narazie temat nieporuszanya co tam z imieniem??
już doszliście do porozumienia??

[ Dodano: 2008-12-17, 07:59 ]
manenka dzieki za kartke-superaśna

no i czekamy na relacje z wizyty

trzymamy mocno kciuki za obrone Beatris

narazie temat nieporuszany![]()
dziękujęmanenka dzieki za kartke-superaśna![]()
![]()
na pewno dam znać poManenka daj znac co tam u ws po wizycie u lekarza
no ciekawe, ja swojej tez jestem ciekawaja ide w poniedziałek na 17 zobaczymy jak tam dzidiza urosła
to bardzo dobrzea wczoraj dzwonił do mnie promotor i prawie pół godziny rozmawialiśmy o poprawkach i własie siedzie i je dziergam bo jestemz nim umówiona na piątek rano
oczywiście będziemy trzymaća jutro rano ide na badania wiec trzymajcie kciuki za moj test glukoza
tak, podzielili nas na 2 grupy. ale pojechałam na 9.30 wesprzeć dziewczyny i jakoa to przełozyli co godzine na pozniej bo jakos mi sie wydawalo ze mialas sie bronic 2 godz wczesniej?
jaka ta karuzelka i ile dałaś??więc kupiłam wanienke ze stelażem, gąbkę na dno, ręczniczek, pieluszki tetrowe, majtki poporodowe i super karuzelkę fischer price.
140zł, to taka żyrafa, a jak dziecko z dołu patrzy to ma czrno-białe wzory - najlepiej rozwijają podobno, bo na początku zaczyna tylko czarny i biały i chy ba czerwony odróżniać.jaka ta karuzelka i ile dałaś??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość