Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

18 mar 2008, 10:52

Michu śpi od 9,a mi się nic dzisiaj nie chce jakaś taka sflaczała jestem :-D A nuszę ogarnać chatkę,bo ały sajgonek jest...
Agula-zdjęcia rewela,a Emilka szczęśliwa :ico_brawa_01: pewnie niewiedziała co się dzieje :ico_olaboga: tyle szczęścia na raz! Atorcik taki słodziarski i sama przyjemnaść jedzenia go rękoma :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zajebiście :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

18 mar 2008, 11:06

nana, no to chyba dobrze,że młodziutka :ico_oczko: 21 wiosenek i jak narazie mogło by tak zostać :-)
Aga, ale Emi ma super torcik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-03-18, 10:08 ]
Karolina no wiadomo,że wszystkie Karoliny ładne :-D
A co do zdjęć to super :ico_brawa_01: widać, że Macio uwielbia książeczki :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 mar 2008, 12:54

witajcie u nas nocka spokojna
karolinka Aga Zdjecia śuper :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Macio wyglada na wiecej jak rok taki z Niego juz mały kawaler :-D :-D
Emi jak zwykle boska i te policzki :-) miodzio...

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

18 mar 2008, 13:37

Emilka śpi już od ponad godzinki. Dzisiaj ją babcia usypiała :-D a ja w między czasie przygotowałam obiadek.

Hihi co do tortu to faktycznie Emi strasznie smakował :-D wkońcu to była pierwsza tak naprawdę słodka rzecz do jedzenia w jej życiu :-D
Becia wydawało mi się że sporo fotek wkleiłam :ico_noniewiem:

A ja pewnie w najbliższych dniach znowu Was zaniedbam :ico_placzek:
Na mój garb spadnie przygotowanie świąt dla całej rodzinki. Mama widzę że nie ma siły, dobija ją cała ta sytuacja, nie mówiąc o ciotce i wujku którzy całe dnie spędzają w szpitalu. Im też będę musiała coś przygotować bo biedni pewnie nie mają do tego głowy.
Ale co tam... dam rady wkońcu twarda babka jestem :ico_oczko:
No nic nie będę Wam już tutaj więcej smucić.

A tak wogóle u Was też jeest biało ?? Bo u nas jest istny atak zimy :ico_szoking:
a najśmieszniejsze jest to że mój mąż zmienił już opony w samochodzie na letnie a tutaj zapowiadają powrót zimy :ico_olaboga:
Mam nadzieję że się im nie sprawdzi

Dobra zmykam postawić ziemniaczki i podgrzeję zupkę bo pewnie moja księżniczka się zaraz obudzi

[ Dodano: 2008-03-18, 15:06 ]
Becia skoro mówisz że mało zdjęć wkleiłam to wieczoram postaram się Was zasypać kolejną porcją (niekoniecznie z urodzin) :ico_oczko:
Podobnie jak Karolina dorobiłam się nowego aparatu i wszędzie z nim ganiałam :-D W przeciągu 3 dni zrobiłam ponad 300 zdjęć :ico_puknij: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

18 mar 2008, 18:37

a ja juz pomyłam okna ,zawiesiłam firanki ,jeszcze poodkurzac tylko jak[size=200] mela[/size] wstanie i w łazience posprzatac ,no dostałam dzis w nonono latania miałam ,ze hejjjjjjjjjjjj :ico_olaboga: u mamy tez w dwuch pokojach wieszałam firany ,potem jak u siebie zawieszałam to myslałam ,ze mi ręce powykręca,dopiero klapłam wypic kawe bo jeszcze nie piłam, w dodatku znowu mam katar :ico_olaboga: ,a [size=200]mele[/size] strasznie kaszel dusi :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Ostatnio zmieniony 18 mar 2008, 18:39 przez Duszka, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
nana

18 mar 2008, 18:39

Aniaaa, nie no super,też bym tyle chciała mieć ale ten rozum co teraz :-D

Aguś-biało to nie jest ale co jakiś czas sypie snieg,a wogole dzisiejsza pogoda woła o pomste....i pomyśleć że w czwartek mamy pierwszy dzień wiosny :ico_olaboga: Tak Agi jak masz więcej to wal...my się bedziemy cieszyć jak dzieci :ico_brawa_01: Tez marzę o nowym aparaciku,ale narazie sa inne wydatki w kolejności!

Dziś mnie mężuś poinformował,że jest wywieszka w przedszkolu,że panuje wirusowe zapalenie płuc,zajebiocha,co nie :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-03-18, 17:41 ]
Becia -ja tez jak spalismy u mamy z piątku na sobotę zawiesiłam jej firanki,a co trza pomóc :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 mar 2008, 21:33

cześć dziewczyny
wróciła córka marnotrawna, pamiętacie mnie jeszcze??

ale sie za wami stęskniłam

Aniaaa, rocznik 86??

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

18 mar 2008, 21:42

__DOMI__, rok młodsza od Ciebie jestem,bo 87 rocznik :-)

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

18 mar 2008, 22:33

Melduje się wieczorkiem

Emilka już śpi ale dopadł ją katar (nie wiem czy to od ząbków czy gdzieś ją owiało :ico_noniewiem: ) a jutro mamy termin szczepienia więc pewnie nam przełożą. Ale dobrze bo pani doktor osłucha i sprawdzi czy wszystko wporządku.

Nie wrzucę zdjątek ale za to powrzucałam wszystkim dzieciaczkom suwaczki na naszym nowym wąteczku :ico_oczko:

__DOMI__, witaj :ico_brawa_01: stęskniłyśmy się za Tobą :-) Jak Krzyś ?? Wszystko wporządku ??

Aniaaa, __DOMI__, fajnie jest być taką młodą mamą :-)
beatris widzę że dzisiaj zaszalałaś ze sprzątaniem :-) to się chwali :ico_brawa_01:
gosia to Ty lepiej nie posyłaj Maksia do przedszkola bo jeszcze coś łapnie :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-03-18, 22:14 ]
A gdzie Was wszystkie wcięło ??
Chyba jeszcze nie śpicie ??

Ja idę się zaraz kąpać i spać. Coś mi się wydaje że to będzie ciężka noc :ico_noniewiem: Emilka budzi się co chwilkę popłakuje, poza tym męczy ją ten katarek. Ach szkoda gadać...

Awatar użytkownika
nana

18 mar 2008, 23:56

Jak tu pustawo :ico_olaboga:
Micho juz spi od 20:30,ale przed momentem mi się obudził z takim płaczem,ale to wina wyrzynajacej sie drugiej jedynki górnej,także już za wczasu podałam Panadol i spi dalej.Więc ja też idę umyc naczynia i się kompnąc i w kimonko!Dobranoc marcóweczki!
Agi-ale biedna Emi,gdzieś ja może przewiało,ale moze tez byc na ząbki.Michaś tak miał z tymi pierwszymi(ja niewieżyłam)ale naprawdę tak było,ze miał katar i kaszel.Zębole wyszły i wszystko ucichło,skonczyło się!Wiesz nawet dobrze ze ją jutro niezaszczepią,jak ma katarek,bo niektórzy lekarze to niepatrzą,czy jest katarek,czy nie...
Oki dobrej nocki...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”