spac ,spac spac, sliczna pogoda u nas swieci slonce a ja jestem zmeczona, posprztalam w domku i jem teraz sniadanko, zuza tez
znow duzo napisalyscie zirafka, Brawo dla Kubusia prawie wszystkie dzieci sa tutaj na tym samym poziomie, tylko moja Zuza na parterze caly czas, chociaz wczoraj poraczkowala dwa droczki ale to tylu, wiec postanowilam pozyczyc jej dywan od mojej cioci ma nowy i ona go nie chce, ach wszystko dla zuzi tylko pewnie zawsze rano jak bede brala sie za sprztanie go to
dziewczyny czy wasze dzieci bawia sie grzechotkiami jeszcze???? bo zuza juz nie chce woli klocki piłeczki
no spoko ja same beda ja tam zabieraz super impreza byla cyba 4 razy. Mąż powiedział że chcetnie by z Zuzią zatańczył na Manieczkach
a te manieczki to sa jakies 2 km ode mnie
[ Dodano: 2009-01-08, 09:41 ]
hmm znow zapomnialam co chcialam napisac
ach juz wiem ja nic nie studiowalam , skonczylam technikum ekonimiczne 5 letnie i potem wyszlam za maz i wyprowadzilam sie na 2 lata z poznania nie chialo mi sie jezdzic codziennie 70 km do poznania ,a zaocznie chyba bym nie dala rad, mam zawod technik ekonomista i nie ma problemu z praca dla mnie w poznaniu.