malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 gru 2008, 22:12

lalunia, Twój Nowy Rok jest przeseksowny :-D :-D :-D Mógłby mnie taki dopaść na tym sianie :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

28 gru 2008, 22:14

asiab, sok z jabłek. Ale najlepiej zrób sama jak masz sokowirówkę. Lub surowe poduszone jabłuszko. Albo kiwi.

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

28 gru 2008, 22:57

Jeśli kupki są bardzo twarde kup w aptece czopki glicerynowe.
ja tez polecam jak dziecko sie baaardzo meczy. Ale żeby z tym nie przesadzać.
Albo kiwi.
fakt kiwi i na mojego trzylatka dziala przeczyszczająco ale czy mogą go 10-cio miesięczniaki jeśc to nie wiem. :ico_noniewiem:
dorobilismy się z mezem 5 pociech.
serdecznie gratulują ale ja bym chyba ni edala rady piatki wychować. Ja już przy drugim wymiękam :ico_olaboga:

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 gru 2008, 23:16

Asiu i przede wszystkim dawaj Franusiowi dużo pić. Unikaj też marchewki i bananów, bo one działają zatwardzająco.

Wściekłam się. Zostały mi trzy szwy do zrobienia na nowym siedzisku huśtawki i ostatnia igła w maszynie mi pękła. Nic. Jutro dokończę.

A jeszcze mam taką ochotę na figle migle, że aż się boję o tym myśleć :ico_wstydzioch: A tu jak na złość nie dość, że boli, to jeszcze zalewa :ico_zly: I jeszcze albo mam zapalenie albo nadwyrężony jakiś mięsień, bo mnie cały prawy pośladek boli i tak ciągnie w stronę uda i kolana i chodzę jak połamana. Już trzeci dzień i się pogarsza. Chyba pójdę do lekarza, jak do czwartku nie będzie poprawy.

Dziewczyny co byście kupiły na chrzest dla chłopca? mam być chrzestną u bratanka i myślimy z P. nad kupnem leżaczka bujaczka z pałąkiem i zabawkami. Oni czegoś takiego nie mają i sami nie kupią. A po sobie wiem, że to świetny wynalazek. Jakoś tak nie wiem co można takiemu skrzatowi kupić :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

28 gru 2008, 23:40

Dziewczyny co byście kupiły na chrzest dla chłopca? mam być chrzestną u bratanka i myślimy z P. nad kupnem leżaczka bujaczka z pałąkiem i zabawkami.
Zależy ile chłopczyk ma lat. Bo jeżeli jest do 3 miesięcy to bujaczek leżaczek to super sprawa a jeżeli chłopczyk większy to polecam taki samochodzik a la jeździk - pchaczek.

[ Dodano: 2008-12-28, 22:42 ]
A jeszcze mam taką ochotę na figle migle, że aż się boję o tym myśleć
bo to zawsze tak jest. Jak czegos nie można to się chce.

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 gru 2008, 23:44

Kubuś dziś kończy tydzień. Ale jeszcze konkretnej daty chrztu nie znam. Myślę, że w lutym to będzie.

Idę się wykąpać i spać... Póki P. siedzi przy drugim kompie i gra... Bo jak go spotkam w łóżku i nie będę spała, to może się to źle dla niego skończyć :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Spokojności na noc.

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

29 gru 2008, 00:07

Bo jak go spotkam w łóżku i nie będę spała, to może się to źle dla niego skończyć
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Kubuś dziś kończy tydzień. Ale jeszcze konkretnej daty chrztu nie znam. Myślę, że w lutym to będzie.
to jak najbardziej myślę, że leżaczek będzie super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kasia70
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

29 gru 2008, 08:36

Asiab ja Wiktorowi kupki normuje owocami ze słoiczka , z hippa.Na każdym jest zaznaczone jaki ma wpływ na stolec.U nas działa.

Wiktor postanowił chyba nie odstawac zbytnio ze spaniem od rówieśników,wstał o 4 .Na szczeście jak wypił mleko to jeszcze zasnął.Chyba mu kolejne zeby idą bo całą noc popłakiwał.

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2008, 09:54

Witam drogie Panie.
Nocka okropna!!!! Kubusiowi ida jedynki i chyba strasznie go swędzi. Smaruje żelem ale wiecie jak to pomaga. JA jestem w pracy a Kubusiem zajmuje się tatuś. Powiem Wam , że po tych świętach czuje sie strasznie ociężała i dlatego dzis stosuje diete . Pije wode. UFFF.

[ Dodano: 2008-12-29, 09:01 ]
No i czas na zdjęcia :ico_oczko:
Przy kuchence bardzo lubie wisiec :ico_oczko:

Obrazek

z mamusia

Obrazek

z tatusiem

Obrazek

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2008, 10:01

Hej u nas nocka masakra ja nie mogłam zasnąć a Franek budził sie co godz i czesciej :ico_zly: wiec jestem dzis nieprzytomna :(

dziekuje za rady odnosnie zaparc małego wyprubuje dzis kiwi troszeczkę zobaczymy bo suszone śliwki nie działaja .

No i teraz już mam raczkujący mały odkurzacz i łobuz który jeszcze nie wie że wlezie tam gdzie mu nie wolno i sie uderzy zaliczył juz 3 upadki na główkę bo chciał wstać i cwaniakował że sie nie bedzie trzymał :ico_puknij: :ico_olaboga: .
Bo jak go spotkam w łóżku i nie będę spała, to może się to źle dla niego skończyć
ja jak mam @ to tez mam taka ochote na przytulaski że chyba bym zgwałciła męża :-D :-D :ico_haha_01: :ico_haha_01: . a wtedy kiedy wolno bo nie płodne i wogóle to mi sie nie chce :ico_zly: :ico_wstydzioch:
Chyba mu kolejne zeby idą bo całą noc popłakiwał.
u mnie to samo i marudzi od rana

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”