witam witam
kamilka, witaj, milo Cie poznac... slicznego masz synka i super, ze tak szybko sie rozwija
Gie, superowe zdjecie w podpisie, Zuza ma taki charakterystyczny usmiech, hehe, smieszny taki

podoba mi sie
co do chlapania i kapania... to ja mam duza lazienke, kapie malego w wanience na takim lekkim podwyzszeniu (kupilam plastykowe pudlo i wlasnie ono robi za podwyzszenie), bo tez mnie kregoslup bolal, poki co Jaspi chlapie, wierzga nogami i cieszy sie z tego

na szczescie na mnie to nie robi wrazenia, bo i tak po jego kapieli ide sie przebrac, a podloge wystarczy mopem przetrzec... tak wiec u nas wszystko jest "pod kontrola"..
margarita83, Majka to wierzga jak szalona

a jakbys sprobowala zrobic tak: kup gumowa antyposlizgowa mate, wsadz ja do wanny (duzej), pod wanne podstaw cos, moze byc plastykowe pudlo, takie jak u mnie, albo cos, co sie nie zlamie... i na to postaw wanienke z Majka, tylko upewnij sie, ze stoi solidnie.
to taki moj pomysl
hehe

no coz, swieto mial wczoraj i przyjemnie z tej okazji spedzilismy czas

wczoraj wieczorkiem mnie nie bylo, bo najpierw stalam w kuchni i robilam moussake dla mojego lubego, a pozniej ogladalismy film ("Odwet" - fajny fajny), a pozniej...
w gory mamy zamiar dzisiaj jechac, ale A. jeszcze spi

zaraz bede go sila budzic, bo gadania itp. juz probowalam - bez skutku
ooo wlasnie wstal
p.s. z nowosci, to wczoraj ugotowalam i zmiksowalam dynie dla malego... jakos nie byl zachwycony, zjadl 2 lyzeczki i ostentacyjnie odwrocil glowe (z buzia w podkowke) - nie ma bardziej czytelnego znaku, niz ten