Anuszka, no miałam, miałam, ale Tosi lekarka dzisiaj przyjmowała tylko do południa, a ja w taki śnieg i mróz nie pójdę z nią wózkiem na drugi koniec miasta. P. jutro ma wcześniej skończyć i pojedziemy, bo akurat jutro po południu przyjmuje nasza pediatra.
I ja witam z
U nas też nocka nie najlepsza byly pobudki chciałam Franka odkładać do łózeczka ale nawet przez sen wyczuwał i oczy otwierał i ryczał , wiec spał z nami w łózku jak zawsze, o 5.30 sie obudzil i gadał wchodził na mnie , szarpał za włosy i uderzył mnie główką w nosa az mi łzy poszły tak zabolało i zasnął jeszze po 6.10 do 8.
doberek.
Asiu poczęstuję się Twoją kawusią
Widzę, że wszystkie miałyśmy nieciekawą nockę - u nas Tosia się wybudzała z płaczem, w końcu wylądowała u nas w łóżku, ale musiałam ją zanieść do łóżeczka, bo takie spanie to nie spanie. Najprawdopodobniej wyszła prawa górna dwójka, ale mała nie chce pokazać. Dzisiaj odpuściłam jej nawet poranne mycie ząbków, bo widzę, że nawet jedzenie twardszych rzeczy sprawia jej ból.
Basiu na tych zdjeciach widac, jakby Zuza raczkowala
to tylko tak wyglada to jej poza juz od miesiaca
[ Dodano: 2009-01-06, 10:03 ]
u nas nocka mozna powiedziec dobra zuze chyba brzuszek bolal, potem wlece bo musze isc do sasiadki bo mnie prosila czy zostane z jej dzidzia na godzine bo do sklepu chiala isc a zimno jak nie wiem.
Marcys juz ktorys dzien z kolei pije sinlac, dzis wypil 100 ml - troche malo, ale w sumie jak on pije cyca, to pewnie tam tez tyle jest mleka, bo jak czasem sciagam to jest 100-120 ml
a co Wy o tym myslicie??
a jak dzis wypil ta 100 to mu sie juz odbilo