Czesc dziewczynki dopiero mam chwilę
nocka nie najgorzej pobudki były ale zaraz usypiał spowrotem tylko mi sie cieżko oddychało i gardło pobolewa. Franek już lepiej zdecydowanie juz mu z noska nie leci otrivin super zadziałał
ja chyba bede musiała jednak iść do lekarza bo już 4 dzień i nie ma poprawy a i kaszel doszedł. Franuś poszedł z tatusiem na spacerek a ja teraz poczytałam co u was nowego.
Dziewczynki a jak to u Was wyglada? Cos sie zmienilo??
franek śpi z nami całą noc od pierwszej pobudki czyli koło 22 po roczku zamioerzam go odstawić najpierw od naszego łózka a pózniej od cycusia zobaczymy jak to będzie.
na saneczki przed blok bo troche siechu jest moze to ostatnia szansa zeby z dzieciem na sanki wyjsc
a ja jeszcze nie mam sanek dla małego jakos myslałam ze jest jeszcze zamały a teraz by sie przydaly tyle u nas sniegu dawno nie było
Asiab super foteczki, Franio po mojemu coraz bardziej upodabnia się do mamy Gratuluję ząbka
dziekuje
Po południu zrobiła akcję "abba" - w tv puścili jakiś teledysk
chyba z tego nowego filmu Mamamia oglądaliśmy kilka dni temu bardzo mi sie spodobał taki miusical romantyczny
No i dzieczyny jak ten czas leci dokładnie za miesiąc moje kochane dziecie skończy roczek stawiamy za 11 miesiąc