No juz jestem byłam u synka na przedstawieniu w szkole, ahhhhh super było jest w anglii od wrzesnia a smiga po angielsku jak mało kto - ale jestem dumna mama dzisiaj
Jestem w Londynie - Twickenham dokładnie
Witam z ranka tak w ogole. Przytulanki były wczoraj tak jak mowiłam nozki oczywiscie tez hihih i licze na ten własnie dzien a jak nie no to kolejny cykl. Rybcia pamietasz wrozka powiedziała ze jeszcze w tym roku wiec hmmmm moze jednak ogladnijcie moj wykresik i napiszcie co myslicie. Zapraszam.
dzień dobry
chciałam wam napisac ze dzidzius rozwija sie prawidłowo - ma juz 6 cm i machał do mamusi łapkami
Badanie na przeziernosc karkowa (czy jakos tak) tez ok
teraz tylko zostaje czekac do 13 stycznia na kolejną wizyte Sabcia, juz zagladam na 28
ramonka, no to ja gratuluje !!!! Super poprostu super widze ze na koniec roku same dobre wieści i bardzo dobrze Kochane byle tak dalej to w koncu wszystkie bedziemy miały zdrowe fasolinki. A wy dziewczymki Ramonka, Rybcia, Zoozolka jestescie najlepszym tego przykładem trzymam za Was kciukaski od poczatku i wiem ze jest u Was i fasolinek wszystko oki Ramonka gratuluje raz jeszcze!!!!