Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2008, 11:01

no co tu tak cicho
wszystkie objedzone i leżą w łóżeczkach
a my dzisiaj pobudka o 4:30 :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: i myslałam ze popełnie morderstwo :)
na szczescie mamusia wziela zrobila mleczko dała dziecku i odłożyła bez skrupółuw do lozeczka i zgasiła swiatlo
dziecko spalo jeszcze do 8

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2008, 12:32

witam

ja mialam koszmarną noc :ico_olaboga: Kinga non stop się przebudzała i płakała, a ja dałam A. pospać bo dzisiaj w końcu za kierowcę robi, nie? samochód spakowany - nasza fabianka jest pojemna - zrobię fotkę by pokazac ile do niej weszło :-D

zaraz kawka/herbatka i jedziemy - młoda śpi. kurcze, żal mi jej zostawiać... ale zostaje z kochaną babcią i dziadkiem, więc da radę nie?? ja też wytrzymam, chyba :ico_noniewiem:

nie wiem czy w wawie bede miala czas by tu zajrzec, wiec milego weekendy zycze, w niedziele wracam, ale bez kompa...

buziaki kochaniutkie

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 gru 2008, 13:02

hallo,witam sie i ja
Doris,szerokiej drogi!!!odezwij sie jaknajszybciej sie da,jak juz bedziesz z wszystkim jako tako gotowa!!!!

u nas nocka spoko,tylko wieczorem placz ale drugi dzien spalismy do 9.00...no i daje pierwsza porcje zdjec z Wigili
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2008, 14:39

no pięknie sie prezentujecie :ico_brawa_01:

doris wiesz jak to jest tak potrzeba to wtedy autka sie jakby rozrastają :)
szczesliwej podrózy dla was kochani

a my dzisiaj juz oczywiscie nerw
od rana wycieczki nawet sobie czlowiek w koszuli nie moze połazić

a moja mama znowu ma jkaies kłopoty z plecami
nie wiemy czy to nerki czy kręgosłup
faszeruje sie lekami i nic nie daje
wiec pojechalismy do niej i pojechali na dyzur ale tam oczywiscie jakis mądry lekrza tylko jej dał ketonal w zastrzyku
i nic jej nie dał

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 gru 2008, 15:52

Witam!
Widz ze jakies bakterie atakuja na całego.. Grypowanie, teraz jeszcze plecy.. Ech..
My poki co sie trzymamy. Chociaz ja wczoraj tez jakos kiepsko sie czułam..
A unas dzis spokoj. Juz w 3, powolutku..
Bylismy w naszym mieszkanku i mam dla was fotorelacje z naszych betonów i zamarznietego ogródka hehe!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tu Duzy- w swoich kapciuszkach - motorkach. Był zachwycony prezentem! hehe :):
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-12-26, 15:05 ]
A teraz mieszkanko... Nie ma zabardzo efektu - no ale.. Patrzcie teraz.. A potem porownacie, jak za miesiac sie bedziemy wprowadzali! :):

Drzwi wejsciowe:
Obrazek
Obrazek
Ogródek :
Obrazek
Obrazek
Widok ( niezbyt ciekawy) :
Obrazek
Obrazek
Chłopcy :
Obrazek
Obrazek
Niekontrolowane ruchy :P :
Obrazek
Obrazek
Pierwszy całus usiebie :-)
Obrazek
Obrazek

Mis w swoim pokoiku :-D
Obrazek
Obrazek

Jutro z ranca jedziemy do marketów budowlanych i kupujemy panele, dzrwi, wanne, zlew, kibel.. W pon zamawiamy hydraulika, zeby podlaczyl rury w łazience od scieków.. No i ruszamy!
Duzy dziekiii Bogu nie jedzie do Indii wiec bedzie mi pomagał i juz mamy ekipe przyjaciól, ktorzy nam pomogą. Jeszcze miesiąc i idziemy na swoje! Prowizorycznie, tanim kosztem, ale juz u siebie :):

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 gru 2008, 16:50

Juli,urocze focie,te na mieszkanku to takie pelne romantyzmu-z wizja przyszlosci!!!bedzie pieknie tam u Was jak sie zrobicie na cacy!!!no wiec powodzenia w spelnianiu noworocznych planow zycze!!!!!

ja mam tyle zdjac ze nie mog nic wybrac zeby pokazac...buuu zgram na picassa to sobie zobaczycie ok?

Maya spi,A. pojechal odwiezc stol do kuzynki a ja siedze i odgrzewam rybke po grecku kuzynki matko jaka dobra jej wyszla :ico_wstydzioch:

Jagodka,no wspolczuje mamie...naprawde przy swietach takie numery...a juz kiedys miala cos podobnego? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2008, 20:54

no wlasnie nie miala teraz ją coś złapało

my wlasnie siedzimy u tesiow i juz mam dosyć

juli super mieszkanko a ile macie tam pokoi?
no i ten ogródek tez fajowy

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2008, 21:15

Witam się i ja wieczorową porą :ico_haha_02:

Wiktor już śpi, ja otworzyłam właśnie Karmi, D. poszedł montować coś tam ww aucie :ico_noniewiem: bo jego kolega-mechanik znalazł chwilę ...

Dziś mój popierdolony szwagier :ico_zly: doprowadził do kłótni i już modlę się żeby szybciutko nadszedł Nowy Rok i nasza wyprowadzka z tego domu wariatów :ico_sorki: Aż się odechciewa wszystkiego :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-12-26, 20:19 ]
Juli kochana nawet nie wiesz, jak bardzo zazdroszczę ci, w sensie pozytywnym oczywiście, tego mieszkanka :ico_brawa_01: Obyście szybciutko się urządzili i byli na nim baaaaaaaaaaardzo szczęśliwi :ico_sorki: I koniecznie chwal się na bieżąco zakupami :ico_oczko: My też będziemy musieli zrobić małe zakupki - jakieś garnki (choć tato się zaofiarował, że nam kupi :ico_noniewiem: ), ręczniki, może lodówkę i masę innych mniejszych pierdółek :ico_noniewiem: Niby to tylko wynajem ale przecież my nie mamy wszystkich rzeczy, mamy jedynie mikrofalówkę, kuchenkę gazową, zestaw obiadowy, zestaw do kawy i wyposażenie naszego pokoiku :-)

[ Dodano: 2008-12-26, 20:23 ]
No i najmniej optymistyczna wiadomość to taka, że prawdopodobnie nie będziemy mieli tam internetu :ico_placzek: W tamtych blokach nie ma chyba tv kablowej :ico_placzek: Zobaczymy, może po przeliczeniu będzie nas stać na opłacanie dodatkowo np. iPlusa :ico_noniewiem: Jeślibym dostała tą umowę to jest szansa ....

Czy któraś z was ma ogrzewanie gazowe ? Bo tam właśnie jest takie i gdybamy ile będzie nam przychodziło płacić, teraz w okresie grzewczym :ico_noniewiem: Mieszkanie ma 50 m ...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2008, 21:52

Hello!!!
ciekawe jak tam Doris???oby szczęśliwie!
Jagódka no zdrówka zdrówka! jutro już spokój i będziecie mogli chodzić w piżamach cały dzień!!!
Glizdunia piękne zdjęcia, na prawdę!!! bardoz mi się podoba Mayeczka w tej kreacji, a Ty wyglądałaś tak promiennie...na prawdę widać, że jakby Cie zmartwienia opuściły! super, że wszstko się udało. cieszę się!
Juli no u Was też widzę pozytywnie! Misiak super wyglądał!!! Ciebie to w końcu widać w całej okazałości :ico_brawa_01: no i kapcie w motorki :ico_brawa_01: super! Mieszkanko sympatyczne, jak całe osiedle. A Wy na parterze? no fajnie, bo jest ogródek, ale nie wiem czy bym chciała na parterze mieszkać... :ico_noniewiem: chociaż w sumie, zawsze wygodnie...i grila można zrobić :-D no teraz tylko się spiąć i do dzieła! a potem przyjeżdżam na parapetówkę :ico_haha_01: Duży nie jedzie??? faaaajnie!
Kamizela jak to??? bez kompa? bez netu? :ico_olaboga: współczuję!!! ja to już bym nie wytrzymała...w tych czasach nie ma netu? aż się nie chce wierzyć...a z ups nie możecie? kombinuj, bo uschniemy!!! no i udanego kompletowania wyposażenia...ja na szczęście w razie takiej draki miałąbym co zabrać ze sobą...szkoda, że szwagier zepsuł święta, ale przeprowadzka już niebawem więc wytrzymasz...

ja zaraz wrzucę zdjęcia,
u nas ok, choć Hani smutno bo Basia pojechałą w południe...ale Hanka ma tyle nowych gratów, że zajęcie jest. Najbardziej jej się podoba arka...ciągle nosi te zwierzęta i się bawi, super!!! Upsy mi przynosi i muszę nią śpiewać...no i dostała jeszcze małe lalki takie bobaski oczywiście je rozebrała i też je targa za sobą. No i kuchnia rewelacja, robi kawki na niby i mówi, że dobre...hehehe
poza tym my w ciągłym jeżdżeniu...to do cioci, to do drugiej, to ciocia do nas...itp...jutro jezdiemy do mojego chrzestnego...z resztą rodzinki...więc znów cały dzień w drodze...dobrze, że niedziela na odpoczynek...

dobra, póki Hania w łazience to może wrzucę fotki
to dziś, Hania wykorzystała chwilę nieuwagi psa i siup do legowiska
Obrazek
Obrazek
Obrazek
z dziewczynkami
Obrazek

i wczoraj
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-12-26, 21:07 ]
niestety najlepsze zdjęcia z Gwiazdorem ma mój wujek i kuzynka,bo Jac asystował Hance a ja nagrywałam na kamerkę...
Hania tak gada, że boki zrywam...dziś się rozebrała z pajaca prezd drzemką...i oczywiście godzinę narabiała...a jak moja mama ją położyła to w 5minut usnęła...co za mała bestia!!!
a teraz ma fantastyczną zabawę z J...J udaje, że daje jej do rączki zajączka,ona ściska piąstkę i słucha, mówi że on tam jest a potem otwiera a J woła oj, uciekł mi...Hania pęla ze śmechu!!
i zaczyna..."tato!!! gojącio...mamusiu...dydusi.......mamo!!!!!!!!!!" no padnę zaraz.....

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2008, 22:12

Karola dla mnie to też będzie tragedia ale to stare budownictwo więc kablówki nie ma :ico_noniewiem: Nie wiem, chyba i tak będziemy musieli wziąć tv cyfrową to może w pakiecie z internetem :ico_noniewiem: Zobaczymy ...

Na fotce w tym czarno-białym stroju wyglądasz rewelacyjnie :ico_brawa_01: Mój D. spojrzał i mówi :"Kogoś mi ona przypomina" hehe :ico_oczko: Superowo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I Hanutka jaka ślicznotka w sukieneczce w kratkę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A jeśli chodzi o święta to już przywykłam odkąd mieszkam u D. :ico_noniewiem: Nigdy nie mijają w spokojnej atmosferze ....

[ Dodano: 2008-12-26, 21:17 ]
Napisałam właśnie to podanie o pracę, jutro spróbuję wydrukować i w poniedziałek dam dyrektorce :ico_noniewiem: Mam nadzieję, że się uda :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”