mariola
Jestem mózgiem tego forum!

04 sty 2009, 11:11

Witam sto lat dla KAROLKA :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
a my dzisiaj noc ok pobudka o 2 na mleczko i spanko do 9.
Dzisiaj mam wolne ale za to maz w pracy.U nas -5 a zapowiadaja do -25 chce jechac dzisiaj poogladac komplety wypoczynkowe bo ten nasz to tragedia az wstyd przyjmowac gosci .Amelka slicznie sie bawi chce isc z nia do kosciola zobaczymy.

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

04 sty 2009, 11:30

Aga, jak zdrówko??
To świństwo nie chce odejść, doszło mi do tego zapalenie spojówek, na szczęście z Ulą coraz lepiej. Dzięki, że pytasz.
Goonia, zdjęcia super, ale się chłopaki fajnie razem bawią :-)
co oni zrobili z moim serialem?! :ico_olaboga:
pozmieniali dużo rzeczy, ale się rozkręca, kolejne odcinki są fajniejsze, zaczynają wszystko wyjaśniać :-)

Śnieżek we Wrocławiu pruszy, mają być mrozy, więc mam nadzieję, że jeszcze z Ulą wyjdę na spacer.
Dzisiaj siedzimy jeszcze w domku.

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

04 sty 2009, 11:40

Pinko a jak tam Battlestar? Oglądacie jeszcze? :-D A wiesz, że 21 stycznia wychodzi ostatnia seria? Ja już się nie mogę doczekać.
Powrotu do zdrowia Dziewczynki !!!

[ Dodano: 2009-01-04, 10:44 ]
Goonia, zdjęcia super, ale się chłopaki fajnie razem bawią
dzięki :-)
Pawełek jest jak na razie jedynym kumplem i pierwszym Karolka w takim samym wieku :-D
Gosia Dzięki raz jeszcze, że nas odwiedziliście. No i do następnego spotkania :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 13:05

Ja tylko na sekundę, zapraszam więc nowego roczniaczka (i starych ociągajacych się też) do zameldowania się na wątku nowym ;) jak już chęć będzie to możecie podesłać mi 5 zdjęć (tylko pierwsze ma być z pierwszych 48 godzin życia ( :ico_oczko: ))
uciekam uśpić bąbla bo bardo marudzi już

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 sty 2009, 13:19

Cześć dziewczynypo długiej przerwie troszke musiałam nadrobic , ale i tak pewnie nie wszystko doczytałam . U nas bezzmian no moze tylko liczba ząbków się powiekszyła mamy już 14 :ico_brawa_01: :ico_haha_01: wyszły 3 u góry!! Co do chodzenia niestety nadal na 4 nie na dwóch , co prawda ostatnio coraz częściej staje sobie sam tak bez trzymanki ale nadal bez kroczków. Co do usypianai w łóżeczko zrezygnowaliśmy tak jakoś w świeta a bo to zawsze gdzieś na wyjazdach no i wtedy nie było wyboru tylko wóżek no potem sylwester no i też bez własnego łóżeczka . Zaczełam dziś na nowo właśnie od teraz położyłam Kamilka do łóżeczka troszke marudził , poszłam jeszcze raz położyłam już nie płacze ale coś tam jeszcze gada sobie , może zaraz zaśnie. Nie pisałam tyle czasu bo jak mój w domu to marudzi ale teraz juz idzie do pracy a dzis na uczelni. :ico_haha_01:
Pozatym mamy teraz biegania za kaflami , wannami i innymi pierdołam do mieszkanak dostaliśmy już klucze wiec teraz się zacznie :ico_olaboga: :ico_szoking:
Chłopaki wchodza w przyszły poniedziałaek a w sobote jedziemy odebrać już kafle do łazienki no i kupić jakąś fajową wanne z hydromasażem, no do tego zlew i mebelki . Mam już wybrane wszystko lataliśmy cały tydzień prawie za tym od 12 do 20 podziwiałam tylko Kamilka bo był taki grzeczny i dzielny czasem nawet w dzień niespał. Jak wracaliśmy do domu to tylko kąpiel butla i odrazu zasypiał.
Sypialnie tez już mam poukładana w głowie i pokój Kamilka cały czas brak koncepcji nad salonem ?///??? :ico_puknij:
O w pokoju cicho moze zasnoł sam.Dziewczyny najlepsze spużnione zyczenia i gartulacje za wyczyny.
hymm nawet jeszcze zdięć nie pozrzucałam z roczku :ico_olaboga:
normalnie jak mój jest w domu to jakoś ten dzień mi przez palce ucieka i nic nie moge zrobic. :ico_szoking: postaram sie teraz w naj bliższych dniach jak on już pujdzie do pracy.sorki wybaczcie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-01-04, 12:20 ]
Renia0601, gdzie was szukac teraz?

[ Dodano: 2009-01-04, 12:21 ]
Goonia, sto lat dal roczniaczka!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 13:42

Renia0601, gdzie was szukac teraz?
to ja odpowiem za Renia na pierwsze kroczki juz za mna zaraz za noworodki i niemowleta tylko spadlysmy na druga stronke

[ Dodano: 2009-01-04, 12:59 ]
Renia to ja chyba nie musze wysylac bo widzialam ze juz suwaczek mam zrobiony :ico_haha_01:

mariola

04 sty 2009, 14:14

Witam my po kosciele Amelka wytrzymała do baranku boży potem zaczela piszczesc i w trakcie komuni musiałyśmy wyjsc po pierwsze była spiąca a po drugie w kosciele bylo duszno ze szok kazdy wychodzil z czerwonymi policzkami kilka osob wyszlo wogole z kosciola.Renia mi padly wszystkie zdjecia od urodzenia do jakiegos 5 mc bo były w kompie a cos sie stalo i padly.

[ Dodano: 2009-01-04, 13:15 ]
aha chyba ze Iwona ma jakies moje co jej posylalam to moze ci posle

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 14:16

Mariola ja cos mam wiec moge ci przeslac bo z tego co pamietam ty mi wysylalas jak sie Amelka urodzila

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 sty 2009, 14:26

mariola,
Renia mi padly wszystkie zdjecia od urodzenia do jakiegos 5 mc bo były w kompie a cos sie stalo i padly.
no to szkoda taka pamiatka!! :ico_placzek: :ico_placzek:
Ja juz tez sie zameldowałam na roczniakach i wysłałam Reni zdięcia!

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 14:58

Hmmm.. ja chyba w Nowym Roku jeszcze nic nie pisałam :ico_noniewiem: nie wim więc co się dzieje.

Wczoraj Patrycja od nas z domu urodziła. Przeżywałam to prawie jak swój poród :ico_noniewiem: Wspomnienia ożyły :ico_haha_01:

Co się tu dzieje wogóle? Nowy Wątek już chyba, tak?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”