helo
ja dzis zaczełam dzien od

i

bo moj kochany mezu wyryczał mi ze ona nie wyspany musi chodzic z powodu moich paru groszy, ze nic nie robie (oczywiscie chodzi mu o gotowanie)ze sie dzieckiem nie zajmuje, ze on po 3 godz spi, ze jestem egoistka

kur..poryczałam sie i wyszłam z domu, normalnie do teraz mam nerwa, jaki bezczelny, zas na pewno jego rodzice byli i mu w głowie namieszali, bo po południu jak wrociłam, poprosiłam go zeby mi pomogł posciel zmienic to połozył sie na kanapie i powiedział mi ze musi sie dospac..

jak mu powiedziałam ze sie jakos przez ost 6 tyg odkad pracuje tak nie zachowywał a teraz nagle chodzi wielce niewyspany i to sprawka jego rodzicow, to sie tylko usmiechnał szyderczo, czyli dla mnie sprawa jasna
gosia ja tez moge luknac u nas w H&m za misiem
massumi ja dałam za dwa zestawy w jednym 166 z przesyłka (ale to uzywane kupilam niby w idealnym stanie, jeszcze nie doszło)
za to doszła ta mini farma - 12 czesciowa i Mila w szoku i od razu "koko" "kwa kwa" "ia, ia" itp. hihihi miała radoche
glizdunia ale wtop z tym autem, ale powiem cie ze twoj A ma głowe na karku

a ta mata to musi byc fajna sprawa, nie widziałam u nas takiej..a znikopis u nas tez sprawdza sie rewelacyjnie, Mila na okragło robi pisiu-pisiu..
Julii fajnie by było jakbys nam pokazała wasz nowy nabytek!!
dobra to na razie tyle chybe miałam do napisanie, pranie w misce czeka na powieszenie...