mamo Zuzi, no no,ale laseczka z Ciebie

Ja normalnie wchodzę na naszą klasę.
Mam jutro wolne

Mama pojechała do siebie, jutro po południu przyjeżdża teściowa na czw i pt, a ja do pracki.
ja teżMam jutro wolne
ok ja nie widze... Kochana co sie przejmujesz, przeciez to wszystko normalne. Chyba kazda od czasu do czasu ma cos na kaloryferzeudawajcie że nie widzicie tych śliniaków
Dominisia żeby mi to było ostatni raz, takie komentarzei ja jedna psuje wam super wizerunek...
no prosza was, nie przesadzajcieJa to zawsze taki klocek byłam
Olo też zmienił przyzwyczajenia, zawsze miał przynajmniej jedno spanie 3 godzinne a teraz spi 2x po godzinie albo 1,5 .spał 3 razy po 10 min co za dziecko
ESKA no Ty też kolor extra
dzieki , dzieki a zwie się dzika orchideaKolorek bomba
była biała bluzka koszulowa i karta pamięci do telefonu (nawet nie wiedzialam ze takie cos istniejeNo i oprocz rozyczek bylo cos jeszcze??
No całkiem apetycznie to brzmi , ja własnie pożarłam 3 kawałki urodzinowego ciastaJa wlasnie robie super kaloryczna kolacje :) Zapiekane ziemniaczki z kielbaska, cebulka, marchewka, kukurydza i zielonym groszkiem a do tego duzo ziol, mniam, mniam!!
no Kocura cosik ty tu kręcisz, skoro z ciebie taki klocek to czyje zdjęcia nam pokazywałaśJa to zawsze taki klocek byłam i jestem...
no chyba powariowali , nie daj się, niech daja na tę zmiane jakies kobiti co nie mają dzieci albo juz troche wyrosniete a nie młodą mamusie która chce nacieszyć się synkiemw pracy sie wkurw... na maxa bo chca mni wrąbać II zmiane (11-19)
wcale nie jesteś dziwna, ja mam dokladnie to samo, też przywiązuje sie do rzeczy, jak sprzedalismy poprzednie auto to sie poryczałamw czwartek M sprzedaje swoj wozik i bardzo to razem przezywamy
jakos nie moge sobie tego wyobrazic ze bedzie nim jezdzil ktos inny...dziwna jestem co??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość