hmm a ja jeszcze nie wiem,jak tobedzxie u mnie, tylko mamnadzieje ze nie bedzie bolalo
dzis Marcys wypil z butelki 40 ml zupki - bardzo sie ciesze
a Ty rodzilas normalnie czy przez cc. Ja mialam 2 razy porod siłami natury i już po pierwszym porodzie okres mnie nie bolałhmm a ja jeszcze nie wiem,jak tobedzxie u mnie, tylko mamnadzieje ze nie bedzie bolalo
dzis Marcys wypil z butelki 40 ml zupki - bardzo sie ciesze
to bardzo Ci gratuluje ja zawsze marzyłam o dużej rodzinie ale niestety nie wiem czy druga dzidzia bedzie kiedyś.Asiab dorobilismy się z mezem 5 pociech
Moja własnie opierdzieliła calego banana i bylo jej malo
to bardzo Ci gratuluje ja zawsze marzyłam o dużej rodzinie ale niestety nie wiem czy druga dzidzia bedzie kiedyś.Asiab dorobilismy się z mezem 5 pociech
Franek tez juz spi ale pewnie nie długo bo dopiero jak ja sie obok położe to śpi troche dłuzej a tak to latam do niego co godzine .
Dziewczyny poradzcie coś bo już próbowałam wszystkiego co można dać maluchowi na zaparcia Franek nie może kupki zrobic a jak zrobi to bardzo twarde bobki i strasznie sie przy tym męczy aż płacze czasem próbowałm już śliwek , wody przegotowanej, rumianku nie wiem jak mu pomóc. Wczoraj sie tak męczył 3 podejscia do kupy były wiec wieczorem mu troszeczke termometrem pomogłam (pierwszy raz) i zrobił bardzo twardą i tak nie mogła wyjsc nie wiem już sama może do lekarza musze isc z nim .
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość