hejka
zbora ty tam bierz to co w tej ksiazce z dystansem bo sie zapedzisz, kazde dziecko jest inne, kazda mama jest inna i najlepsza dla swojego dziecka..co do smoczka, w sumie z Mila nie miałam problemu, wkurzało mnie to wygryzanie dziur w smoczku z butli i dalam kubek i jakos nie jeczała normalnie piła i nadal pije z niekapka, a smoczek na uspokojenie to chyba na noc z nami jeszcze przynajmniej na poł roku zostanie
glizdunia u nas czesto sie zdarza ze A nie chce opuszczac imprezy jak ma mało we lbie..jak ja bym chciała miec wtedy stoicki spokoj w sobie, przymknac na niego oko, on zazwyczaj jest milutki, a ja zaczynam sie dasac i chaja gotowa i potem te jego wypady, ale ciezko nad tym zapanowac

a bogracz sie udał chociaz??
julii to na jak dlugo twoj pojechał??
doris czyli juz od dzis na swoim?pieknie, tylko szkoda ze tego neta nie bedziesz miec..

powodzenia
gosia no to nie ładnie twoj podchodzi do spraw rodzinnych, przykro mi..ale wiesz w pracy ma pewnie łatwiej niz w domu dlatego sie do niej ucieka, musisz cos z tym zrobic bo wszystko samemu to ciezko..
oj u mnie tescie sie buntuja (a raczej tesc)ze A musi cos robic w domu, bo on nauczony ze zona wszystko robi, siedzi w domu a on zarabia..a u nas A zarabia i jeszcze w domu tez pomaga, wiec pod tym wzgledem mam fajnie nie moga narzekac..
massumi piekne rodzinne swieta mieliscie, dzieciaki super, a najbardziej zapamietałam czerwone policzki Miłoszka
jagodka moja praktycznie co dzien sie budzi z placzem, nie wiem czemu, chyba za wczesnie sie wybudza, wiec ja co dzien zaczynam dzien w lekkich nerwach
teraz wkleje wam pare fotek Milci z okresu przed swiatecznego i poswiatecznego, tak załuje ze nie mam takich ładnych zdjec rodzinnych jak wy
na koniku ktorego dostała na Mikołaja
ucieszona jak kolejna bombka "spadła" z choinki
na kolejnym prezencie, tym razem swiatecznym
w drugi dzien swiat Mila przygrywała koledy na cymbalkach
a tu juz po swietach sama sprzatała swoj pokoik ;)
czekam teraz az A sie obudzi i jedziemy odebrac garnitur, mysle ze jeszcze dam rade wpasc..