Cześć smarkatkom i zdrowszym !!!
No przeleciałąm przez te nasze stronki niczym tornado...
Zapamiętałam tyle o ile ...
Lady i Glizdunia zajefajne fryzurki wyczesałyście dziewczynkom

MOja podobnie jak Hania jedwab kilogramami powinna mieć wcierany i tak echo po tych zabiegach... ale moja mama mówi,że ja też taki meszek na głowie miałam... chociaż tato się spiera, że od razu byłam lwica
Zbora, ale ten mąż jackowaty dbaaaa o Ciebie

no zabiłabym

a i skopiowałam wczoraj twoje porady sprzed miliona lat.... i jednak tu do Glizduni /zacznę się malować w tym roku - to moje postanowienie

/ a i odnalazłąm starą rozmowę z J. jak ma zapodać nam Hanusine zdjęcia na forum

ale się uśmiałam
A Hanutę oszczędzaj, wiem co to alergia i też chucham na Ulę jak mogę...
Sikorka TWOJE RADY SĄ BARDZO CENNE I TAKTOWNE I POPROSTU SĄ TWOJE WIĘC JAK TU SIE GNIEWAĆ ZA DOBRE SERCE

a Karol ślicznie się bawi z Kacprem i już niedługo na pewno policzy do 10 - jego dziewczyny
A
GosiA nam się pokazała

wow wow i Hubert w moim typie, ale ja za stara jestem
Juli pisz jak nocka... a fridę masz ???
Lady i Zbora i Glizdunia no wasze kreacje SYLWESTROWE

rewelacja !!!!!!!!!!!!!! Szkoda tylko, że razem nie mogłyśmy...
Patka, ale Krystek lubi jakiś inny makaron? Bo moje maluchy to wciągają go w każdej postaci... i żadne robale ich nie odstraszą
Jagoda.... a pokaż te swoje zdjęcie z 16-stki ?

ja pamiętam, że kiedyś wklejałyśmy swoje z młodości... ale to ty byłaś sportmenką ??? Czy Patka? Bo Ewcik na bank.
A może i życzenia na NOWY Rok cobyśmy się wszystkie w końcu SPOTKAŁY
Doris !!! Powodzenia w wielkim mieście !!! Trzymam kciuki !!! A stronka to nie tylko zaliczenie ale i piękna pamiątka
Kamizela !!!!!!!!!! Zdrówka dla Wiktorka !!!! A jednak Rihanna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trzymam kciuki i koniecznie nam się pokaż
i dla
Ani 100 LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z nami też