Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 sty 2009, 20:51

Juli,powiem Ci ze ja tez czekam juz za wiosna...juz marze o bluzach tak samo :ico_haha_01: z tym ze u nas czesem w grudniu w samym golfie chodzilam wiec nie jest zle....wiesz jak jest,juz po nowym roku to tylko do wiosny sie czeka..czasem w lutym juz jest cieplutko i oby w tym roku tak bylo :ico_sorki: ....chce Mayci kupic pozniej jakis ladne wykrojone butki :-D ,dla siebie mam jedne nowsze baletki wiec obleci a moj A. chodzi caly rok w sportowych wiec nie potrzebuje :ico_haha_01: ja zreszta do pracy tez chodze w trampkach wprawdzie skorzanych no ale do zimowych im daleko_oczko: ...wiec wiosno wiosno...!!!!
a i mam postanowienie,chce pojechac na wakacje w tym roku :-D ...marza mi sie tygodniowe wczasy ale gdzies gdzie jeszcze nie bylam :-D moze Hiszpania?tam mnie jeszcze nie bylo :ico_noniewiem: i chcialabym w czerwcu przed sezonem bo tak jak dla mnie najlepiej...i dla Mayci chyba tez :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sty 2009, 20:51

Sluchajcie!!! Przed chwila otwirzylam ta pake pampersow Activ Boy.. Sa rewelacyjne! Sliczne! Pomaranczowo- zielone z dinozaurami.. Slodkosci :): hihi. I mieciutenkie.. Mmm.. Hehe uwielbiam wszystko co jest dla dzieci :-) Kupowałabym i kupowala... bez konca..
Tylko szkoda, ze wszystko drozsze niz dla starych :P

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 sty 2009, 20:54

Juli,a w Pl sa osobno pampersy dla chlopcow?wiesz ze u nas nie zauwazylam czegos takiego :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2009, 20:56

hej ho!!!
No pięknie..Maycia daje czadu! super!!!!!!!!!!!!!!
a z stylem mieszkania..to ja kumam...i tez lubię drewno...ciepło...ale czasem takie zimne nowe wnętrza też mnie fascynują i to jest moja zguba...bo za dużo różnych rzeczy mi się podoba...to potem mam taki misz masz wszędzie że nic do siebie nie pasuje!
Juli kochana, wracaj szybko do zdrowia. I może profilaktycznie zaaplikuj coś Krzysiowi? po co ma się biedak rozchorować. ale waga...no normalnie padam! weź ode mnie trochę kilogramków, chcesz? :ico_oczko: No i ciepłe kraje.........hmmmmmmmmm...ja też chcę, ja też!

a moja...wczoraj nie chciała się załatwić na nocnik...siadała, wstawała i tak chyba z 20razy...w końcu ubralam jej tylko body i spodnie...co chwilę pytałam czy nei chce siku 'niee" no to nie...ale po jakiejś godzinie patrzę, a ona stoi już w kałuży...i nic...zero reakcji...No po chwili zaczęła szerzej nogi stawiać, ale nic poza tym...nie wiem jak do niej trafić. Wie do czego jest nocnik...sama nawet chętnie usiądzie na desce sedesowej...ale po chwili już mówi "dość" i nie ma na nią siły...więc ubeiram i leje w pieluchę...czekam z utęsknieniem na wiosnę, to będzie se obsikiwać nogi tka długo, aż zakuma...
Juli...no ja tez marzę o tulipanach...spacerkach w słońcu i siedzeniu w piaskownicy...a tymczasem u mnie śnieżyca na całego! :ico_olaboga: ratunku! jak ja nienawidzę zimy!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2009-01-03, 19:58 ]
Glzidunia no ja też bym chciała fajne wakacje...ale chyba w tym roku się nie uda...remont!
Juli a to pampersy czy coś innego?

