Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

27 gru 2008, 21:43

manenka ja tez juz pisze 2 posta :ico_zly:
a wlasnie wrocilismy od kuzynki meza z 10 reklamowami ciuszkow dla dzidzi. wszystko prawie nowiutkie, malo chodzone a niektore rzeczy jeszcze z metkami sa bo nie zdazyla w nie ubrac dzidzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no i mialam sie wziasc za posegregowanie ale strasznie zmeczona jestem i sie polozylam. korci mnie caly czas zeby sie za nie wziasc ale nie wiem czy dam rade. wiec jak dzis jednak sie za nie zabiore to wam pocykam fotki a jak nie to na pewno jutro :ico_brawa_01: :-D :-D :-D

co do porodu to lepiej ponoc rodzic naturalnie. i ja bym wlasnie chciala naturalnie urodzic bo nie chce miec pozniej szpecacej blizny na brzuchu, zreszta roznie jest ze skora. moze wrocic do swoich gabarytow albo zostanie juz taka obwisnieta z duza blizna. zalezy od skory. mam nadzieje ze uda mi sie urodzic naturalnie. co nie zmienia faktu ze tez sie straaaaszliwie boje :ico_szoking: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

27 gru 2008, 23:18

dzisiaj chcę się z Wami na trochę pożegnać...jutro jedziemy do DK i nie wiem kiedy będziemy mieć internet :(

Odrazu po przyjeździe muszę iść do lekarza, bo od pewnego czasu brzuch mi twardnieje i trochę się tym martwię... mam nadzieję, że to nic takiego. nie jestem pewna, ale może to ma związek z ostatnimi stresami jakie przeżywam(przez faceta...) Ciężko jest, ale muszę dać radę dla Antosia. A do DK nie chce mi się jechac:(

Trzymajcie się dziewczyny! A Wasze maluszki niech nie spieszą się jeszcze na ten świat :)

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

27 gru 2008, 23:22

hej
ja wstałam o 4 rano i do 6 nie mogłam spać. forum nie działało, poczytałam coś - koszmar, już od paru dni tak mam. potem sie budze po 10, a jak wcześniej mała albo mąż coś chcą to nie przytomna jestem...
byliśmy dziś u rodzinki, przedłużone świetowanie, oczywiście obżarstwo na maxa. wizyta 5 stycznia, na razie przytyłam nie całe 10kg i chyba teraz z 5 wrzuciłam w święta :ico_oczko:
wiecie o co mu chodzi??
u mnie mówią na to brytfanka lub kastrolka.
co do porodu to lepiej ponoc rodzic naturalnie
to zależy o czym sie myśli, jakie sie ma doświadczenia...najlepiej rodzić tak by być później zadowolonym. ja byłam wielką przeciwniczką cc na życzenie a teraz prosze bardzo - nigdy nie mów nigdy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

27 gru 2008, 23:43

ja bym wlasnie chciala naturalnie urodzic bo nie chce miec pozniej szpecacej blizny na brzuchu,
wiesz blizna to akurat jest malutka i praktycznie niewidoczna..

Awatar użytkownika
jedwabna

28 gru 2008, 00:18

tez tak myslalam dopuki nie zobaczylam mojej kolezanki brzuch i ciotki. nie kazdy ma dobra elastycznosc brzucha. niektorym kobietom zostaja brzydkie te blizny. a kuzynka mojego meza powiedziala ze nigdy nie wyjdzie w kostiumie bo nie dosc ze ma brzuch obwisly to jeszcze blizne i rozstepy. no ale kazdy ma inne doswiadczenia no i pewnie ze bym sie zdecydowala na cesarke gdybym musiala

ja juz ciuszki posegregowalam i porobilam zdjecia. ciuszkow mam do 2 latek :ico_brawa_01: oto one choc nie wszystkie

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-12-27, 23:20 ]
manenka a gdzie ty sie dzis podziewasz??

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

28 gru 2008, 01:01

"Uwaga! Jeżeli bóle brzuch następują "rytmicznie", towarzyszy im "twardnienie" brzucha i poczucie "zbyt małej skóry", a taka sytuacja występuje więcej niż 10 razy w ciągu doby , może to niestety być sygnałem rozpoczynającego się poronienia lub porodu przedwczesnego. Należy wtedy niezwłocznie zgłosić się do lekarza!!"
boje sie...
szybko do lekarza..

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 04:07

jedwabna, ale super ciuszki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no to juz masz zapas na 2 lata :-D fajny taki podarunek

co do blizny cc to ja tylko widziałam te ładne małe i są tak nisko robione , że bez majek trzeba by było biegać po plaży , żeby je zobaczyć, a jak włochami zarosną to w ogóle ich nie widać :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

a ja z mężem tv oglądałam na HBO jakieś węże w samolocie, fu obleśne te węże

Beatris60, no to malutko przytyłaś , ja też przytyłam 9kg :-D
w te święta nic nie przytyłam ,ale przed udało mi się przytyć i brzuszek urósł jak widziałyście :-D
u mnie mówią na to brytfanka lub kastrolka.
:ico_haha_01: :ico_haha_01: kastrolka podoba mi się
jak kastracja :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
no właśnie ja tez widziałam tylko te malutkie :-)
ja i tak już mam bliznę po wyrostku, ale jest ładna :-D
i wygląda trochę jakby mi się majtki odcisnęły :-D
pewnie ją zauważyłyście jak pokazywałam brzuszek :-D

niktusia, a co się stało??
czemu już nie chcesz do Danii jechać??
z tym twardnieniem brzuszka to uważaj, zażyj magnez a jak nie pomoże to nospe bo można do 3 nawet wziąć a jak to nie pomoże to jedź do szpitala lub idź do gina

ok ja zmykam dalej jakiś film obejrzeć
wy pewnie już śpicie :-D

dobranoc

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 09:42

witajcie! :-) http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 25#4712025 można gratulować :-D :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak ja się cieszę!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

28 gru 2008, 10:03

Uwaga! Jeżeli bóle brzuch następują "rytmicznie", towarzyszy im "twardnienie" brzucha i poczucie "zbyt małej skóry", a taka sytuacja występuje więcej niż 10 razy w ciągu doby , może to niestety być sygnałem rozpoczynającego się poronienia lub porodu przedwczesnego. Należy wtedy niezwłocznie zgłosić się do lekarza!!"
jeju to ja juz chyba dawno powinnam byc w szpitalu..ale leze spokojnie..nie chce panikowac..

Awatar użytkownika
jedwabna

28 gru 2008, 12:53

a ja juz chyba 3 dzien pod rzad zasnelam dopiero o 3 w nocy. masakra jak sie wymeczylam...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”