Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2008, 22:14

ale kurna zawsze uzywamy gumki.... jakbym mogla byc w ciazy..?

różne sa przypadki.... :ico_oczko:
Sylwia Julka jest świetna ale super chodzi :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2008, 22:30

wiecie co bardzo mi sie podobaja suwaczki jakie dziewczyny na innych wątkach maja takie ze zdjęc dzieci ale nie umiem takiego zrobic :ico_wstydzioch:

A jak jutro spedzacie ostatni dzien tego roku ? Ja jak juz pisałam siedze z męzem i synkiem w domku.

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

30 gru 2008, 22:31

Kuba tez tak szybko chodzil?
Kuba mial prawie 11 miesięcy jak chodzil a julka ma troszke ponad 10 a chodzi juz ztydziń. Tak kraczato ale chodzi
Sylwia mam pytanko jak karmiłaś Kubusia piersią to czy pił jakies sztuczne mleko ? pytam bo Franek nie pije i nawet kaszek juz nie chce , boje sie ze jak juz cyca odstawimy to nic mlecznego nie bedzie pił .
Kuba był cycusiowy do 14 miesięcy i dopiero jak skończyl z cycusiem to dostawal jeden posilek mleczny dla alergikow ale jak Twoj Franek nie ma alergii to może spokojnie jeść sobie jakieś serki, czy kakao wypić czy cos takiego i nie musi pic mleka takiego jak niemowlaczki. Teraz w wieku 10 miesięcy dwa posiłki mleczne to swiat. Jak będzie mial rok to już jeden w zupełności wystarczy a jak bedzie miał 1,5 roczku to już nie bedzie potrzebowal mleka.

[ Dodano: 2008-12-30, 21:32 ]
dzięki dziewczyny za miłe slowa o Julci :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: kochane jesteście

[ Dodano: 2008-12-30, 21:33 ]
A jak jutro spedzacie ostatni dzien tego roku ?
asia ja tak samo jak Ty :ico_haha_01:

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 gru 2008, 22:45

Zirafka super, że Kubusiowi nic nie jest :ico_brawa_01:

Sylwia ale Julcia debeściarsko chodzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Mika no to już wiemy co Tobie było - i ten nerw i ten brak weny zwiastowały Panią Miesiączkę :-D

Basiu Ty pakuj Zuzę, po drodze zabierz Emilię i Marcelka i spotykamy się na wsi :-D A Anuszka z Olinkiem wyjadą z przeciwnego kierunku i spotkacie się w połowie drogi. Czyli u mnie :-D

Anuszka - gumka to nie wymówka :ico_oczko: .Mój P. powiedział, że kiedys świadomie zrobi dziurkę, bo chce jeszcze Ignasia :-D Ja pigułki łykam i też się stresam.

My jutro też w domku - sałatkę już mamy, ale w takim tempie to jutra nie doczeka, no chyba że mężulowi odetnę dostęp do lodówki :-D Jutro zrobię krokiety i śledzika. Zastanawiam się, czy piec ciasto, czy kupić coś gotowego.

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2008, 22:50

Ja jak juz pisałam siedze z męzem i synkiem w domku.
czyli tak jak my i chyba wiekszośc z nas. My wczesnie pójdziemy spac choc pewnie szampana jakiegoś wypijemy, bo raniusko 1 stycznia jedziemy na nartki :ico_brawa_01: do Krynicy. Juz sie nie mogę doczekać.
Małgośka no to narobiłaś troche dobrego jedzenia. Ja nic nie robie bo jescze po swiętach mam dość. Na sałatkę nie moge patrzeć :ico_olaboga:

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 gru 2008, 22:57

zirafka, no ja akurat poświątecznych zapasów nie posiadałam, gdyż na święta byliśmy u moich rodziców. I tylko troszkę placków do kawy przywieźliśmy. Mama co prawda zaczęła pakować i galarety i kiełbasy i inne takie, ale P. jej powiedział, że ma zostawić sobie, bo jak przyjdą goście na pępkowe to będzie musiała mieć zagrychę :-D

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

Malgośka ja juz kiedyś pytałam ale nie pamietam odpowiedzi więc pytam jeszcze raz :ico_wstydzioch: gdzie mieszkasz??
1 stycznia jedziemy na nartki do Krynicy.
ja jeszcze nigdy na nartach nie jeździłam i jakos tak nie mam odwagi i szczerze mówiac to mnie nie ciągnie do nart. Za to na lyzwach to smigam nieźle nawet bywałam na zawodach ogólnopolskich :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
mika85
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

Mika no to już wiemy co Tobie było - i ten nerw i ten brak weny zwiastowały Panią Miesiączkę :-D
wiesz co tez tak pomyslalam w ogole ostatnie kilka dni w tym swieta :ico_zly: bylam bez kija nie podchodz... i stwierdzilam ze mam PMS czy jak to tam sie zowe... nigdy tego nie mialam tylko zawsze duzo energi mialam przed samym okresem i za porzadki sie bralam... a teraz po dziecku mam focha przed :ico_haha_01: a myslalam ze to bujda z tym zespolem napiecia przedmieiaczkowego :ico_noniewiem: a jednak to cos istnieje :ico_zly: moj maz jest biedny (no byl do dzisiaj i za miesiac znow go to czeka) :ico_haha_01:
ja na sylwka w domu siedze. nawet nie chce mi sie nigdzie isc... upijemy sie w domu :-D a co?! przecierz ostatni sylwek przy piccolo swietowalam :ico_haha_01: mam ochote na zubrowke z soczkiem jablkowym :ico_zdrowko:
no ale innych atrakcji nie bedzie... bo @ :ico_zly:

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 gru 2008, 23:03

Malgośka ja juz kiedyś pytałam ale nie pamietam odpowiedzi więc pytam jeszcze raz :ico_wstydzioch: gdzie mieszkasz??
we Wschowie. A dokładnie naprzeciw szkoły i komendy policji :-D Straż pożarna też pod nosem :-D Mam całodobową ochronę :-D :-D :-D

Mika no ja też mam PMS. Mój P. już wie, że jak się nerwowa robię i słodkie wcinam, to będzie post przymusowy :-D
moj maz jest biedny (no byl do dzisiaj i za miesiac znow go to czeka) :ico_haha_01:
no niekoniecznie za miesiąc. Może za dwa, a może za dziewięć :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2008, 23:08

bo jak przyjdą goście na pępkowe to będzie musiała mieć zagrychę

:-D :ico_haha_01:
ja jeszcze nigdy na nartach nie jeździłam i jakos tak nie mam odwagi i szczerze mówiac to mnie nie ciągnie do nart. Za to na lyzwach to smigam nieźle nawet bywałam na zawodach ogólnopolskich
no to z jeżdzeniem na nartach jest tak: jeśli umiesz jeździć na łyżwach to na nartach nie sprawi Ci więszych trudności a wiele więcej przyjemności :ico_oczko: ja uwielbiam . W tamtym roku nie jeździłam bo wiadomo czego więc w tym musze to nadrobić.

[ Dodano: 2008-12-30, 22:12 ]
we Wschowie
a gdzie to jest? W jakim województwie?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”