Zuzia przed chwila ugryzla psa w noge
a to łobuziara oj chyba twoja Zuzia na ostra babke wyrosnieZuzia przed chwila ugryzla psa w noge
to masz szczescie ze masz taka zgrabnioszke, bo ja To z rysiem nie dala bym rady na rekach. Rys z koleji lazi za mna jak cien i jak gotuje czy SMAZE co jest szczegolnie niebezpieczne to podlazi pod kuchenke ale ja sie zcfanilam i wstawilam kojec do kuchni i maly mocno sie nie buntuje i jest spokuj.troche to kłopotliwe bo cięzko jest przygoptować np kotlety, pulpety czy inne takie rzeczy jedną ręką.
uciekla do koszyka swoje i siedzi tamhhaaaaahahahahahahhah niezle, tylko co pies na to?????
uciekla przeciez to piesuciekl
cos o tym wiem, ale teraz jak już na rękach musi byc to może nie jest az tak niebezpiecznie. Ile razy mialam tak, że mi yroche gorącego tłuszczu wylało sie na podlogę albo goraca woda. Aż strach pomyśleć co by było jakby dziecko stalo przy kuchni.jak gotuje czy SMAZE co jest szczegolnie niebezpieczne
napewno łatwiej nosic chudzieniaszkato masz szczescie ze masz taka zgrabnioszke,
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość