wczoraj przyjechał Ex nie sam tylko z dziewczyną, poprzednim razem był z kolegą, kiedy mu powiedziałam, żeby sobie sam zorganizował czas dla dziecka, to się wściekł, że on sobie to załatwi przez Sąd, kiedy mu przytaknęłam....zrobił mi scenę jakich mało...szkoda mi nerwów, wybaczcie nie opowiem, ale to samo co zwykle...szkoda gadać....
ze swoja dziewczyna??? Do Ciebie? No to ma tupecik... Ja bym tylko jego wpuscila, ale rozumiem Ciebie ze nie chcialas robic jeszcze wiecej zadyy ty bardziej ze pewnie Jula byla gdzies w poblizu. A ta akcje to Eks ci zrobil przy Julci? Ja nie rozumiem, nie moze przyjsc sam i z corka sie pobawic czy co?
oliwka Bambino,Krem Nivea SOS hypoalergiczny i E 45.Wszystko jest dobre ale na krótko.
zuzia miala podobnie, tylko pila mleko sojowe. Polecam Ci bardzo Balneum krem dla dzieci.
Teraz są tylko do ramion.Muszę cos wymyśleć by cos w nich zmienić.Moze jakieś rady. Powiem tylko że moje włosy sa sztywne i nie sa w żaden sposób podatne na krecenie.
No to witaj w klubie. Mam to samo, proste, sztywne, delikatne wlosy. Ja znalazlam dla siebie fajna fryzurke, musisz isc tylko do naprawde dobrego fryzjera. Ja chodze do takiego co sie szkolil u Jagi Hupalo (nie wiem czy wiecie o kogo chodzi ale jesli nie to nie wazne). W kazdym razie umie tak sciac ze potem sie nie ma problemu z ulozeniem. Dla mnie najlepsza jest fryzura. wlosy nie moga dotykac ramion, ew. z tylu kosmyki troszke, gora mocno wycieniowana zeby calosc wygladala na grubsza i zeby te gorne wlosy nie przytlaczaly tych nizszych, bo wtedy jest tragedia. Koszmar mam te moje wlosy. Moze znajde zdjatko to ci wkleje mniej wiecej co ja mam.
[ Dodano: 2008-03-18, 12:24 ]
Tak to mniej wiecej wyglada, tylko tu mam spieta do gory grzywke. Grzywka siega gdzies do brody i tez jest zcieniowana.
[ Dodano: 2008-03-18, 12:25 ]
generalnie kazda warstwa wlosow jest troche innej dlugosci, im wyzej tym krocej. Moze cos innego znajde gdzie widac calosc.
[ Dodano: 2008-03-18, 12:31 ]
[ Dodano: 2008-03-18, 12:33 ]
Dziewczyny wkleje Wam zdjecie na ktore "zlapalam" mojego meza hahaha Oto one:
[ Dodano: 2008-03-18, 12:33 ]
Niezle co, hahaha :-D :-D :-D
I jechal przez to morze :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: