Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 21:45

IWONA - pw wysłana :)

MARGARITA - no niezle Majka daje czadu... ale to moze przez to, ze ona tak sobie bezwladnie lezy?? moje filmiki z kapieli juz sie laduja... Zuzia tez chlapie, ale nie az tak...

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 21:45

Margarita, super Twoja Majka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Gie, dzięki. :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 22:12

tu jest jeden filmik (boshe, ładował mi sie 15 min :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: )

tyle, że ciemny, zawsze mi takie wychodzą jak nagrywam w sypialni... Pan kąpał małą:

http://tinypic.com/player.php?v=4ioe91&s=5

[ Dodano: 2009-01-04, 21:32 ]
a tu drugi filmik - jak Pan wykapie Zuz, to sadza ja w wanience, podtrzymuje jej pupkę ręką, żeby się nie zsunela i sobie gadaja...

dzisiaj nagralam tylko chlapanie, bez rozmow :) no i filmik nieco jasniejszy :)

http://tinypic.com/player.php?v=os7rrl&s=5

a gdzie wszystkie poznikaly??

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 22:34

Zuzia też jest dobra w te klocki :-D

[ Dodano: 2009-01-04, 21:35 ]
a gdzie wszystkie poznikaly??
Poszły filmy kręcić :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 22:36

nooo, ale nie tak jak Majka ;)

[ Dodano: 2009-01-04, 21:38 ]
no byc moze, byc moze... SHOO to pewnie odpoczywa po dalekim wypadzie i szoku zwiazanym ze sniegiem ;)

a JAGNA tez się nachodzila po dworze z dzieciakami i psami, wiec tez moze odpoczywa... :ico_noniewiem:

widzialam zdjęcia na N-K jej psow pociągowych, hhehhee, fajnie... :-D :-D :-D :-D

moj pies tak sie cieszy ze sniegu, ze zachowuje sie na dworze jak wariat... :ico_puknij: nurkuje, skacze, biega jak szalony - kocha zime od zawsze ;)

[ Dodano: 2009-01-04, 21:47 ]
a tu foty z dzisiejszej kapieli

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2009-01-04, 21:54 ]
hhmmm, no dobra, pewnie poszlyscie juz spac... to i ja sie zegnam :)

branooooccc..., sweet dreams ;) do jutra :*

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 22:56

Proszę jaka zadowolona Zuzia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
widzialam zdjęcia na N-K jej psow pociągowych, hhehhee, fajnie... :-D :-D :-D :-D
też już widziałam, super fotki :ico_brawa_01:
SHOO to pewnie odpoczywa po dalekim wypadzie i szoku zwiazanym ze sniegiem ;)
albo świętuje urodzinki męża :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 22:59

albo świętuje urodzinki męża
no tak, zapomnialam, ze A. ma dzisiaj urodziny...

SHOO - wszystkiego NAAAJJJ dla Twojego Pana :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

a teraz zmykam juz :)

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

04 sty 2009, 23:48

gie, margarita wasze corcie niezle daja w tych wanienkach super :) dziekuje w imieniu hubcia za zyczonka a co do hubcia to kapie sie ze mna w wannie bo ja juz nie dawalam rady go utrzymywac w wanience ale hubik nie chce lezec on siedzi w wanie lub na brzuszku plywa to wtedy daje raczkami jak uda mi sie nagrac to wkleje wam i moze uda mi sie nagrac co on dzis sie nauczyl robic robi konika na kolanach opierajac sie o tatusia:) :-D

brawa dla zuzi i majki :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-01-04, 22:51 ]
a margarita co do tego stojaka tego 2 powiem ci ze ja go mam na poczatku byl nawet fajny bo nie musisz sie schylac ja tez mam problemy z kregoslupem i dla mnie bylo wygoda ten stojak jest nawet stabilny ale jak twoja majka wyprawia takie rzeczy to ja nie wiem hubik spokojnie lezal wiec nie bylo problemu a teraz nie korzystam wogole bo kapie sie ze mna :) :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2009, 09:36

dzien doberek, witam z ranka :)

dzisiaj u nas zimno piekielnie (ale zestawienie), az -11 stopni!!! szkoda, ze nie moge wziac jeszcze malej na sanki...

ale otworzyli u nas nowe lodowisko, wiec moze zostawimy jutro z kims Zuz i pojdziemy na godzinke, chociaz ja jezdzilam ostatnio na lyzwach chyba z 18 lat temu...

no, a dzisiaj na 17:00 na usg - trzymajcie kciuki :)

[ Dodano: 2009-01-05, 08:55 ]
PS. SHOO - chyba wczoraj poszaleliscie z Panem skoro nawet do nas nie zajrzalas... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2009, 10:21

witam witam :-)

kamilka, witaj, milo Cie poznac... slicznego masz synka i super, ze tak szybko sie rozwija :ico_brawa_01:

Gie, superowe zdjecie w podpisie, Zuza ma taki charakterystyczny usmiech, hehe, smieszny taki :-) podoba mi sie

co do chlapania i kapania... to ja mam duza lazienke, kapie malego w wanience na takim lekkim podwyzszeniu (kupilam plastykowe pudlo i wlasnie ono robi za podwyzszenie), bo tez mnie kregoslup bolal, poki co Jaspi chlapie, wierzga nogami i cieszy sie z tego :/ na szczescie na mnie to nie robi wrazenia, bo i tak po jego kapieli ide sie przebrac, a podloge wystarczy mopem przetrzec... tak wiec u nas wszystko jest "pod kontrola"..

margarita83, Majka to wierzga jak szalona :-D
a jakbys sprobowala zrobic tak: kup gumowa antyposlizgowa mate, wsadz ja do wanny (duzej), pod wanne podstaw cos, moze byc plastykowe pudlo, takie jak u mnie, albo cos, co sie nie zlamie... i na to postaw wanienke z Majka, tylko upewnij sie, ze stoi solidnie.
to taki moj pomysl :-D
PS. SHOO - chyba wczoraj poszaleliscie z Panem skoro nawet do nas nie zajrzalas... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
hehe :ico_wstydzioch: no coz, swieto mial wczoraj i przyjemnie z tej okazji spedzilismy czas ;-)
wczoraj wieczorkiem mnie nie bylo, bo najpierw stalam w kuchni i robilam moussake dla mojego lubego, a pozniej ogladalismy film ("Odwet" - fajny fajny), a pozniej... :-D
w gory mamy zamiar dzisiaj jechac, ale A. jeszcze spi :/ zaraz bede go sila budzic, bo gadania itp. juz probowalam - bez skutku :ico_zly:

ooo wlasnie wstal :-D

p.s. z nowosci, to wczoraj ugotowalam i zmiksowalam dynie dla malego... jakos nie byl zachwycony, zjadl 2 lyzeczki i ostentacyjnie odwrocil glowe (z buzia w podkowke) - nie ma bardziej czytelnego znaku, niz ten :-D

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”