Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sty 2009, 19:17

Juli, ja też psikałam, można też tańszy odpowiednik septolux łagodzi napewno podrażnioną krtań i gardło.

zbora no ja w H&m to raczej nie będe więc nie pomogę

Lady
ja bym zmieniła szampon Mili, może jakiś specjalny w aptece, polecam atoprę lub taki, który nawilży skórę głowy, podpytaj w aptece, bo oliwką przy takich długich włoskach i gęstych to będzie ciężko i będzie miała strasznie tłuste te włoski.

Ja nadal drentwa jakaś dziś jestem :-D trochę spacerek mi pomógł, ale teraz to marzę już o wiośnie :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2009, 19:19

witam

mnie nie było bo wzięłam się za prasowanie, a o 15 zapukała sąsiadka i zaprosiła na zabawę do siebie więc poszłyśmy.
teraz już wróciłam, obiad gotowy czeka na A.

a jeśli chodzi o obiadek, to ja dzisiaj miałam to samo. Kinga chciała jeszcze, a ja nic nie miałam dla niej. dostała chrupy, a zaraz jeszcze zje z nami makaron z jakiej i serem :)

[ Dodano: 2009-01-08, 18:22 ]
Sikorka, byle do wiosny!!!

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2009, 19:37

Aaa na Sylwestra bawiliśmy się u naszych znajomych (ona 5 miesiąc ciąży czyli majówka 2009 :ico_brawa_01: ) no i mają 4 letniego Wojtusia. A my bez dzieci :-P adziabadzia.. więc trochę za spokojnie... było... ale z wyjściem do ludzi :ico_sorki:

A postanowień takich specjalnych na Nowy Rok nie robiłam.... :059:
dzieci mnie obsiadły....
życia nie mam swojego....
pisać nie dają .....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a co dopiero Was doczytać .... :ico_noniewiem:

dam chociaż z dwa zdjęcia .... może

[ Dodano: 2009-01-08, 19:04 ]
Ok najpierw Sylwek:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I kulig u moich teściów :-D
Obrazek

A to Kuba :ico_haha_01:
Obrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2009, 20:11

moja gdzies połtora godz od obiadku zjadła jajecznice...i tak sie zastanawiam czy ona moze jesc tak czesto jajka??bo to juz chyba druga jajecznica w tym tyg a na pewno sie na tej nie skonczy..ost wogole zrezygnowała zas z kanapek, chleb suchy lub z masłem moze byc ale nic na tym no i parowka lub jajka :ico_noniewiem:

sikorka dzieki za rade, jutro bede w miescie to pojde i zapytam o cos..

ide teraz kapac Mile..moj mały szaleniec w koncu musi sie wyciszyc.. :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2009, 21:09

ladybird23, kiedyś panowało przeświadczenie, że można jeść dwa jajka na tydzień, później było, że można jeść codziennie, a teraz to nie wiem. ja jak mam ochotę to jem. więc myślę, że nie zaszkodzą Milce te jajka, a w jajecznicy można ukryć np szyneczkę :) czy ser

[ Dodano: 2009-01-08, 20:12 ]
ja laski uciekam.

muszę się spakować, bo A. jutro walizkę do pracy zabiera a ja na 17 jadę do niego do formy i wtedy on mnie odwozi na dworzec.
potem jeszcze mój mąż będzie mi udzielał korepetycji z informatyki bo tak się składa że na sobotę mam mieć zrobioną stronę internetową na zaliczenie i mi powiedział, że on będzie mówił i tłumaczył a ja będę tworzyć. na co mu odpowiedziałam że chyba chce by jego żona nie zaliczyła informatyki... no cóż ciężka noc przedemną.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2009, 21:41

Mila spi, ja sobie sacze malibu i musze przejrzec program co tam dzis w tv graja..
zaczełam od wczoraj zas cwiczyc i przychodzi taka godzina a ja mysle zeby sobie popkornu nasmazyc :ico_puknij: jakas masakra w tej mojej głowie sie dzieje.. :ico_olaboga:

doris to ja ci juz zycze powodzenia w ten weekend, obyscie wszyscy sobie dali rade, ty w szkole a Artur z Kinia w domu..a własciwie czemu wszyscy nie jedziecie do domu?

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2009, 21:50

Hej! mam chwilę, póki Hanka w wannie...
już przygotowuję fotki do wrzuty...
zaraz poczytam
napiszę tylko, że Kamizela chora! :ico_olaboga: teraz ją dopadło! Wiktor już lepiej, ona biedna pisze, że umiera...a jutro już ma iść do pracy...masakra!

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sty 2009, 22:09

Uwaga..Zarazam!!!
Zarazilam juz mego menadzera, a teraz jeszcze rodzicow.. Juz lamie ich w kosciach :/ Kiepsko.. Kupiłam to tantum.. dla dzieci.. I sobie tez psikam :P Miiowi trzeba wszystko aplikowac "znienacka" no ale dwa psiki były. Wykapalam, wybawiony..niby spi..Zobaczymy. Dostal czopka w dupcie, na ta cholerna goraczke..Ciekawa jestem jak pojdzie nam z ta nocka..
O.. juz cos slysze.. echh.. :/
Z pozytywnych wiiadomosci to to, ze Duzy jest juz w Europie! Prawie w zasiegu reki hehe. :P :ico_noniewiem: Wyladowal w Holandii, tam spi,a jutro do Szwecji.. I okaze sie na ile go zaprzegaja do roboty..noi kiedy bedzie w domu! Z jdnej strony tesknota i czarna rozpacz nad ta choroba.. ale z drugiej strony kazdydzien dluzej, to wieksza kasa.. A teraz jest nam strasznie potrzebna.. Bo morze wydatkow przed nami w najblizszych miesiacach.. :/ Jutro zadzwoni na stacjonarny do mnie do pracy i bedziemy debatowac. :-)
Szkoda ze nie moge z wami posiedziec.. Nawet poprasowac nie moge! Sciele lozko i klade sie, bo nie wiem ile mi tego "relaksu"jest dane.. :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-01-08, 21:20 ]
MAssumi - Giganntyczne usta sa powalające ;)

LAdy - ja o jajkachnie wiem nic.. Moj Mis uczulony, wiec mam "problem z glowy"
A co do cwiczen.. taa... ja dwa razyporobilam brzuszki.. i zapał poooszedł! Moze jak wyzdrowiejemy ;) hehe

Doris- Powodzenia z informatyka! I pamietaj - zaufaj A. i jedz spokojnie do 3 miasta ;)

Dobra.. To sciele lozko.. Obymdzis mogla wyspac sie u siebie! Wtulona w bluze Duzego.. achh.. Tyle wlasnie mam z męża :P Smsy i zapach na bluzie..
Słomiana wdowa..ojjjj słomiana..

[ Dodano: 2009-01-08, 21:31 ]
Choooolera.. JEszcze zgubili na lotnisku bagaz Duzego.. Jutro przysla..
No oby! Bo pol plecaka pamiatek! :ico_olaboga: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2009, 22:33

Massumi ależ zajebiście Ci w tej czapce!!!!!!!!! bestio! a teście mają kucyka? to ja przyjeżdżam na lato :-D Hania wniebowzięta będzie!
Juli no to kobieto lecz siebie najpierw!!! ja tez mialam tantum, septolux też...Hania uwielbia psikać, więc nie mam problemu. A Duży pewnie niebawem wróci co? lecz się żebyś i jego nie zaraziła.
Doris no to współczuję...ja też noga z informy...będziemy trzymać kciuki! i za podróż też!
Lady ostatnio gdzieś czytałam ,że dziecko może jeść 3tygodniowo jajka, że nie trzeba ograniczać...czyli jak zje 4to też się nic nie stanie Skoro nie ma alergii to luzik. Hania je często jajka. Dziś jadła jajecznicę z serem to prawie 2wciągnęła. Wczoraj jadła placki, też z jajkiem...kilka dni temu też jajo było...ale ja się nie przejmuję.
popcorn mówisz? mniam!!! ale ja też sobie w końcu ograniczam jedzenie...staram się zjadać pożywne śniadanie, ale bez białego pieczywa itp...więc ostatnio jadamy gotowaną przeze mnie owsiankę z orzechami, jajka, rybę, w pracy już nie jem byle czego, tylko jogurt, owoce, a na kolację warzywa gotowane i brązowy ryż, lub chude mięso i makaron razowy...grejt! no ale sama sobie na to zapracowałam czekoladą!
Glzidunia czyli zakupy znów udane :ico_haha_01: A jak wizyta? ale macie ostatnio ruch w tej dziedzinie, super! No Maycia to ma ubrań pewnie na 2-3takie dziewczynki co?
a moja ma pod kolanem coś...czerwoną plamę...raz lepiej wygląda, raz bardzo źle...smaruję teraz maścią do alergicznej skóry...ale słabo działa...smalec pomaga...ale nie na długo...jutro kupię coś z emolium a jak nie pomoże to chyba czas na dermatologa? albo nie wiem co...

dobra, tu z niedzieli Hania z kuzynem
Obrazek

ostatnie podrygi przy choince
Obrazek
Obrazek
Obrazek

tu wczoraj modelka pozowała
Obrazek
Obrazek

a tak się dziś ubrała na spacer
Obrazek

[ Dodano: 2009-01-08, 21:40 ]
Jagódka :ico_szoking: No widzisz, u nas było to samo...tylko że J siostra ma tylko jego brata...a mnie poprosili...jednak w końcu i tak to nie wyszło.Ale wiem, że J było głupio z tego powodu...a mi dziwnie...bo mamy kiepskie stosunki, wiec po co chrzestną miałam być? bez sensu dla mnie...

i daję spacerową sesję...będzie sporo, sory...ale nie umiem wybrać.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
no i co musiało być...?
Obrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2009, 22:43

massumi usta powalajace :ico_brawa_01: :-D
zborra no to macie switeczne zdjecia (po swietach :-D tak?)fajowe..Hania mała smieszka..nie lapie sie tych balustradek i nie wygina za nie?matko az strach patrzec... :ico_noniewiem:
julii jak bedziesz miała chwile podaj przepis na jakies pyszne driny z malibu, blue curacao, rumem..plisss co tam serwujecie dobrego w dolce.. :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-01-08, 21:47 ]
zborra i fajowo-zimowo..a te zza drzewka jakie fajne.. :ico_brawa_01:

jagodka u mnie podobna sytuacja, bo ja tez mam brata ktorego chciałam na chrzestnego, ale A tez ma tylko jednego brata, skoro moja siostra nie mogła byc chrzestna(bo była rozwiedziona)to została mi bratowa i tez byla w ciezkim szoku ze ja poprosilismy bo sie spodziewali Krzysia, a tu zonk, ale ja mysle ze moj brat nie bedzie straty bo kolejne dziecko kiedys tam w przyslosci bedzie..

to ja tez lece
:516:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”