Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 sty 2009, 14:05

albo wziac prysznic,
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

nie mam takiej opcji :ico_placzek:
niestety staram sie jej nie spuszczac zoka ale jak juz muszę to zostawiam ją bezpiecznie zablokowana, bynajmniej tak mi sie wydaje jak na razie.
Zobaczymy czy nie zniweluje tego mojego zabezpieczenia za miesiąc :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-01-15, 13:05 ]
Zobaczcie co kupiłam Majce na allegro oczywiscie
http://allegro.pl/item523324931_czy_to_ ... downe.html

[ Dodano: 2009-01-15, 13:11 ]
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Majka jest świetna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_buziaczki_big: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 sty 2009, 14:37

margarita83, wiesz, moj sobie tak moze i z dwie godziny w bujaczku siedziec i gadac do zabawek.. i malo co go rusza (chyba, ze glodny, albo pielucha mokra)..
juz go oduczylam bycia non stop na rekach i teraz wystarczy, ze mnie widzi/slyszy co jakis czas, jak do niego podchodze.. zeby wiedzial, ze jestem niedaleko (niekoniecznie nad jego glowa)... jak znikne na 15 minut w lazience, to on nawet tego nie zauwaza.. takze mam luz :-)

a skarpetko-buciki swietne, jakie kupilas? mnie sie podobal "krol lew" i "zyrafka" (ale to takie bardziej chlopiece).. obstawiam, ze Ty kupilas "bialy kotek" albo "kwiatuszki"
mam racje? :-D

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 sty 2009, 14:38

Super buciko-skarpetki :ico_brawa_01:
Też widziałam takie u nas w sklepie i chyba były trochę tańsze.

[ Dodano: 2009-01-15, 13:40 ]
Mi się syrenka albo małpka podoba. :-)

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

15 sty 2009, 15:11

Witam i ja :)

dziekuje kobietki uspokoilyscie mnie troszke i tez mam nadzieje ze bedzie ok :)

Iwonka- tak tak wlasnie chrczal na tym filmiku podczas kapieli :/ :ico_olaboga:
tak masz racje ja juz dalam chubciowi kaszke manne z mlekiem wcinal az mu sie uszy trzesly wczoraj i dzisiaj dostal swieza buleczke z mleczkiem tez wcinal i bardzo mu smakowala :)

Margarita fryzurka super i majeczka tez :ico_brawa_01: dla niej idzie leb w leb z hubciem tez silna dziwczynka no ja tez chodzilam sama jak mialam 9m a siedzialam jak mialam 4 m na poczatku.
skarpetko buciki ladne podobaja mi sie :)

Shoo co do tych soczkow ja hubciowi daje ile chce w nocy pije tez jak chce mu sie pic i tych przecierowych ja nie rozcienczam bo on je lubi i sa syte :) no i ja tez hubcia nie moge z oka spuszczac bo teraz juz wedruje po calej macie jak go zostawie hubert tez chyba nie bedzie raczkowal tylko odrazu na nogi pujdzie ale tak sie boje bo wtedy to juz calkowicie trzeba bedzie za nim latac : :ico_olaboga: co do sloiczkow moj hubert zjada caly sloiczek zupki 130gr i deserku tez przez to ze on w dzien nie pije mleka wiec ja musze dac mu caly raz mu dalam pol to byl ryk dalam mu dalej cisza uspokoil sie zjadl i potem sie bawil:) :-D

gie lepiej idz z mala do lekarza bo to wiesz nie trudno o zapalenie oskrzeli przyklad (EMI,MAJKA) i Hubert ale nie mial zapalenia oskrzeli . trzymamy kciki zeby bylo oki :)

Jagna no wlasnie ja tez cie podziwiam :)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

15 sty 2009, 16:44

Dziewczyny natchnijcie mnie..... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

15 sty 2009, 18:04

Gdzie wszystkie sie podzialy my czekamy na kolede :( :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 sty 2009, 18:26

Jagna30, natycham Cię :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sty 2009, 19:12

hej, natchnijcie i mnie... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ja dzisiaj nie mam na nic weny... mala jest troche marudna, ale nie goraczkuje, kasłała tylko rano, więc zdecydowalismy z Panem, ze wstrzymamy się z lekarzem do jutra - zobaczymy jaka będzie nocka... mała dostała leki, które miała brać przez 3 dni (jedne z nich stosuje sie wlasnie przy przeziebieniach,kaszlu i zapaleniu oskrzeli...), więc jeszcze caly dzisiejszy dzien... gdyby w nocy znowu meczyl ja kaszel, to jutro z rana lece zapisac ja do pediatry...

a mnie dzisiaj caly dzien boli brzuch, jakos tak dziwnie, tak kłuje, nie moge się wyprostować, a najgorsze jest to, że mnie mdli i chce mi się wymiotowac... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

15 sty 2009, 19:25

Gie, dziwne,ale mnie też kłuje w lewym boku na wysokości pępka....do tego mam mdłości :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sty 2009, 19:32

Gie, dziwne,ale mnie też kłuje w lewym boku na wysokości pępka....do tego mam mdłości

JAGNA - no rzeczywiście, dziwne... a czy u Ciebie jest szansa, że... to... no wiesz... ???? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”