hej
a czemu ja nie widze zadnego zdjecia??ani od doris ani od Pati

hmm..
ja dzis troszke porzadki poswiteczne porobilam, bylismy kupic A garnitur i koszule i krawat na Sylwestra i nie powiem ze elegancki i przystojny bedzie moj mezu..ku..upatrzyłam sobie tez sukienke nie droga bo 120 zł i kupiłabym ja bo nawet idealnie pasował kolorem do koszulki A ale nie było mojego rozmiaru..do 36 sie w cycach nie zapiełam a 40 wisiała jak na wieszaku

A obiecał ze jeszcze jutro pojdziemy poogladac

moze cos sie trafi
i chciałam sie do tego PUP'u zapisac ale nie wziełam sobie dyplomu i zas nici

jutro na bank musze to zalatwic, moze uda sie jakas prace podłapac z nowym rokiem..
a ja tam nie przepadam specjalnie za zakupami, odkad zaszlam w ciaze zakupy, przymierzanie to dla mnie katorga, szukam, szukam i jak nie umie znalezc nic ciekawego to tylko sie

choc nie powiem ze wyrwanie sie na zakupy z kumpela było by fajne i moze przyjemne, tylko ze kurna nie ma kiedy
a dentysta..coz..ja sobie przypomniałam o nim jak w koncu moj ułamany przed rokiem zab zaczał mi jeszcze bardziej przeszkadzac, dostałam "opieprz" od denstysty ze jak nie zaczne dbac o zeby to bedzie musiał je dłuzej leczyc i wiecej mnie to bedzie kosztowac i takie tam ze mam przyjsc szybciej a nie na ost moment no i obiecałam sobie ze jak tylko wpadnie wiecej kasy to od razu ide robic te co mi odhaczył w karcie zanim jeszcze nie sa powaznie uszkodzona..ale wogole to ja nigdy nie miałam problemu z zebami tylko jak urodziłam Milke to sie zaczeły ubytki pokazywac

a u nas tez nie jest za drogi 80-100 plomba starszej/nowszej generacji, kanałowe 40-70 za wizyte w zaleznosci od przypadku, a znieczulenie 20..nie jest tak zle nie?
[ Dodano: 2008-12-29, 15:49 ]

dla
karolka swietny gaduła z niego