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sty 2009, 21:00

Daria- ja tez marze o wakacjach. Nie odpuszcze w tym roku! Kupe czasu nie bylam na takich prawdziwych.. Ja marze o MAroko.. Ale to duzo latania, szczepienia, strach ohigiene itp.. No ale na MAdere, do Hiszpanii, na Krym .. pojechalabymn. Oniczym innym nie marze jak ojezdzie na skuterze, lezeniudupka na plazyicieeeeplym morzu, lub oceanie.. Mam ochote nosic kiecki, sukienki, piekny kapelusz.. I miec brazowa opalenizne.
Wiec juz kombinuje.Oczywiscie nie na lipiec ani sierpien.. Ale maj albo wrzesien.. :):

[ Dodano: 2009-01-03, 20:01 ]
Nooo! Te majteczki w fioletowej paczce podzielili. Ijest active girl iactive boy. Dla dziewczynek rozowe, a dla chlopakow zielone sliczne opakowanie.Poszukaj, moze znajdziesz.Sa najlepsze na swiecie! :):

[ Dodano: 2009-01-03, 20:09 ]
Ja tam moge zyc bez kafli w lazience i z prowizorką w kuchni.. ale nonono musze gdzies wywiezc. Pacuje kupe czasu, odkad Mis mial 5 miechow.. W koncumam ochote odpoczac na całego. Mis do tesciowej, a my na szalone wakacje. Moga trwac kilka dni, ale z wypasami!

Zborra- Ojjj nie tak szybko. Mis tez sika czasami przypadkiem jak nie ma pieluszki :-D Ale czesto na nocnik trafia. Z czasem wszystko przyjdzie.
Misia chrzestna ma corcie, ktora teraz bedzie miala 3 latka i dopiero teraz zachcialo jej sie sikac na nocniczek. A tak to szła w kącik i cichaczem robila kupke albo siusiu.

A pieluszki Pampersa! Polecam :-D

Co do wnętrz. Ja lubie barwy, ale zywe.. Nowoczesne wystroje, ale nie zimne! Ciemne drewno, nie za duzo dodatkow, fajne gadżety..
Moi rodzice kochaja sosne.. I cale zycie mialam wszystko sosnowe.. Takie samo lozko przed 15lat-jedno sie zepsulo, jechali po identyczne nowe do Ikei..
Wiec teraz chyba bym pawia puscila, jakbym miala cos z sosny miec.
Wiec ciemne drewno,zywe barwy, kontrasty..
Tylko mamy problem z tą łazienka :( Chyba uzbieramy na tą cholerną mozaikę i odzalujemy.. Wezmiemy kredyt, ale bedzie idealna! Albozielen i złoto,albo turkusy i tęcze..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 sty 2009, 21:09

a musze zobaczyc...te pampery...choc ja z majteczek jestem super zadowolona ale tych w czerwonych opakowaniach :ico_noniewiem:

i wlasnie,tak gadamy z A. ze bysmy pojechali gdzies w czerwcu....i zostalo na Hiszpani lub Portugali....znajomi cos o Portaventura mowili ze fajnie ponoc...ale my z Maya oczywiscie...i ja nie chce sie zmazyc na sloncu...tylko odpoczac przy basenie,isc na gotowe jedzonko..odpoczac przy muzyce..poszwedac sie uliczkami i moze cos zobaczyc....ja duzo zwiedzalam zawsze i troche mi brakuje....z Arkiem na wczasach tylko dupcie moczylismy i rece po soczki wyciagalismy-tez super ale juz nie chce drugi raz...a zreszta z Maya sie tak nie da...no i na tydzien i najlepiej tanio w 5gwiazdkowym za grosze bym chciala dobre nie? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sty 2009, 21:10

Ale mi sie gadane włączyło. A tu dziecko trzeba wykąpac i polozyc..I poprasowac chociaz.. Echh..
Mis staje na krzesełku uczydełku i chce siegac na gore komody! Wchodzi i schodzi.. Zaraz pewnie bedzie bam, lament, łzy i ryk.. 100 razy go sciagam, a on wlazi z diabelskim usmiechem!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 sty 2009, 21:16

Maya tez jeszcze nie spi,tak sobie siedzimy...Arek arta oglada a Maya broi to tu to tam...zjadla puszke fasolki-uwielbia te angielska fasolke..wszedzie ja tu podaja...i ponoc smaczna ale ja jakos nigdy nie mam checi sprobowac tylko moje dziecko sie nia zajada ze ho ho

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2009, 21:26

Hej laseczki.

Ja mam mega ból prawego jajnika czyli owulka :ico_noniewiem: Ale gdzieś o tydzień opóźniona więc i okres się opóźni.

Wzięłam No-spę, mam nadzieję, że przejdzie ...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 sty 2009, 21:29

Kamila,no wspolczuje.... :ico_noniewiem: ....to minie wiec jest pocieszajace :ico_oczko: ...dalabys jakies fotki Wikusia bo nawet w podpisie nic nie masz :ico_nienie:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”