Troszkę szkoda, ale czerwiec ładniejszy miesiąc na ślub Najważniejsze, żeby wam się układało, termin ślubu mniej ważnyŚlub mamy przesuniety na 14 czerwca
karina22, czemu nie zaglądasz na "noworodki i niemowlęta' na watek lutowo - marcowy 2008????
A ja słyszałam wypowiedż bardzo znanego pediatry że to totalna bzdura.Po prostu autyzm ujawnia się akurat w tym wieku dziecka kiedy jest podawana szczepionka i to nie ma w ogóle związku.a a co do szczepionek to p doktor stwierdziła że jednak jest jakiś związek z autyzmem...
Ja jestem zdania że szczepionki mają coś wspólnego z autyzmem. Mijej dobrej koleżanki syn zachorowal na autyzm po szczepionce. Było u nich tak, że dziecko było zdrowe, normalnie sie rozwijało. Poszli na ostatnią szczepionkę w wieku 1,5 roczku. Zaraz po szczepionce dziecko dostalo wysokiej gorączki - co sie okazalo byla to trzydniówka i potem już nie bylo dziecka. Wogole nie reagowal jak się do niego mówiło. Kręcil się w kółko, biegal bez opamiętania. Co sie okazalo zachorowal na autyzm. Byc może mial coś zakodowane w genach ale napewno to szczepienie to uaktywnilo i po szcepionce zachorowal. matka tego dziecka jest w 100% przekonana że to po szczepieniu.A ja słyszałam wypowiedż bardzo znanego pediatry że to totalna bzdura.Po prostu autyzm ujawnia się akurat w tym wieku dziecka kiedy jest podawana szczepionka i to nie ma w ogóle związku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości