Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 gru 2008, 11:49

Uffff. Dostałam okres! Spoznial sie 5 dni.. Ufff.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2008, 11:58

Juli, no to sie ciesze :)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 gru 2008, 12:26

Jagodka,no ladnie czyli na swieta bez nowej fryzury bedziesz?a chcialas na swieta i nowy rok pewnie?dawaj no fociaki,moze juz zadziala!!

Juli,no fajnie tak miec w planach jakas impreze...ja wogole lubie miec jakis punkt zaczepienia zeby moc do czegos czekac!!! :ico_haha_01: chyba macie szczesliwa koncowke roku nie? :-D :ico_brawa_01: to chociaz Wy bo ja osobiscie to niezbyt...i czekam na jakis pozytywny zwrot akcji :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2008, 12:44

Jagódka a wiesz, że raczej nie, ja zwracam jej uwagę ciągle, ale raczej to tylko przypadkowo. Co oczywiście mnie nie zwalnia z wizyty u ortopedy, chyba pojedziemy w styczniu, bo teraz już nie da rady.
Glizdunia no pięknie...dobrze, że to nie Wasi bliscy znajomi bo by dopiero było...jeszcze by A podejrzewali czy co i bez snesu problemy.
Juli ale fajowo! to już odliczacie dni co? no będzie balanga hehehe, już to widzę! A widzę że @ w tym miesiącu u wszystkich spóźnialska...u mnie też było 3-4dni poślizgu
Jagódka u Ciebie kataar pewnie alergiczny co? a ja niestety z przeziębienia i ciągle mam obsesję, że Hania załapie, że ledwo jej przeszło to znów będzie...o rety, rety! dobrze, że wczoraj mnie nie było w domu, dziś w sumie też mnie długo nie będzie to może nie załapie...nadal ją faszeruję lekami i mam nadzieję, że do świąt dotrwamy! :ico_sorki: a w niedzielę mamy wyjazd...do rodzinki mojego ojca i na cmentarz, bo mamy rocznicę śmierci babci...a w drodze powrotnej na roczek do J siostrzenicy. Ale jak jej nie przejdzie to nie wiem...raczej nie pojedziemy :ico_noniewiem: nie wiem co robić...oby przeszło!
moja glizdeczka kochana, a tak mnie dziś chce całować i w ogóle...idę do niej!

a...gryzę się w d...bo w h&m były czarne lakierki po 10zł a ja nie bylam pewna czy będą pasić...a w domu mam te złote 20-21 i pasują!!! mogłam kupić... :ico_zly: teraz już może ich nie być :ico_zly: może kuzynka mi wyhaczy w Olsztynie...mam nadzieję!!!
Hania ogląda Roly Mo i powtarza akurat za nimi "witaj roji" :-D :ico_szoking: a potem "fimbo" :ico_szoking: ale jaja...no nie mogę z niej!

[ Dodano: 2008-12-18, 11:46 ]
Jagódka no tak...teraz to już nie ma szans na fryzjera...ja się umawiałam prawie 2miesiące wcześniej...dobrze zrobilam, bo bym wyglądała jak nonono w Nowy Rok :-D

[ Dodano: 2008-12-18, 11:50 ]
Juli a to zdjęcie Krzysia jest bombowe!!!

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2008, 13:11

zborra, no tak bede wyglądać jak uboga krewna

[ Dodano: 2008-12-18, 12:12 ]
ale mam to w nonono
juz nic mi sie nie chce i na nic nie mam ochoty

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 gru 2008, 13:12

Zborra,z bucikami to faktycznie moglas zaryzykowac :ico_noniewiem: Maya nie ma butow do kreacji i bedzie w rajstopach paradowac :-D no ale u nas nie chodzi tez w kapciach wiec moge sobie i buciki odpuscic.,.u znajomych sa tylko panele ale tez bez butow chodzi wiec luz.... :ico_oczko: 10zl to spoko,oby jeszcze gdzies byly :ico_noniewiem:

dzis jade sama z sasiadka na zakupy prezentowe...musze kupic jakies cos dla kuzynki A. i jej meza i dla 3 dzieciakow...pomyslow brak wiec licze ze mnie natchnie w sklepie :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-18, 12:14 ]
Jagodka,pocieszajacy jest fakt ze nie bedziesz sama w starej fryzurze,ja z odrosnieta grzywa moge Ci towarzyszyc :ico_haha_01: a powiem Ci ze sie zastanawialam czy by sama jej sobie nie ciachnac troche :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2008, 14:32

a moja załozy normalne kapcie
nie mam ani kasy ani ochoty na kupowanie jej jakis specjalnych butów

