hej!
Glzidunia spoko...chyba wszystkie mamy ten etap...Hania też wie,że będzie kupa....czasem przyjdzie i powie, a na nocnik nie chce...ostatnio po kąpieli mi powiedziała i zrobiła na wc...ale tak to ciężko z nią...czasem siedzi z 20minut, a jak wstanie to zrobi w pieluchę. Może ten dobry moment się dopiero zbliża?
Juli dzięki za przepisy, oj będę na wiosnę na imprezkach szejkować

No, dobrze że Misiowi lepiej. A widzę, że nawet nadmiar ciuchów nie rozwiązuje sytuacji "znowu nie mam się w co ubrać"
Glizdunia wiesz co...mi się wydaje,że Wy po prostu skupiliście się na oszczędzaniu na jakiś cel...i dlatego Ci sie wydaje że musisz zaciskać pasa....Jeśli byłoby bardzo źle, to przeciez nie kupowałabyś tylu szmatek dla Mayci, zabawek itp/ Chyba po prostu tak to wychodzi w pisaniu, a przeciez nie jest tak źle! a na Maycię nie dostajecie kasy? mój kuzyn za 2tygodine ściąga rodzinę do UK...on pracuje tam rok...a teraz zabiera żonę i 2dzieci. I już niby załatwił dodatek 300f na miesiąc na dzieci. Możliwe to czy ściemnia? jakoś mi sie nie chce wierzyć. Tym bardziej, że niby dobrze zarabia
Lady no wiesz, może tłusta ta pasta była i dlatego Ci niedobrze? a zobacz jak będzie po tej oliwce...może szampon jej zmień? Twój A widzę obkupiony na maxa, fajnie, czasem tak trzeba.
Sikorka dzięki kochana, zaraz będę studiować tę stronkę...generalnie nie wiem już nic...chcemy isc we wtorek do dermatologa, a mimo to zarejestrować do alergologa jeszcze. poczekam co powie lekarka i pewnie po wizycie zrobimy małą dietę...boje się trochę o nią...już mam stres, co ona będzie jadła bez nabiału?

warzywa? cholera jasna...
Massumi no ja się rozkochałam w tych zwierzątkach, Hania też. Polecam wszystkim, bo to bardzo fajne zabawki!!! i ruszjacie z tym domem, bo ja już się pakuję na weekend
Doris wiesz co...no ja akurat zwolenniczką takich upominków to nie jestem...jakoś to do mnie nie przemawia...to już wolę jakieś zdjęcie w fajnej ramie, albo coś...dziecku zawsze można coś fajnego wybać...ale to jak ze wszystkim, każdy ma inne upodobania i po prostu można nie trafić. W najgorszym wypadku warto chyba zapytać, czy rodzice mają jakieś potrzeby i już.
Kamizela witaj kochana i pisz, co u Was? jak z tą przeprowadzką i w ogóle...
sory jeśli kogoś pominęłam...ale mam natłok informacji
Moja zenia ma to pod nóżką, teraz robi się suche, jakby liszaj? jakby to obtarła? ale...niestety to może być uczulenie chyba bo wydaje mi się, że pod 2nogą jakby się pojawiało takie małe suche miejsce...