ja tez czasami tam zajrze fajnie tak sobie po wspominac
[ Dodano: 2009-01-16, 17:26 ]
ja wczoraj u zuzki 5 zmienilam z kupa i to rzadka
[ Dodano: 2009-01-16, 17:26 ]
a dzis tylko 1 rano
Boze biedne dziecko straznie mi jest jej zal,I tylko beczy i tuli się
ja tez ostanio przeglADAŁAMja wczoraj u zuzki 5 zmienilam z kupa i to rzadka [/quote a zuza ma problemy z kupkami nie robi codziennie, a jak obi co 2 dzien to bardzo sie meczy i nie moze zrobic.
[ Dodano: 2009-01-16, 18:03 ]Sylwia.O. napisał/a:
a ja wasnie sobie przeglądam nasz stary wątek marcowki 2008
O matko biedna Tosieńka. Zdrowka Ci życzęNo i mała ma wirusa - zapalenie gardła i krtani i sranie i rzyganie i w ogóle be.
dasz radę. już zasnął bez cyca. Nie możesz od razu zabrać mu i cyca i siebie. Zacznij od jednego :))) Jak już będzie zasypaił bez cycusia to moze wtedy sprobuj zeby tatus go uśpił.Straszne to było nie jestem silna psychicznie , nie dam rady odstawić małego od piersi
a ja sie cieszę, ze odtstawilam malą od cyca. Od razu poczulam ulgę. Dzieciom w naszym wieku już cyc nie jest potrzebny. A im dlużej się karmi to teraz dziecko bardziej się do tego przyzwyczaja i później trudno będzie odstawic od cyca.asiab a dlaczego chcesz odstawić w ogóle? nie rób tego, moja mała aż się trzesie za cycem, daje jej na noc tylko i w nocy ale bez cyca to aż mi jej szkoda, nie wyobrażam sobie zabrać jej go
ale to jej przejdzie u mni etrwao to moze ze 2 tygacha chciałam dodać że moja mała też nie może zostać sama nawet na sekunde nie może stracić mnie z oka bo zaraz rozpaczliwie płacze
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości