ja tez polecam jak dziecko sie baaardzo meczy. Ale żeby z tym nie przesadzać.Jeśli kupki są bardzo twarde kup w aptece czopki glicerynowe.
fakt kiwi i na mojego trzylatka dziala przeczyszczająco ale czy mogą go 10-cio miesięczniaki jeśc to nie wiem.Albo kiwi.
serdecznie gratulują ale ja bym chyba ni edala rady piatki wychować. Ja już przy drugim wymiękamdorobilismy się z mezem 5 pociech.
Zależy ile chłopczyk ma lat. Bo jeżeli jest do 3 miesięcy to bujaczek leżaczek to super sprawa a jeżeli chłopczyk większy to polecam taki samochodzik a la jeździk - pchaczek.Dziewczyny co byście kupiły na chrzest dla chłopca? mam być chrzestną u bratanka i myślimy z P. nad kupnem leżaczka bujaczka z pałąkiem i zabawkami.
bo to zawsze tak jest. Jak czegos nie można to się chce.A jeszcze mam taką ochotę na figle migle, że aż się boję o tym myśleć
ja jak mam @ to tez mam taka ochote na przytulaski że chyba bym zgwałciła męża . a wtedy kiedy wolno bo nie płodne i wogóle to mi sie nie chceBo jak go spotkam w łóżku i nie będę spała, to może się to źle dla niego skończyć
u mnie to samo i marudzi od ranaChyba mu kolejne zeby idą bo całą noc popłakiwał.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość