czesc, dziewcyzny
przede wszystkim brawa

dla Kubusia za pierwsze kroczki

pikna chwila, co?
Sylwia.O., ja tez czesto pozwalam sobie na szklaneczkę, ale nie upijam się jakos wielce

nie martw sie, przypuszczam, ze chcemy w ten sposob obluzowac miesnie... przez caly dzien napięte, zreszta rowniez zmysly...
dziewczyny czy wasze dzieci bawia sie grzechotkiami jeszcze????
nie bardzo, choc czasem bierze i nimi o cos wali, tlucze, ze glowa boli!
Emilia, pranowalam w zawodzie, ale nie chce, szlag mnie trafial, ze dzieciaki nie czuja potrzeby uczenia się francuskiego

tylko sa do tego zmuszane. Prawda jest, ze najwazniejszy jest angielski dla wiekszosci. a ja za bardzo kocham francuski i Francje i nie potrafię zrozumiec, ze ktos nie kocha tego jak ja

wiem, moze glupia jestem, ale dlatego nie hcę uczyc...
[ Dodano: 2009-01-08, 10:06 ]
MOnika, no to masz juz po trzydniowce

, wysypka zejdzie jutro albo pojutrze. NIe smaruj niczym, to nie swedzi
[ Dodano: 2009-01-08, 10:08 ]
dziewczyny, te ktorcyh dzieci nie raczkują, a puszczacie dziecko caly czas na podloge??
bo ja mam kolezankę, ktora ma syna 12 miesiecy i on nie raczkowal, tylko zaczal chodzic za raczki, a potem sam okolo 11 miesiaca. Ale on nie raczkowal, bo ona nie mogla go puszczac na podlogę, gdyz wprowadzili sie do nowego domu i wszedzie bylo bardoz brudno, bo byl remont. No i dziecko bylo caly czas w kojcu. Ale nic sie wielkiego nie stalo, bo zaczal chodzic bez raczkowania
[ Dodano: 2009-01-08, 10:09 ]
emilia7895, jak nocka?
u nas nawet nawet, Olo ladnie spal, budzil sie ze 2-3 razy, nie pamietam

ale obylo sie bez wiekszych awantur

i juz na szczescie nie je tak duzo w nocy...
[ Dodano: 2009-01-08, 10:10 ]
no i ulubione sa ksiazeczki, dostal taka fajna Male zwierzatka, dotknij i poznaj - ta by ogladal caly czas

moj tez lubi

tez oglada. Ta ksiazeczka Twoja faktycznie wyglada na swietna