[ Dodano: 2009-01-02, 11:49 ]
A co tu takie pustki??????

Margarita, Jagna, super fotki na nk

Wszędzie dobrze a najlepiej w domu, prawda shoo?hej dziewczyny, my juz w domku![]()
Widocznie Jasperek przyzwyczaił się do lotu samolotemo dziwo, maly byl BARDZO grzeczny w samolocie, ani razu nie zaplakal
Dokładnie. Wyglądacie jak dwie krople wody.tez widzialam zdjecia na n-k... i na poczatku sie zastanawialam, Jagna, ktora to TyTwoja siostra jest bardzo do Ciebie podobna.
co racja, to racja... juz sie przyzwyczailam, ze tu jest moje miejsceWszędzie dobrze a najlepiej w domu, prawda shoo?hej dziewczyny, my juz w domku![]()
Myślę,że możesz już podać, zresztą poczytaj sobiemam pytanie, czy do zmiksowanej gotowanej marchewki mozna (na tym etapie) podawac lyzeczke masla? wiem, ze Jagna podawala z ziemniakami, jak sadzi reszta?
a ja myslalam, ze to Ty jestes mlodszaTak moja siostra jest do mnie podobna,tyle tylko że młodsza o 8 lat.
no wlasnie.. mam metlik w glowieshoo, sama widzisz jak to jest z tymi tabelami![]()
heh, moj tez jest na tym etapie, ale upodobal sobie moje wlosy (jezeli mam rozpuszczone) i wszelakie sznurki od bluzy, swetra itp. (te przy kapturze)...normalnie jak juz takie widzi, to tez rozrzuca raczki i probuje lapacA moja Emilka zaczyna już łapać wszystko co jest w zasięgu.Śmieję się ,że robi mamusi"aja,aja"chociaz jest to dość bolesne ...bo mała szczypie mnie po twarzy...
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość