ale nam sie ząbkowo w przeciego dwóch dniOlusiowi przebila sie dwojka dolna
widzisz Emilia bo Marcys chce żeby mamusia mu piekła i gotowała bedzie jadł, a ja poprosze kawałek i gorące mleko do tego mniam.zrobiłam dzisiaj ciasto drozdzowe, Marcysiowi smakowalo, zjadl z pol kawalka
kto ma ochote zapraszam na drozdzowe
też kcem tylko z chlodnym mlekiembardzo prosze
dobrze, ze chociaz mamy siebiewłasnie tez o nich myślałam i Kamila_torun i Monika też nie zaglądaja szkoda
bardzo prosze
bardzo dobrze bedziemy miały co opowiadac naszym dzieciom jak dorosną to nasze forum to jak pamiętnik , zastanawiam sie tylko jakby to zrobić zeby zapisać gdzieś (w razie jakby co sie z forum stało) stary nasz wątek z czasów ciąży by miec pamiątkę ciekawe czy jest jakas możliwośćdobrze, ze chociaz mamy siebie
oby jak najdłuzej bo nie ma nic lepszego niż porady doświadczonych mamuś które zawsze zrozumią i wysłuchaja.Ciekawe, ile wytrwamy na tym forum, ile nasze dzieci beda mialy lat?
chyba bys musiala sobie na dysku zapisać ustawić na jak największa ilość postów na strone i każdą stronkę zapisywać po koleijakby to zrobić zeby zapisać gdzieś (w razie jakby co sie z forum stało) stary nasz wątek z czasów ciąży by miec pamiątkę ciekawe czy jest jakas możliwość
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość