a co do tego spania to Iga spi w nocy w lozeczku zawsze

my zaczynamy sie szykowac d

pozdrowionka
Boshe,u mie tez koszmar,ja nie wiem co z nia robic.Zasypiala zawsze tak pol do siodmej wieczorem,to bardzo wczesnie,ale spala do 9 rano.Teraz budzi mi sie o 3 w nocy i chce do mnie do lozka,no nie wiem czy jej nie nauczylam juz tegohej hej ale mialam nocke pobudka co wie godziny troszke pociagnol z butki i spal dzis juz mu cyca nie dalam
u nas piekna pogoda wiec pewnie jakis spacerek sie uszykuje
Ja tydzien walczylam zeby zasypiala w lozeczku i odpukac chyba mi sie udalo bo juz chyba 4 noc zasypia trzymajac mnie za rekea co do tego spania to Iga spi w nocy w lozeczku zawsze tylko nie za ypia tam zasypia przy cycu i ja przenosze i w tym mam problem
to tak jak ja,tez nie jestem jakos do tego przekonana,wydaje mi sie ze w tych chustach raz ze nie wygodnie a dwa ze kręgosłup chyba krzywy sie robi,aaa nie wiem ale jakos nie jestem za noszeniem w tych chustachchociaz nie bylam przekonana i t o r czej nie moj styl...no i chyba to nastawienie sprawilo ze uzylam ja raz i wiecej nie uzyje-Iga wydawala mi sie nieszczesliwa w tej chuscie a mnie ona wkurzala
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość