okropnie,przeokropnie i wogole nawet nie znajduje slow jak ciezko mi jest tu samej......samemu to strasznie jest
no wlasnie.jeszcze dzień jakoś zlatuje , a jak trzeba iść samemu spać do łóżka to ciężko zasnąć

okropnie,przeokropnie i wogole nawet nie znajduje slow jak ciezko mi jest tu samej......samemu to strasznie jest
no wlasnie.jeszcze dzień jakoś zlatuje , a jak trzeba iść samemu spać do łóżka to ciężko zasnąć
no wlasnie.jeszcze w dodatku ja to sie wszystkiego boje.chyba sie za duzo horrorow naogladalam. jak leze w jednym pokoju to zaraz slysze jakies stukanie,pukanie i az mnie zimne poty oblewaja. lece po wszystkich pomieszczeniach zeby posprawdzac a tu nic. tylko sie znowu poloze a tu znowu. a jak zasypiam to mam cala koldre na sobie i tylko oczy mi wystaja. i chocby bylo nie wiem jak goraco to za nic na swiecie nie odkryje sie... wiem ze to moze glupie bo przecie dorosla jestem, ale jak powiedzialam moim kumpelom ze jestem sama to zgodnie stwierdzily ze one same by sie baly zostac w pustym mieszkaniu...
![]()
![]()
co tu duzo mowic-ja mam identycznie i tez mysle ze to od horrorow, ale od kad zaszlam wciaze to nie ogladam no ale to wszystko i tak wraca. a z ta lazienka to mam tak samo. hihihi widocznie horrory dzialaja na nas tak samoja mam tak samo i to od horrorów
a najbardziej przerażają mnie filmy o duchach bo w nie wierzę i po takim filie to je wszędzie widzę
ja nawet jak się myję w łazience to nie zamykam oczów bo jeszcze mnie ktoś pod prysznicem zabije, albo nie patrze w lustro by nie zobaczyć ducha lub mordercę za nim ja to mam schize
dlatego już nie oglądam od prawie 3 lat horrorów
no w sumie jest niby lepiej, ale przeszłość z horrorami daje o sobie znać
mi nie smierdzi, ale za to zauwazylam ze pojawily sie takie biale geste uplawy. czasami tez miewam zoltawe. nie wiem od czego to zaleywam tez tak strasznie kwachem śmierdzi z majteczek??
normalnie ciągle się myję a mi dalej gibi, normalnie nie mogę się tego kwachu pozbyć
hihihi widocznie horrory dzialaja na nas tak samo
no białych to ja tez mam bardzo dużo , ale tylko białeale za to zauwazylam ze pojawily sie takie biale geste uplawy
kurde ciekawe od czego to zależy??mi nie smierdzi
teraz to chyba sobie bede sama w brode plucpo co nam to było oglądać ?? , żeby teraz bać się samemu
nie wiem ale nie przejmuj sie tym, bo jesli by bylo cos nie tak to nawet w moczu wyjdzie. jak ja mialam zapalenie pochwy to wlasnie w moczu mi bakterie wyszly.kurde ciekawe od czego to zależy??
ale jak jest cisza w domu albo wchodze do ciemnego pokoju to normalnie mi sie wlos na glowie jezy...
superrany juz praktycznie 3 dni i moge rodzic. dzidzi juz bedzie na tyle duze i rozwiniete ze nie ma przeszkod...oczywiscie wole zeby posiedzialo do terminu no ale jakos to i tak dziala na psychike ze to juz mozna...
no właśnie , tez mi się wydaje, że wtedy cos by w moczu wyszłonie wiem ale nie przejmuj sie tym, bo jesli by bylo cos nie tak to nawet w moczu wyjdzie. jak ja mialam zapalenie pochwy to wlasnie w moczu mi bakterie wyszly.
a no pewniemierzylas sie ostatnio w pasie? bo ze zdjec widze ze tobie tez jakos tak podskoczyl brzuszek:)))
będzie dobrzeno nie wiem czy tak super. boje sie cholernie.
a ile teraz masz??no to ja jakis miesiac temu moze niecaly mialam dokladnie 100, ale juz widze ze mi teraz znowu urosl...
no może nie ma dostępu do neta bo na gg też jej nie maciekawe co sie dzieje z Ragazza tyle czasu juz z nami nie pisala...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], MitziAltere i 1 gość