hej.
u nas po staremu. Ola robi się strasznie nieznośna, jak jej coś nie pasuje, jeszcze trochę i mi będzie po łbie walić. Obecnie tylko rzuca wszystkim gdzie popadnie i tupie nogami kupy jak było tak jest
kari dziękuję, kochana jesteś, ostatnio olci też robiłam lewatywę
hektorka mam nadzieję że noga szybko dojdzie do siebie
Mróweczka, moja koleżanka też miała ten zaśniad, ale jej robili zabieg, i miała zarodek ale nie biło serduszko,wszystko dobrze się rozwijało, ale bez serca.tyle co mi powiedziała, więcej nie rozmawiałyśmy, nie chciałam z nią poruszać tego tematu. Jej mąż tłumaczył mi to tak, że jakiś tam słaby plemnik zapłodnił jajo i dlatego się nie rozwijało.Wiem tylko, że musieli jej czyścić wszystko bo samo by się nie usunęło. No i miała zalecenie od lekarza, żeby nie zachodzić w ciążę przez 2 lata. Po pół roku zaszła w ciążę i urodziła zdrowego synka.
co do spania. Moja Ola przybiera przeróżne pozy podczas snu, śpi często w poprzek łóżeczka na maxa skulona, a to znowu z pupą w górze, ale najczęściej na brzuszku i w poprzek czasem też z nogami opartymi o ścianę i koniecznie na kołderce, nie może być przykryta
ja też bym chciała trójeczkę, ale chyba nas na to nie będzie stać
[ Dodano: 2008-12-12, 22:57 ]
i znowu pierwsza na na nowej stronie
[ Dodano: 2008-12-12, 23:01 ]
kolka a Twój R to wyjął tego opiłka???bo albo nie doczytałam albo nie pisałaś. Jeśli nie wyjął to prędko na pogotowie z tym, bo to bardzo niebezpieczne
a czemu wpuściłaś dziada do domu???