hej
długo się nie odzywałam ale to z braku czasu teraz też jedną ręką pisze bo Sara na rączkach i czkawke ma. Jestemy zdrowe a więcej napisze wieczorem jak Mała będzie spała.
Pozdrawiam
a ja ostatnio brałam miotełke i kólka czysciłam ze sniegu przed domem, a z brudu jak nie było sniegu to wycierałam szmatkaJak sobie radzicie z brudnymi kolami w wozkach?? My opatentowalismy wode z butli i przed klatka na trawie polewamy kola. W domku i tak sie zabrudzi ale juz nie tak bardzo.
ja czytalam w ciazy ale nie doczytalam do konca. fajnie napisana ale czy naprawde tak sie da to nie wiem. ja studiowalam pedagogike i tam mielismy wiele tego typu ksiazek do przeczytania... ale praktyka okazuje sie zupelnie inna. choc jestem zdania ze mamy mimo wszystko powinny czytac takie lektury, zawsze cos zostanie w glowie i zawsze sie z czegos skorzysta!!! ale ksiazke polecam. fajnie sie czyta!!! i szybko!!!Dzisiaj zaczełam czytać "Język niemowląt" Tracy Hogg i w sumie ciekawie ta książka napisana, wiele rzeczy tłumaczy, ale mądra jak całą przeczytam.
tak ale dla tych ktore urodziły w tym juz roku, nas to nie obejmuje bo rodzilysmy w ubiegłym roku.ZGODNIE Z NOWYMI PRZEPISAMI WYDŁUZA NAM SIE UROLOP MACIERZYNSKI O DWA TYGODNIE, INFO SPRAWDZONE U MOJEJ KADROWEJ I KSIEGOWEJ,