Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

03 sty 2009, 18:55

a wogóle to ostatnio strasznie mi pomaga
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

03 sty 2009, 19:24

Beatris tak jest. mieszasz wszystko razem i dodajesz normalnie wszystkie pozostale skladniki. w ten sposob to te placki takie bardziej puszyste wychodza :-D pyyycha

a to wierszyk
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę
Jestem przy Tobie od pierwszego grama
Tyś mój świat cały, a Ja ...Twoja mama:))

mowisz ze do czego ci on potrzebny? jaki album bedziesz robic?

Ragazza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla meza ze ci tak pomaga. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

03 sty 2009, 19:42

Ragazza dla meza ze ci tak pomaga.
zastanowie sie czy mu przekaż zeby nie zapeszyć :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

03 sty 2009, 20:09

zastanowie sie czy mu przekaż zeby nie zapeszyć :-D
chłopy to lubia pochwały :-D :-D

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

03 sty 2009, 20:51

mowisz ze do czego ci on potrzebny? jaki album bedziesz robic?
Dzięki za wierszyk. I Oli i Oskarkowi teraz założyłam takie albumy, coś w rodzaju "mój pierwszy album" są w empikach i księgarniach - wpisujesz tam różne rzeczy z czasu ciąży i potem początków życia maluszka np. pierwsi goście w szpitalu, pierwsza kąpiel, ile razy sie obudził pierwszej nocy, pierwszy uśmiech, ząbek itd. - różne fajne rzeczy do pierwszego roczku o których z czasem łatwo zapomnieć. I na pierwszej stronie tego albumu mu chce ten wierszyk wpisać :)

Awatar użytkownika
jedwabna

03 sty 2009, 20:56

zastanowie sie czy mu przekaż zeby nie zapeszyć
chłopy to lubia pochwały
lubia lubia ale co za duzo to niezdrowo :ico_noniewiem: ja tam nie czesto chwale swojego, raczej jak cos to wyskakuje z pretensjami ze mi np. za malo pomaga... :ico_puknij:

[ Dodano: 2009-01-03, 19:59 ]
założyłam takie albumy, coś w rodzaju "mój pierwszy album"
chmmm to wiem juz o co ci chodzi... fajna sprawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-01-03, 20:14 ]
a mnie strasznie dzis dzidzi kopie. brzuch mi sie zreszta cos stawia i boli po srodku. dzidzi naciska na pecherz bo juz glowka do dolu jest i latam na siku co chwilka. strasznie sie boje zeby teraz nie urodzic. byle by dotrwac do tego 17 stycznia... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

wlasnie rozwiesilam pranie. niech schnie. ale w calym domu czuc tym proszkiem niemowlecym. on ma taki specyficzny zapach jak by dzidzi juz bylo w domu :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2009, 21:24

właśnie karpatka się piecze, w domku już posprzątane na błysk :-D

a szwagier przyjedzie po 2 bo prom godzinne opóźnienie ma, ale w piecyku ma napalone a wiec będzie miał ciepło, na pewno jeszcze z nim dziś pogadamy , bo jak wiecie późno chodzimy spać

jedwabna ja też prałam w 30st
ogórki w musztardzie pych, ale za kaszą i żeberkami nie przepadam, bo jeszcze nikt mi nie zrobił tak by mi smakowały

Beatriste książeczki są super, moja siostra kupiła dla 2 siostry dla synka na chrzciny, normalnie rewelacyjne te książeczki :ico_brawa_01:
a co do porodu to masz rację o bólu się zapomina
w każdym bądź razie nie rodziła, ale wycinali mi wyrostek to operacji było strasznie, bardzo bolało, nawet oddychanie, a bałam się zastrzyków i nie poprosiłam by mi dali jakiś przeciwbólowy po operacji
dziś już nie pamiętam tego bólu, i mam nadzieję, że po porodzie tez zapomnę o bólu

Ragazz no kochanego masz męża :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super , że tak o ciebie dba i ci pomaga, oby tak dalej :-D

Marcia a to głupi sen, mi jak się śni , że mnie mąż zdradza to cały dzień na niego zła jestem , a on niczemu nie winny, ale i tak zła chodzę jak osa
a jak ja mu się przyśnie, że go zdradzam to on mi to mówi ja się pytam z kim bo myślę, że może z kimś fajnym, a on jak mi powie z kim to załamka, że jakimś głupkiem, i mam do niego pretensje o to , że jak już śni mu się, że go zdradzam to niech mu się przyśni , że z kimś fajnym a nie z jakimś jełopem :-D
a co do zastrzyków to chyba wszystko przez wenflon wstrzykują, tak mi się wydaję, mi przed operacją wszystko w wenflon wstrzykiwali, a więc nonono nie bolała :-D

[ Dodano: 2009-01-03, 20:25 ]
byle by dotrwac do tego 17 stycznia... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a czemu do 17 stycznia??
wlasnie rozwiesilam pranie. niech schnie. ale w calym domu czuc tym proszkiem niemowlecym. on ma taki specyficzny zapach jak by dzidzi juz bylo w domu :-D
nom fajnie pachnie :-D

[ Dodano: 2009-01-03, 20:27 ]
o matko :ico_olaboga: ale mi ta karpatka urosła :ico_olaboga: i opaść nie chce , będę musiała ją przydusić bo nie ma jak kremu nałożyć :-D

Awatar użytkownika
jedwabna

03 sty 2009, 21:35

właśnie karpatka się piecze, w domku już posprzątane na błysk
ty to masz zdrowie... ja sie czuje juz tak strasznie ciezko ze z ledwoscia najprostrze czynnosci wykonuje :ico_olaboga:
ale wycinali mi wyrostek
tez mam juz to za soba, ale nie pamietam zeby mnie az tak to bolalo.
a czemu do 17 stycznia??
wtedy minie rowne 37 tyg od kad bede w ciazy i juz mozna od tej daty rodzic, bo dzidzi juz jest w pelni rozwiniete. kazala mi dotrzymac do tego dnia koniecznie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2009, 21:42

ty to masz zdrowie... ja sie czuje juz tak strasznie ciezko ze z ledwoscia najprostrze czynnosci wykonuje :ico_olaboga:
no czuję się bardzo dobrze :-D :ico_brawa_01:
i nawet z mężem parę dni temu się przytulaliśmy i tez było ok i nic się nie stało :-D :ico_brawa_01:
ale wycinali mi wyrostek

tez mam juz to za soba, ale nie pamietam zeby mnie az tak to bolalo.
a ile miałaś lat??
ja 18 miałam i dobrze pamiętam, jak po operacji położyli mnie w pokoju bez nikogo, bez przycisku, siku mi się chciało i nikt mi nie mógł pomóc bo wszyscy spali, a więc doczołgałam sie przez godzinę do WC, a za mna przybiegła pielęgniarka i się pyta czemu ją nie obudziłam, a niby jak??
jak nie miałam czym ją budzić, a krzyczeć nie mogłam, bo po wyjęciu tej rury to ciężko jest gadać a tym bardziej krzyczeć :ico_olaboga:
wtedy minie rowne 37 tyg od kad bede w ciazy i juz mozna od tej daty rodzic, bo dzidzi juz jest w pelni rozwiniete. kazala mi dotrzymac do tego dnia koniecznie :ico_noniewiem:
a wiec zaciskaj nogi i trzymaj :-D

robisz jutro imprezkę???

Awatar użytkownika
jedwabna

03 sty 2009, 22:02

nawet z mężem parę dni temu się przytulaliśmy i tez było ok i nic się nie stało
my tez mozemy. nie ma zadnych przeszkod, ale ja jakos nie mam ochoty. ledwo co sie ruszam a co dopiero.... wiesz co mam na mysli. hihi
wczesniej myslalam ze moj maz nawet sam nie bedzie chcial przez to ze tak wygladam (duzy brzuch, grube uda z celulitem, gruba nonono) ale mowi ze dla niego nie ma to zadnego znaczenia. no i w szoku jestem.
a ile miałaś lat??
ja bylam w podstawowce, moze 5 klasa... ale widze ze ty nie mialas za wesolo...
a wiec zaciskaj nogi i trzymaj
staram sie staram...

[ Dodano: 2009-01-03, 21:04 ]
robisz jutro imprezkę???
wlasnie sie zastanawialam o co ci chodzi... hihi sama zapomnialam. pewnie w innych okolicznosciach bylaby...a tak pewnie przejdzie bez echa :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”