Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2009, 14:50

Juli, Krzyś to żywe sreberko i tak mu ładnie na tle tego zielonego krzesełka.

GLIZDUNIA, narobiłaś mi smaka na ciasto, muszę koniecznie coś upiec.

Ja też wolę jak mi Karol chodzi wcześniej spać, dlatego ostatnio nie dopuszczam tylko do długich drzemek, 40 minut - 1 godz mu wystarcza żeby zregenerować siły. Wczoraj było wyjątkowo, bo był taki zmęczony po tym spacerze, ale przeszedł sam na nóżkach około km więc miał prawo to mu pozwoliłam tyle spać. Ale zdaża mu się i bez drzemki, jak długo rano pośpi, tak do 9.00 - 9.30 wtedy już się nie kładziemy aż do 19.00. Ale całkiem nie zrezygnuję napewno narazie.

Teraz właśnie may drzemkę, a ja pitraszę jakiś obiadek, pomidoróweczka i jakaś potrawka drobiowa z marchewką i groszkiem do kaszy :-D i zaraz poszperam w przepisach za tym ciastem, bo sama nie wiem jakie bym zjadła :-D

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2009, 15:02

Ja wybieram w katalogu ikei co najpotrzebniejsze musze kupic.. Zeby jakos w tym mieszkanku funkcjonowac. My prawie nie mamy swoich mebli! To jest duuuzy problem. Kanapa zamowiona i bedzie pod koniec stycznia. Swietna, ze skorki eko, czarna..Za 1300 zl w promocji! Wiec super. Musze tylko dokupic pojemnik na posciel.. bo nie ma.
Wybralam najtansza kuchnie- taka chwilową - do roku..za 700 zł.Do tego szafke pod TV z matowym szkłem, komode.. Dla Misia dwa krzesełka, poleczki na sciane,dywanik.. I juz mam 1800zł. Ufff.
Oj bedzie ciezki luty.. :/ Jak Tesciowa zabierze Misia, wezme ze 3 długie zmiany calodniowe.. Po 13-14 h. To jakas konkretniejsza wypłata sie uzbiera.

Dziekuje za kompelemnty Misia. On faktycznie ma taka laleczkową urode:-)Słodziaczek moj. Nie wiem co bym bez niego zrobiła. Synus mamusi..bez dwoch zdan :-) Bzika mam na jego punkcie hehe :):
A co do zielonegotła-ja kocham zielony.Calypokoik Misia bedzie taki.Seledyn ciepły.. Wozek mamyzielony,krzesełkodo karmienia, stliczek do Misia pokoju. Wiadomo-nie wszystko moze byc..Zeby nie bylo przesytu. Ale wiekszosc bedzie napewno :-)

Lady - Super ze Mila taka otwarta icałusna.Misio ma taka kuzynke- 3 letnia Natalke. Ona tez go sciska i tuli.. A on obojetny i zawstydzony hehe.Ale bawia sie slicznie.

Doris- No to działaj, pojedz kiedys sobie na ten rynek..Z ranca-moze upolujesz cos fajnego dla Kingi :-)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 15:02

a jeszcze chciałam zapytac czy nie wiecie ile moze kosztowac zrobienie takiej pocztowki ze zdjeciem własnym??

[ Dodano: 2009-01-14, 14:07 ]
co do drzemek, to ja nie zrezygnuje na pewno, nie ma mowy, Mila potem strasznie zle spi w nocy i nie umi wogole zasnac :ico_noniewiem: drzemka musi byc i najlepiej jest jak pospi z 2 godz to normalnie funkcjonuje i spokojnie ok 20 juz spi... :-D

a zielony..ja tez lubie zielony, obecnie mam hol w zieleni mocnej dosc i jest super, zywo i mi sie podoba..sama tez na sobie lubie zielen, ale znow albo blada, albo ciemna :ico_noniewiem: ale w szafie znajde stroj w kazdym kolorze (no moze procz pomaranczu :-/ ) i zaleznie od nastroju sie roznie ubieram..

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2009, 15:47

PA Dziewczyny.Milegodnia. Uciekam zaraz na babskie popoludnie.. a pozniej do pracy:) :*

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2009, 16:29

Juli, miłej pracy :)
A ja zaraz kończę moją :) I lecę do Krystka hihi

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 16:37

a ja zaraz się pakuje i jedziemy z Kingą po tatę do pracy (komunikacją miejską oczywiście) a potem na zakupy - A. specjalnie pojechał do pracy samochodem.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 16:56

Julii ja ci powiem zazdroszcze ci ze twoja mama tak chetnie przyjezdza do Krzysia zebys jeszcze ty mogła wyjsc sie rozerwac przed praca..
ja musze sie moja mame o wszystko prosic i to jeszcze jak zostaje z Milka (bo mamy ochote gdzies isc) to mam wrazenie ze z taka laska :ico_noniewiem: juz nie mowie co by to było gdybym prosiła ja zeby wyjsc se poplotkowac :ico_olaboga: nawet nie mysle :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

14 sty 2009, 17:58

hallo juz jestem po plotkach i kawce...Maya mnie tak duma napawa ze szok...chlopaczek o miesiac starszy od niej a ona jak mniejsza ale starsza kolezanka sie zachowuje...z mowieniem to o gory lasy go wyprzedzila juz....i ciagle nad nim,daj mi,masz...dam ....i ciagle mu cos mowiela...i gonili sie i na glos smaiali jak robili akuku :ico_haha_01: no fajnie popatrzec..obylo sie bez scen.. :ico_sorki: Maya juz sie ladnie zachowuje bo jednak ma doswiadczenie z zabawa z NIkusiem :ico_noniewiem: uff wstydu nie bylo,tylko sama duma :-D :ico_sorki:

ach te zielenie..moje ulubione kolorki...zielen,pomarancz....paseczki najlepiej :ico_haha_01: a w szafie wiekszosc :ico_haha_01: am czarnych rzeczy i nie wiem nawet dlaczego :ico_noniewiem:

Misiu sliczniusi,taki delikatny :-)

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 20:01

Hej!
odmeldowuję się tylko i spadam....latam jak szalona i sprzątam...prasuję, jutro mamy kolędę, J do pracy jedzie więc muszę wszystko przygotować dziś, bo jutro moge nie dać rady.
potem zajrzę poczytać i coś napisać...ale dziś nie zamierzam tu długo zabawić...

u nas ok, Hania nawet z tatusiem sobie fajnie radzi, więc ok.
idziemy jeść kolację, a potem czeka mnie prasowanko konkretne...
buziaki!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 21:00

u mnie juz wzgledna cisza...jak tylko Milka juz mocno usnie to zmykam do wanny, dzis sobie robie cotygodniowa odnowe ciałka, peelingi i takie tam upiekszacze :ico_oczko:
no cos musze z soba zrobic w te samotne wieczory :ico_noniewiem:
wogole to makrycznie mi sie nic nie chce..

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”