Witam i ja :)
dziekuje kobietki uspokoilyscie mnie troszke i tez mam nadzieje ze bedzie ok :)
Iwonka- tak tak wlasnie chrczal na tym filmiku podczas kapieli
tak masz racje ja juz dalam chubciowi kaszke manne z mlekiem wcinal az mu sie uszy trzesly wczoraj i dzisiaj dostal swieza buleczke z mleczkiem tez wcinal i bardzo mu smakowala :)
Margarita fryzurka super i majeczka tez

dla niej idzie leb w leb z hubciem tez silna dziwczynka no ja tez chodzilam sama jak mialam 9m a siedzialam jak mialam 4 m na poczatku.
skarpetko buciki ladne podobaja mi sie :)
Shoo co do tych soczkow ja hubciowi daje ile chce w nocy pije tez jak chce mu sie pic i tych przecierowych ja nie rozcienczam bo on je lubi i sa syte :) no i ja tez hubcia nie moge z oka spuszczac bo teraz juz wedruje po calej macie jak go zostawie hubert tez chyba nie bedzie raczkowal tylko odrazu na nogi pujdzie ale tak sie boje bo wtedy to juz calkowicie trzeba bedzie za nim latac :

co do sloiczkow moj hubert zjada caly sloiczek zupki 130gr i deserku tez przez to ze on w dzien nie pije mleka wiec ja musze dac mu caly raz mu dalam pol to byl ryk dalam mu dalej cisza uspokoil sie zjadl i potem sie bawil:)
gie lepiej idz z mala do lekarza bo to wiesz nie trudno o zapalenie oskrzeli przyklad (EMI,MAJKA) i Hubert ale nie mial zapalenia oskrzeli . trzymamy kciki zeby bylo oki :)
Jagna no wlasnie ja tez cie podziwiam :)