Marcys wypil przed chwila 110 sinlacu
Malgoska masz rację. Po co to zawalać się niepotrzebnymi ciuchami. ja niedawno zrobiłam to samo
jak bierzesz cerazete to moze takie plamienie dlugie? ja tak raz mialam jak bralam.Podejrzewam, że to wina pigułek, że za słabe już.
chociaż zadzwoń do lekarza bo to chyba nie jest normalne.Trzy tygodnie temu okres dostałam i nadal mi leci
już dawno nie biorę Cerazette. Miałam po nich tak, że dwa tygodnie okres, tydzień przerwy okres, tydzień przerwy dwa tygodnie okres i tak w kółko. W końcu mi zmienili pigułki na Azalia. A potem jak już przestałam karmić to dostałam Yasminelle. Ale lekarz mnie uprzedzał, że jak się organizm unormuje to może być konieczna zmiana na pigułki o większej dawce hormonów. Jutro pójdę to się dowiem. Dzisiaj mojego ginka nie ma, a przez telefon nie bardzo się z nim dogadam bo to Srilańczyk.jak bierzesz cerazete to moze takie plamienie dlugie? ja tak raz mialam jak bralam.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość