tak mialo byc,ze poprosze cie o ta fatyge a tam bedzie czekac na ciebie tak dlugo wyczekiwana praca i nie denerwuj sie bo wszystko sie ulozy-dasz rade-moje gratulacje
dzieki kochane za wsparcie bylo naprawde fajnie-praca przyjemna bo w moim "swiecie" dzieciecym hihi zabawki,luzeczka,ubranka achgratulacje pracy
no nareszcie super ciesze sie Twoim szczęściem
o rety juzsobie wyobrazam to wycieprzyszli goscie zeby sprawdzic alarm wczoraj wlączyl sie o 23 we wszystkich mieszkasniach to nie pierwszy raz
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość