mi tesciowa robi pranie - ale ciagle w jelpie. I tez wszystko poprasowane zawsze - ale ona ma troszke hopla na punkcie prasowania (mezowi, jak mieszkal jeszcze z rodzicami, prasowala nawet bokserki
)
dzis i wzcoraj spalam w pokoju obok. wczoraj w miare wyspana a dzis jako tako...
nasz Niunio chodzi spac o 1 w nocy. Nawet wczorajsza wczesniejsza pobudka po 8 rano nic nie zdzialala
Zazwyczaj wstakje o 10-11. Okolo 12 lubi sobie drzemnac z pol godzinki. Okolo 13.30 idziemy na spacer i spi ze 3 godzinki (1 na spacerze, 2 w domku po) a potem strzela drzemke okolo 17-18 i potem znow drzemke okolo 20 i 22 i potem idzie spac o 1
mowie wam
masakra... nie mam juz sil...
Nie wiem co mu jest. A od 22 do tej 1 jest taki baaaaardzo baaaaardzo marudny!!!
poplakuje, ale strasznie sie denerwuje. Czasem walnie baczka jakiegos, ale przeciez w ciagu dnia tez sobie pierdziusia i nie zachowuje sie tak. Przytulamy go, spiewamy, wlaczamy radio, kolysanki, cuda nie widy a ten zamknie oczka na 2 minuty i znow jakis nerwowy... Nie wiem co mam robic!!!
chcialabym zeby kladl sie wczesniej, i niech wczesniej wstaje, ale spac o 12-1 w nocy to meczoce dla nas bardzo!!! i pewnie dla Juniora tez
Wykluczam kolki i inne dolegliwosci bo dziwne ze bylyby zawsze o tej samej porze., Tym bardziej ze on nie placze, a poplakuje, macha raczkami, ale jak sie da smoczka albo sie przytuli albo cysia to sie uspokaja (przy cysiu na dluzej a reszta dziala na kilka minutek)
nie wiem co mam robic...
Myslicie ze moze mu cos byc?? dlaczego nie moze usnac??
[ Dodano: 2009-01-11, 12:22 ]
wiola85, ja tez lubie czasem cos z torebek zorbic. Lubie tego soczystego kurczaka. Nie przepadam za nozkami, ale zorbilam sobie piersi z tego przepisu i balam sie pozniej ze wyjda jakies suche (bo przeciez nozki mjaa skorke i troszke tluszczyku) a wyszly poprostu rewelacyjne!!!
i sie nie naparacowalam. Choc akurat w kuchni lubie baraszkowac
ale zaczne porzadnie baraszkowac jak juz bede miala swoja kuchnie (moze w marcu sie przeprowadzimy - ciagle sie odwleka ta przeprowadzka....
) wiec jak bede u sibeie to bede robic cuda nie widy jak Niunio pozwoli