Zirafka to masz niezłego obzartucha w domu Moja o 9 jada 150-200ml kaszki 13-14 obiadziki drugie danie. O 17 owoc i o 21- 200ml mleczka. także chyba z połowe tego Co Twój.
[ Dodano: 2008-12-23, 11:53 ]
Zirafka a jakie mu mleczko dajesz??
ciesz się przynajmniej nie masz problemu z jedzeniem. Ja mam w domu jednego niejadka (Kuba) także to ile ja się nawkurzam żeby on zajdł to przechodzi ludzkie pojęciechyba lepiej go ubierac jak zywic
kurcze niesamowite... to moj Filip tez bedzie kanapki jadl za 2 m-ce ? Ten czas zapycha jak glupi Teraz suchy chlebek albo chleb z maslem w niewielkich ilosciach jena sniadanie zjada dwie kromki z masłem i szyneczka
po nowym roku chyba wyprobuje. A duzo tego Twoja corcia zjada?od momentu kiedy przeszlam na humanę z bananami i probiotykami to się skonczyło nocne jedzenie
hm może i racja . Spróbuje kaszki z bananami może sie mu odmieni. To Nan co miałam tro tez jakies takie gęściejsze było. Może zmienie na inne.Myślę że ta humana ją tak zapycha i jeszcze ten dodatek bananów - bo chyba banany sa bardzo sycące i kaloryczne
kurcze niesamowite... to moj Filip tez bedzie kanapki jadl za 2 m-ce
moj pije z niekapka, mleko tez... butla odstawiona. Ze szklanki tez umie sie napic ale nie sam... musze mu kupic kubeczek lekki jakis, dac mu- niech sie uczy... 30 razy porozlewa a za 31 mu sie udaa bedzie bedzie!!!! Jemu strasznie smkuje chlebek z samym masełkiem tylko musi miec herbatke w szklance i popijac sobie lubi właśnie ze szklanik. Butla nie wchodzi w gr,ę.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości