a wogóle to ostatnio strasznie mi pomaga

Dzięki za wierszyk. I Oli i Oskarkowi teraz założyłam takie albumy, coś w rodzaju "mój pierwszy album" są w empikach i księgarniach - wpisujesz tam różne rzeczy z czasu ciąży i potem początków życia maluszka np. pierwsi goście w szpitalu, pierwsza kąpiel, ile razy sie obudził pierwszej nocy, pierwszy uśmiech, ząbek itd. - różne fajne rzeczy do pierwszego roczku o których z czasem łatwo zapomnieć. I na pierwszej stronie tego albumu mu chce ten wierszyk wpisać :)mowisz ze do czego ci on potrzebny? jaki album bedziesz robic?
zastanowie sie czy mu przekaż zeby nie zapeszyć
lubia lubia ale co za duzo to niezdrowochłopy to lubia pochwały
chmmm to wiem juz o co ci chodzi... fajna sprawazałożyłam takie albumy, coś w rodzaju "mój pierwszy album"
a czemu do 17 stycznia??byle by dotrwac do tego 17 stycznia...![]()
![]()
nom fajnie pachniewlasnie rozwiesilam pranie. niech schnie. ale w calym domu czuc tym proszkiem niemowlecym. on ma taki specyficzny zapach jak by dzidzi juz bylo w domu
ty to masz zdrowie... ja sie czuje juz tak strasznie ciezko ze z ledwoscia najprostrze czynnosci wykonujewłaśnie karpatka się piecze, w domku już posprzątane na błysk
tez mam juz to za soba, ale nie pamietam zeby mnie az tak to bolalo.ale wycinali mi wyrostek
wtedy minie rowne 37 tyg od kad bede w ciazy i juz mozna od tej daty rodzic, bo dzidzi juz jest w pelni rozwiniete. kazala mi dotrzymac do tego dnia konieczniea czemu do 17 stycznia??
no czuję się bardzo dobrzety to masz zdrowie... ja sie czuje juz tak strasznie ciezko ze z ledwoscia najprostrze czynnosci wykonuje
a ile miałaś lat??ale wycinali mi wyrostek
tez mam juz to za soba, ale nie pamietam zeby mnie az tak to bolalo.
a wiec zaciskaj nogi i trzymajwtedy minie rowne 37 tyg od kad bede w ciazy i juz mozna od tej daty rodzic, bo dzidzi juz jest w pelni rozwiniete. kazala mi dotrzymac do tego dnia koniecznie
my tez mozemy. nie ma zadnych przeszkod, ale ja jakos nie mam ochoty. ledwo co sie ruszam a co dopiero.... wiesz co mam na mysli. hihinawet z mężem parę dni temu się przytulaliśmy i tez było ok i nic się nie stało
ja bylam w podstawowce, moze 5 klasa... ale widze ze ty nie mialas za wesolo...a ile miałaś lat??
staram sie staram...a wiec zaciskaj nogi i trzymaj
wlasnie sie zastanawialam o co ci chodzi... hihi sama zapomnialam. pewnie w innych okolicznosciach bylaby...a tak pewnie przejdzie bez echarobisz jutro imprezkę???
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość