Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 18:36

Marcia77, jakie cudne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a te ostanie w szczególności :-D
co to białe futerko??

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

19 gru 2008, 19:09

Marcia77 maz juz dotarl na szczescie. przez ta pogode zaczelam sie juz niecierpliwic i martwic :ico_noniewiem:
zdjecie pierwsza klasa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a ciuszki przesliczne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wydaje mi sie ze dziewczynke mozna tak slodko ubrac. duzo slodziej niz chlopczyka. hihi ale maly brzdac tez bedzie wygladal superasnie :-D :-D
manenka to ty pojadlas a ja sie wlasnie zrobilam glodna i przed chwilka zamowilismy pizze :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 19:48

ja juz po kolejnym serialu :-D
a szwagra dalej nie ma :ico_noniewiem: pojechał i nie wraca, a jutro do Pl jedzie musi sie pakować, i mi dekoder przenieść, a jak późno wróci to mi go nie przeniesie :ico_noniewiem: , niech już wraca

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

19 gru 2008, 20:47

Ragazza to już z górki, za chwile będzie po, trzymam kciuki by przed porodem się udało.

Jedwabna, już niedługo nie będziesz sama i nie będziesz miała czasu na tęsknotę i myślenie, na innym wątku piszę z dziewczyną której mąz jeździ tirem i w domu jest tylko w weekendy i chwali sobie ten układ, w tyg nie musi nad garami stać, luzik, a w wekendy są za sobą stęsknieni i fajnie spędzają czas.

a co do ciuszków to już tak zostanie - zawsze już na zakupach najpierw o dzieciach będziecie myślały mimo że coś sobie kupić pojedziecie. ja jak dostane np kase od mamy na urodziny to jade i wracam z czymś dla oli a sobie nic albo głupota...

no i placki nasmażyłam, zjadłam góre z olą i mężem. mój też dziś na wigilię pojechał o 18, mała się kąpie a ja miałam taką chęć na śledzia że szok...na szczęście teściowa miała i przed chwilą zjadłam :-D jak dobrze być :ico_ciezarowka:

marcia zdjęcia super, to z mężem to bym oprawiła, rewelacja :ico_brawa_01: a z prezentem spróbuj w empiku w necie zamówić,na ich stronce, oni ściągają z innego sklepu lub magazynu i w ciągu 2-3 dni roboczych masz, więc jak dzis zamówisz to może by na środe było? watrto zapytać.

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 21:30

ja jak dostane np kase od mamy na urodziny to jade i wracam z czymś dla oli a sobie nic albo głupota...
:-D
.na szczęście teściowa miała i przed chwilą zjadłam :-D jak dobrze być :ico_ciezarowka:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: tak jest :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: oj też bym zjadła śledzika, tylko w occie , a tu są same na słodko

[ Dodano: 2008-12-19, 20:32 ]
szwagier wrócił, zaraz podskocze znim do sklepu, bo muszę kupic proszek do prania dla dziecka, by wyprać te ubranka, no i pasta do zębów się skończyła i domestos

on zalatany na maxa , a ja muszę go poprosić, zeby mi dekoder przeniósł, muszę jakoś go podejść, trochę mi głupio bo on czasu nie ma , no ale może jednak, warto spróbować :ico_noniewiem:

Beatris60

19 gru 2008, 21:52

manenka, na pewno Ci pomoże, przecież wie że nie masz wyjścia. poza tym :ico_ciezarowka: się nie odmawia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

19 gru 2008, 22:02

czesc

ja dopiero wstałam bo jak zjadłam obiad po powrocie do domku to musiałam sie położyc tak mi sie brzuszek napinał i nawet nie wiem kiedy zasnełam a najlepsze jest to ze obudził mnie głód :ico_szoking: tak bym pewnie jeszcze spała

noi teraz to chyba bede gwizdac do północy albo dłuzej bo nie wiem czy mi sie uda zasnac :ico_haha_01:

manenka, ja tez mysle ze szwagier ci nie odmówi przecież wie ze bedziesz sama i nie sa to jakies wygórowane zachcianki

[ Dodano: 2008-12-19, 22:06 ]
wiecie co miałam taki okres w :ico_ciezarowka: koło wrzesnia i października ze wydawało mi sie ze wiecznie jestem :ico_ciezarowka: i strasznie mi sie tygodnie dłużyły a teraz ostatni miesiąc zleciał nawet nie wiem kiedy :ico_szoking: dopiero co byłam u ginki a tu w poniedziałek ide znowu (chodze co miesiac)
mam nadzieje ze koncówka :ico_ciezarowka: zleci mi własnie tak szybko

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 22:22

Beatris60, no tak , ale ja strasznie nie lubię kogoś o coś prosić, zawsze mi głupio, co innego jak ktoś mnie o coś prosi to zrobię wszystko, a ja sama jakoś tak mi ciężko z proszeniem o pomoc :ico_noniewiem:

no ale się udało , znalazłam dziurę na antenę i szwagier podłączy mi dekoder :ico_brawa_01:
proszek też kupiony, a więc jutro i pojutrze zajmuję się ubrankami :-D
a najlepsze jest to ze obudził mnie głód :ico_szoking: tak bym pewnie jeszcze spała
to maleństwo zgłodniało :-D
mam nadzieje ze koncówka :ico_ciezarowka: zleci mi własnie tak szybko
to dobrze, ze tak szybko ci leci to :ico_brawa_01:
mi tak cała :ico_ciezarowka: szybko mija
dopiero co test robiłam a tu już ubranka dla dziecka piorę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-12-19, 21:24 ]
ja na razie zmykam , powiem dla szwagra co ma zabrać dla Siuni do Pl :-D
później podłączymy antenę
no i muszę się nagadać bo potem nie będę miała do kogo się odezwać
tu mogę tylko pisać, a więc języka nie używam :-D

Beatris60

19 gru 2008, 22:52

bo manenka miałaś ciągle coś w ciąży do roboty - przeprowadzka do innego kraju, domu - dlatego tak Ci zleciało. mi też czas szybko leci bo mam ole i mnóstwo zajęć z nią i w domku, ze studiami też miałam. a ciąża z olą wlokła się w nieskończoność. całą byłam na zwolnieniu i poza ogarnięciem chałupki i upichceniem czegoś nie robiłam nic...od wizyty do wizyty dni liczyłam, czytałam co sie powinno w danym dniu czy tyg ciązy dziać i myślałam kiedy będzie maleństwo.

:ico_brawa_01: dla szwagra, jesteś pomocna to i Tobie chętnie pomagają.

Ragazza, no to pospałaś :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2008, 00:25

Beatris60, no racja, to przeprowadzka, to potem kupno domu, to to to tamto i czas zleciał :-D
ale to dobrze :ico_brawa_01:
właśnie szwagier koczy się pakować i zaraz idziemy podłączać dekoder :-D :ico_brawa_01:

a jutro akcja ciuszki :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”