ja szukam rowniez juz ok 5 miesięcy i nic kompletnie nic a niby Wrocław to takie duze miasto
no ja skończyłam studia w lipcu,pracy zaczęłam szukać we wrześniu,czyli miesiąc po zabiegu.Od tej pory nic.Łódź tez mała przecież nie jest.
a ja wczoraj zaczełam badac szyjke macicy heh "badać pisze" nie wiem gdzie ona sie znajduje bo poprostu mam za krotkiego palca bo nie umiem jej wyczuć
ja też kiedyś myślałam o badaniu szyjki,ale zrezygnowałam bo też nie wiedziałam czego ja mam w ogóle tam szukac.
mój tato również nie zyje jak i moja mama też bardzo za nimi tęsknie bo nie mam nikogo oprucz mojego R i cioci:(
współczuję braku rodziców.Ja mam oboje.Mama jest dziwna i nie widzi niczego prócz czubka własnego nosa,ale mój tatuś jest najukochańszy na świecie.
no chyba ze po poronieniu cos sie zmienia
nie wiem nawet jak to jest po poronieniu samoistnym. Po zabiegu natomiast dość długo pewnie organizm dochodzi do siebie więc sporo rzeczy może wyglądać inaczej.Ja np nigdy wcześniej nie mialam plamienia owulacyjnego,a teraz mam.No i jajników też wcześniej nie czułam.
nie nakrecam sie za bardzo co bedzie to bedzie teraz juz i tak niczego nie zmienie musze czekac wiec czekam
tak będzie najlepiej.Podejdź do tego na spokojnie.Mimo wszystko życzę by to jednak była dzidzia.
[ Dodano: 2008-12-16, 15:25 ]
Mój mężuś już wrócił,ale śpi.Padniety jest po pracy jak nie wiem.Obiad który dla niego przygotowałam to był jego pierwszy posiłek w dniu dzisiejszym,nie mial nawet kiedy zjeśc.Super sie ten mój mężus odżywia.nie ma co.A potem co się dziwić że ciaży nie ma,jak plemniczki oslabione.