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2008, 14:42

oj wy baby! tyle naklikałyście że godzinę czytałam :ico_olaboga:

waga nie za niska u mnie, bo ja nie wysoka jestem raptem 167 - naciągane w dowodzie, bo tak na prawdę mam koło 165 :P

karolina wyglądasz ładnie, ale mnie ta twoja grzywka trochę nie pasuje... za prosta jak dla mnie, ale skoro tobie się podoba to ok. no i 160zł to sporo, ale moja poprzednia fryzjerka też tyle brała, ale teraz wiem że znowu podniasła ceny i za moje długie kłaki za ściecię z balejażem bierze 180zł :ico_olaboga: ale ja chodze do Pani Małgosi lepsza od tamej (mimo że poprzednia ma tytuł vice mistrza w jakimś tam konkursie ogólnopolskim) i bierze, za farbę ze ścięciem 95zł :-D

Massumi jesteś rewelacyjna

Daria no to łądnie się urządzili Ci "znajomi"

Juli zazdroszczę imprezki, ale wiem, że w styczniu sama przyjeżdzam na jeden weekend do szkoły więc dziewczyny z grupy mi nie darują i pojdziemy na imorezkę

Kulka a pokazesz mi tego mojego zięcia w końcu??? :ico_oczko:

więcej nie pamiętam....

wczoraj mój A. odebrał klucze od naszego mieszkanka. no prawie naszego :P ale jestem happy :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 gru 2008, 14:48

Doris,czyli juz odliczac dni do zamieszkania znowu razem :-D jak idzie pakowanko?

bylysmy z Maya na krotkiej wycieczce samochodowej-podrzcucic sasiadce jakies slodycze bo ma goscia a zostala w domu z niczym wiec trzeba sie ratowac :-D no i Mayci wystarczyla przejazdzka kilka ulic dalej :ico_haha_01: a teraz biega z bezbarwna Nivea-pomadka i sie maluje...i zamyka,otwiera maluje i tak na zmiany...ale jest zadowolona :ico_haha_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2008, 14:54

jak idzie pakowanko?
tragedia :ico_olaboga: właściwie to nie wiem ile damy rade teraz wziąć ze sobą. jedziemy 26 po południu... a trzeba zabrać kołdry, poduszki, garnki, naczynia, moje i kingi ciuchy bo A. m już wszystkie swoje tam, ale wiadomo przyjezdza na tydzien to i wezmie ze soba troche ich... fotelik i wozek... wiec chyba juz miejsca bedzie brakowalo w fabiance...
nie wspomne o innych pierdołacj typu ksiazki, albumy, zabawki :ico_olaboga: ale to zabierzemy dopiero w styczniu...

[ Dodano: 2008-12-18, 13:57 ]
jeszcze mi sie jedno przypomniało. było o kosmetykach z avonu itp. laska która mnie malowała do mojego slubu, powiedziała, że te "badziewia" są bazie gliceryny i sie nie opłaca ich kupować bo nonono dają. jeszcze żele do mycia czy mydła to ok, ale w kremy to lepiej zainwestować porządne

[ Dodano: 2008-12-18, 14:07 ]
jeszcze jak czytałam o tym masażu z gilami to normalnie nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać...

laski!!! dzisiaj idę ostatni raz na taką dłuuugą noc do pracy :ico_sorki: jestem normalnie w 7 niebie :) zostana jeszcze mi tylko 3 nocki, ale tylko z jednym serwisem więc jest ok :ico_brawa_01:

Karolina o jakiejś kapie czy czymś podobnym nie pomyślałam, ale to świetny pomysł!!! mam taki fajny ciepły, czerwony koc, więc może on posłuży mi jako tło :ico_oczko: pisząc ciepły mam na myśli kolor :ico_haha_01: aczkolwiek na jego właściwości trzymające ciepełko nie narzekam :P

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”